fotograaf bruiloft

Opzoek naar de beste fotograaf voor jullie bruiloft?

Voor jullie bruiloft zijn jullie natuurlijk opzoek naar de beste fotograaf voor jullie bruiloft. Je zoektocht online is eindeloos. De ene na de andere website heb je bekeken. Tot nu toe heb je nog maar weinig foto’s tegengekomen die je echt weten te boeien. Allemaal sfeerloze foto’s. Is dit het resultaat wat je van jou wilt overhouden? Straks eindig je met een fotograaf op jullie bruiloft waar je achteraf spijt van hebt. Eeuwig zonde. Je trouwt tenslotte maar één keer, toch?

Let op: kijk alleen verder als je kleurrijke foto’s vol emotie van jullie bruiloft wilt hebben. Foto’s van die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven. Een eindresultaat waar jullie over 10 jaar nog steeds blij mee bent.

 

portfolio fotograaf bruiloft


 

Ik zoek een fotograaf voor mijn bruiloft

Je kijkt uit naar een relaxte bruiloft, waarop je volop kunt genieten samen met je beste vrienden en familie. Wil je dan een fotograaf op jullie bruiloft waarbij je overdreven moet poseren voor de camera? Die opvallend veel aanwezig is en een ‘suffe’ serie met statieportretten aflevert als resultaat? Dit is toch je allergrootste nachtmerrie? Die van ons in ieder geval wel!

Hoe gaaf zou het zijn om terug te kunnen zien hoeveel impact jullie bruiloft had op alle gasten? Foto’s die een verhaal vertellen, vol met spontane momenten en emoties. Die je weer helemaal terugnemen naar het moment waarop jij je zo gelukkig voelde. Je wilt op de foto’s toch terug kunnen zien hoe je beste vriendin een traantje moet laten tijdens de ceremonie?! Ook al heb je dit moment zelf niet bewust meegemaakt. Juist hier wil je foto’s van!

fotograaf bruiloft

We fotograferen op jullie bruiloft ook de momenten die aan jullie aandacht zijn ontsnapt

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 7 zekerheden van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Top 5 beste fotograaf bruiloft van Nederland
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 10 jaar ervaring met bruiloften
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

fotograaf bruiloft

Van jullie bruiloft maken we foto’s die het relaxte gevoel perfect uitbeelden

beste fotograaf voor bruiloft

Niet alleen bij mooi weer mooie foto’s van jullie bruiloft

Het verhaal achter de spontane foto met de regenboog

“Dit zijn de foto’s waar ik van droom om als fotograaf te mogen maken op een bruiloft. Het was een samenkomst van vele factoren die deze foto helemaal perfect maakt. De bruiloft vond plaats in oktober. Het bruidspaar wilde heel erg graag ’s middags buiten in Delft trouwen, maar door de aanhoudende regen moest er binnen getrouwd worden. Na de ceremonie vertrok het gezelschap naar de strandtent in Kijkduin voor het diner. Vanaf de parkeerplaats was het nog een wandeling door de duinen van zo’n tien minuten naar de strandtent. Onderweg trok er een flinke bui over, maar aan het einde van de wandeling brak opeens de zon door. De zon hing inmiddels laag. Het was ongeveer twee uur voor zonsondergang en er ontstond een prachtige regenboog met als achtergrond nog steeds de donkere regenwolken. Direct was ik alert op de mogelijkheid van de prachtige en dramatische lucht en stond daardoor al klaar aan het einde van het pad. Het was alleen nog maar een kwestie van het fotograferen van het beeld wat ik me al had voorgesteld: het prachtige bruidspaar, de regenboog en daaromheen enkele bruiloftsgasten die hun weg vervolgden naar de locatie. Er stond een harde wind en tijdens het fotograferen waaide de paraplu van een van de gasten dubbel. Dit was een absolute bonus, die de foto nog meer het gevoel van de wind mee gaf.

Journalistieke fotografie met veel oog voor spontane momenten

De foto was niet gepland. Het moment was er ineens. Dit zijn de foto’s die we heel graag maken: spontane foto’s waarop je ziet dat het bruidspaar geniet van hun speciale dag. We vinden dat spontane momenten dé momenten zijn waarop mensen volledig zichzelf zijn en daardoor ook op hun mooist zijn. En dat is helemaal onze stijl van fotograferen.”

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

“Ik ben Arjan, als fotograaf bruiloft het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotograferen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

ONZE WERKWIJZE FOTOGRAAF BRUILOFT

Voor de bruiloft: Hoe ziet jullie dag eruit, en wat vinden jullie belangrijk? Omdat iedereen uniek is, leren we jullie graag beter kennen. Dit doen we graag van te voren met een kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan alle wensen voor jullie bruiloft aangeven.

Tijdens de bruiloft: Jezelf kunnen zijn en onbelemmerd kunnen genieten van jullie bruiloft. Geen fotograaf op jullie bruiloft die overdreven opvallend aanwezig is. Juist wel een bruidsfotograaf die alle spontane momenten fotografeert die op jullie bruiloft gebeuren. Ook de momenten die aan je eigen aandacht zijn ontsnapt. Op deze manier hebben we al meer dan 300 bruiloften gefotografeerd en halen we keer op keer, voor elk bruidspaar weer, het uiterste uit onszelf. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste trouwfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.

Na de bruiloft: Na afloop ben je uiteraard ontzettend benieuwd naar de foto’s. Je wilt aan iedereen laten zien hoe mooi je eruitzag op jullie mooiste dag. Wil je dan tot volgend jaar kerst wachten tot je de foto’s in huis hebt? Omdat wij denken van niet hebben we een supersnelle levertijd. We leveren namelijk binnen 4 weken jullie trouwfoto’s volledig nabewerkt af. De kans is groot dat de foto’s van jullie bruiloft al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van de huwelijksreis. Wie wil er nou maandenlang op het eindresultaat moeten wachten?

“Je wilt toch de beste fotograaf voor jullie bruiloft?”

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!