Bruidsfotograaf Brabant

Trouwfotograaf Brabant

Opzoek naar de beste bruidsfotograaf brabant?

Jullie zoektocht naar een bruidsfotograaf… Je bent al dagen aan het zoeken naar de beste bruidsfotograaf Brabant voor jullie bruiloft. Je kijkt op de ene na de andere website. Allemaal sfeerloze foto’s, en tot nu toe geen enkele foto die je echt raakt. Dat is echt het laatste wat je wilt hebben van je eigen bruiloft.

Let op: kijk alleen verder op deze pagina als je wél sfeervolle foto’s van jullie bruiloft wilt hebben. Wij fotograferen jullie bruiloft met extra veel aandacht voor spontane momenten en emoties.

Van jullie bruiloft wil je foto’s die een verhaal vertellen. Foto’s die emoties en alle spontane momenten laten zien en die je weer helemaal terug laten keren naar het moment waarop jij je zo gelukkig voelde. Geen serie met ‘suffe’ statieportretten waarop iedereen overdreven moet poseren en lachen naar de bruidsfotograaf.

Ik zoek een bruidsfotograaf in Brabant voor mijn bruiloft

Je wilt op de foto’s terugzien hoe je beste vriendin een traantje wegpinkt tijdens jullie trouwceremonie. Ook al heb je dit moment zelf geen eens bewust meegemaakt. Juist dan wil je hier foto’s van! Hoe tof is het om achteraf te zien hoeveel impact jullie ceremonie had op jullie vrienden en familie?!

bruidsfotograaf brabant

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • Top 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Meer dan 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf brabant

De afgelopen jaren hebben we meer dan 300 bruiloften mogen fotograferen. Omdat we zelf uit Noord-Brabant komen, vonden meer dan de helft van deze bruiloften plaats in Brabant. We krijgen vaak de vraag op welke trouwlocaties in Brabant we al wel eens zijn geweest. Een lastige vraag, want er is bijna geen enkele locatie waar we nog nooit zijn geweest. Dit is onze top 10 trouwlocaties in Noord-Brabant waar we vaak bruiloften fotograferen.

1. Beneden Sas (De Heen)
2. Landgoed Ulvenhart (Ulvenhout)
3. De Vlaamsche Spijcker (Dongen)
4. Korenmolen Princenhage (Breda)
5. More-itz (Drimmelen)
6. Bovendonk (Hoeven)
7. Klooster Bethlehem (Haren)
8. Kasteel Ammersoyen (Ammerzoden)
9. Beachclub Sunrise (Best)
10. Fort st. Gertrudis (Geertruidenberg)

bruidsfotograaf brabant

Trouwlocatie Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout

Mooie fotolocaties in Brabant

Brabant heeft een grote variatie aan mooie fotolocaties. Van de Loonse en Drunense Duinen tot het Mastbos in Breda. Allemaal geschikte locaties, en teveel op om te sommen op deze pagina. Mochten jullie hulp nodig hebben bij het vinden van een mooie fotolocatie in Noord-Brabant dan helpen we jullie graag. We gaan samen opzoek naar de meest geschikte locatie voor jullie bruiloft. Ook kennen we verschillende binnen fotolocaties voor als het eventueel slecht weer is.

bruidsfotograaf brabant

Foto gemaakt op een binnenlocatie in Tilburg

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf Brabant het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

 

portfolio Bruidsfotograaf Brabant


 

bruidsfotograaf brabant

Bruidegom kemeron samen met zijn dochter

Goede foto’s van je bruiloft is een investering in een moment in je leven wat nooit meer terugkomt.

Edmee en Kemeron over hun bruiloft in Lage Zwaluwe: “Goede foto’s van je bruiloft is een investering in een moment in je leven wat nooit meer terugkomt. Dankzij The Wedding Story is onze mooiste dag prachtig in beeld gebracht. Er werd in het voortraject veel aandacht besteed aan onze wensen en dit werd perfect vertaald op de dag zelf. De fotografen waren de hele dag aanwezig maar op zo’n manier dat ze totaal opgingen in het geheel. Wat resulteerde in zeer ongedwongen en oprechte foto’s, precies wat we wilden! Tijdens onze huwelijksreis werden we al verrast door een kort filmpje met prachtige bruiloftsfoto’s. En toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lagen de foto’s al op ons te wachten. Niets dan lof!”

 

Onze werkwijze als bruidsfotograaf Brabant

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Noord-Brabant willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in Brabant, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Noord-Brabant boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste bruidsfotograaf van Nederland.

Na de bruiloft: Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken op jullie bruiloft een paar duizend foto’s. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat de foto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van huwelijksreis.

“Je wilt toch de beste bruidsfotograaf van Brabant op jullie bruiloft?”

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!

 

bruidsfotograaf brabant

Buiten ceremonie in Ulvenhout