Bruidsfotograaf Dordrecht

Trouwfotograaf Dordrecht

bruidsfotograaf Dordrecht

Kleurrijke bruidsfotografie met een vleugje humor

Wat leuk dat je bij ons zijn uitgekomen tijdens de zoektocht naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Dordrecht. We zijn er voor bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele trouwfotografie. Bij ons geen stijve overdreven geposeerde foto’s! Als jullie zoeken naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt dan zijn wij dé trouwfotograaf die jullie zoeken voor je bruiloft in Dordrecht.

trouwfotograaf dordrecht

Meer dan 15 jaar ervaring als trouwfotograaf Dordrecht

We komen zelf uit de directe omgeving van Dordrecht, en fotografeerden al meer dan 500 bruiloften in deze regio. We zijn bekend met alle mooie locaties in Dordrecht. Ook de minder ontdekte plekjes. De echte ‘hidden gems’ van de stad. Is de zoektocht naar leuke plekjes nog volop bezig? We helpen hier graag mee.

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

Geeft de gedachten om te moeten poseren je een ongemakkelijk gevoel? Dat begrijpen we. We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. Je moet kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Dordrecht. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s, van de ongedwongen momenten, waar de emotie vanaf spat.

Twee fotografen op jullie bruiloft

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma, maar net zo goed jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats, en om niets te missen fotograferen we altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

twee trouwfotografen dordrecht

Wil je ook foto’s van de momenten die je zelf niet bewust mee gaat maken?

 

Trouwfotograaf Dordrecht

Aanbevolen door andere bruidsparen

bruidsfotografie Dordrecht

Ook aanbevolen door Carina en Myron


Carina en Myron, over hun bruiloft in Dordrecht:

 “We wisten eigenlijk al heel snel dat we twee fotografen op onze bruiloft in Dordrecht wilde. Via vrienden kwamen we bij The Wedding Story terecht. Na het lezen op de website wisten we eigenlijk al: dit wordt het! Het voelde zo vertrouwd en dat werd helemaal bevestigt toen we voor de eerste keer met Arjan rond de tafel zaten. De communicatie liep erg goed.

Voor ons de nummer 1 bruidsfotograaf van Dordrecht!

Het was van begin tot het eind een top service! Tijdens de bruiloft hadden we eigenlijk niet eens door dat ze er waren. Dit deed ons ook heel erg verrassen, toen we de foto’s kregen en er foto’s tussen zaten die we totaal niet ‘verwacht’ hadden. Zo gaaf, of je je hele dag gewoon weer helemaal opnieuw beleefd! Wij zijn zo blij dat we ‘The wedding story’ gekozen hebben. We kregen trouwens ook hele leuke reacties van onze gasten over de waanzinnige foto’s! Wij zouden hem dus zeker iedereen aanraden, het is het dubbel en dwars waard!”

bruidsfotografie dordrecht score
 

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Trouwfotograaf Dordrecht


Op zoek naar een bruidsfotograaf voor je bruiloft in Dordrecht?

bruidsfotograaf dordrechtWe hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Gevestigd in Brabant, beschikbaar in o.a. Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oosterhout.