The Wedding Story

Leuk om kennis met je te maken!

Leuk om kennis met je maken!

Ik ben bruidsfotograaf Arjan van der Plaat. Vol enthousiasme fotografeer ik koppels die midden in het leven staan en van hun bruiloft één groot feest gaan maken. Vanaf de eerste minuut van een bruiloft laat ik me helemaal meeslepen door de energie van de dag. Samen met alle lieve mensen om je heen ga je mooie herinneringen maken.

arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

De zekerheid van twee trouwfotografen

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Te veel om door één bruidsfotograaf vast te laten leggen. Daarom fotograferen we met een team van twee fotografen onopvallend vanuit elke hoek. Zo haal je alles uit je bruiloft en krijg je mooie foto’s van jullie twee, én van de gasten. Ook de foto’s die normaal door één fotograaf niet gemaakt kunnen worden.

the wedding story

Samen fotograferen we jullie bruiloft

We laten zien hoe intiem en persoonlijk jullie dag écht was. Foto’s vol liefde, humor en onverwachte momenten waarbij je volledig jezelf bent. Als iedereen met een voldaan gevoel naar huis is gegaan zijn het de trouwfoto’s die je de sfeer van de dag iedere keer weer, met een grote glimlach op je gezicht, opnieuw laten beleven.

Dat ze met twee fotografen komen is echt een toegevoegde waarde want er zijn zoveel foto’s van momenten die we niet bewust mee hebben gemaakt op de dag zelf.

We zijn gevoelsmensen en het meest op ons gemak in een ontspannen omgeving waarin mensen genieten. Dit geeft de juiste positieve energie en een ongelofelijke boost aan onze creativiteit. Zie ons als daggasten en niet als “de trouwfotografen” en je zult merken dat je ons hierdoor nog maar nauwelijks opmerkt.

masters of wedding photography

Geregeld krijgen we de vraag wat de mooiste trouwlocatie is waar we de afgelopen jaren hebben mogen fotograferen. Ondanks dat we voor ons werk op de mooiste locaties door heel Nederland komen, moet ik eerlijk bekennen dat het voor ons niet uitmaakt of jullie de bruiloft groots of juist intiem gaan vieren. Het doet er ook niet toe of dit op een extreem luxe trouwlocatie is of niet. Het is niet de locatie die de foto’s bijzonder maakt, het zijn de mensen!

Jullie als bruidspaar, samen met je dierbare gasten, zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten voor het verhaal wat wij voor jullie gaan vastleggen. Van de fijne momenten die je met elkaar gaat beleven maken we trouwfoto’s vol emotie die je voelt. Waardevolle foto’s die je na de bruiloft weer even terugnemen naar het fijne gevoel van je bruiloft.

Aanbevolen door andere bruidsparen

De afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 500 bruidsparen blij mogen maken met een waardevol aandenken aan hun mooie dag. Bruidsparen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9 op een schaal van 1 tot 10. We zijn erg dankbaar voor deze waardering en hun aanbevelingen.

Marlous & Marcel over hun bruiloft

the wedding story review

Wij raden twee fotografen zeker aan, dit is heel waardevol omdat tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd.

Fantastische service! The Wedding Story neemt vanaf het begin de tijd om mee te denken over de invulling van de trouwfotografie op de dag, de fotoshoot en leuke momenten om vast te leggen. Inclusief ideeën waar je zelf als aanstaand bruidspaar niet over nadenkt, maar die geweldig zijn om terug te zien op foto’s. Wij zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Prachtige kleuren en vol emotie. Precies zoals we het voor ons zagen! Wij raden een pakket met twee fotografen zeker aan. Dit is heel waardevol omdat o.a. tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd. Dit levert prachtige beelden op! Ook de creatieve groepsfoto met al onze daggasten is ons heel dierbaar.

twee trouwfotografen the wedding story

Met twee trouwfotografen leggen we ook de momenten vast die je zelf niet bewust mee maakt

De communicatie met The Wedding Story is vlot en helder. In de voorbereiding waren we al volop voorzien van informatie en er was veel ruimte om de dag door te spreken. En op onze grote dag zelf kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken en ze ook helemaal op elkaar zijn ingespeeld. We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen op de foto’s. We koesteren deze foto’s voor de rest van ons leven. We raden iedereen aan om The Wedding Story de trouwfotografie te laten verzorgen! Bedankt voor alles Arjan, je bent ontzettend goed in je vak!

 

Wil je meer reacties van klanten lezen?

Bekijk ook andere reacties van klanten

Beoordeeld door meer dan 500 bruidsparen met een 9,9

 

Onze stijl

In de afgelopen 15 jaar hebben we als team een unieke stijl gecreëerd. Met twee trouwfotografen maken we energieke en kleurrijke trouwfoto’s vol beleving. Foto’s waarop je terug ziet dat een bruidspaar met hun gasten genieten van een fantastische dag. Van alle spontane momenten tot aan het perfecte plaatje tijdens zonsondergang voor aan de muur.

WORK HARD PLAY HARDER

Alle dingen waar ik naast bruiloften fotograferen blij van word: een dikke knuffel van mijn dochter, zonsondergang, perslucht duiken, een ijskoude Mojito, relaxen in onze hottub, crossfit, de trouwfoto’s van onze eigen bruiloft, samen met mijn vrouw (Lotte) uit eten, wintersport en wandelen met onze hond Scott.

the wedding story

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We maken graag creatieve foto’s en willen alles uit jullie dag halen. Hiervoor zetten we net dat stapje extra. Waar een doorsnee bruidsfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor ons juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

bruidsfotograaf arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in