The Wedding Story

The Wedding Story

Leuk om kennis met je maken!

Ik ben trouwfotograaf Arjan van der Plaat. Vol enthousiasme fotografeer ik koppels die midden in het leven staan en van hun bruiloft één groot feest gaan maken. Vanaf de eerste minuut van een bruiloft laat ik me helemaal meeslepen door de energie van de dag. Samen met alle lieve mensen om je heen ga je mooie herinneringen maken en deze waardevolle momenten ga ik allemaal voor jullie vastleggen.

The Wedding Story

Mike & Jeanine over hun ervaring met Arjan

The Wedding Story Arjan

V.l.n.r. Mike, Arjan en Jeanine

De fotografen op onze bruiloften waren net kameleons

Mike en Jeanine: Arjan heeft een erg persoonlijke aanpak. Hij luistert goed naar je wensen, is creatief en erg sociaal. Het zijn hele mooie spontane foto’s van ons en van onze gasten geworden. Echt ongelofelijk gaaf om al die verschillende hoeken van de bruiloft terug te zien. Met veel momenten waarbij we zelf totaal niet doorhadden dat jullie op bepaalde plekken stonden. De twee fotografen op onze bruiloften waren net kameleons. Wat een topfoto’s. Dankjewel voor alles! We zijn jullie onwijs dankbaar. Groetjes Mike en Jeanine

fotograaf score

De zekerheid van twee trouwfotografen

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Te veel om door één bruidsfotograaf vast te laten leggen. Daarom fotograferen we bij The Wedding Story met een team van twee fotografen onopvallend vanuit elke hoek. Zo haal je alles uit je bruiloft en krijg je mooie foto’s van jullie twee, én van de gasten. Dus ook de foto’s die normaal door één fotograaf niet gemaakt kunnen worden.

the wedding story

Samen fotograferen we jullie bruiloft

Je bruiloft verdient het allerbeste

In de afgelopen 15 jaar hebben we als team een unieke stijl gecreëerd. Met meer dan 500 gefotografeerde bruiloften op de teller haal je met The Wedding Story een team van doorgewinterde trouwprofessionals in huis die om weten te gaan met elke denkbare situatie. Zo kan je tijdens de bruiloft met een gerust hart alles loslaten en volop genieten omdat je zeker weet dat alles perfect is geregeld. Achteraf ben je verzekerd dat alle waardevolle momenten perfect zijn vastgelegd.

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Trouwdatum check

Doe eenvoudig de trouwdatum check en ontdek of jullie datum nog beschikbaar is

 

We laten zien hoe intiem en persoonlijk jullie dag écht was. Foto’s vol liefde, humor en onverwachte momenten waarbij je volledig jezelf bent. Als iedereen met een voldaan gevoel naar huis is gegaan zijn het de trouwfoto’s die je de sfeer van de dag iedere keer weer, met een grote glimlach op je gezicht, opnieuw laten beleven.

Dat ze met twee fotografen komen is echt een toegevoegde waarde want er zijn zoveel foto’s van momenten die we niet bewust mee hebben gemaakt op de dag zelf.

We zijn gevoelsmensen en het meest op ons gemak in een ontspannen omgeving waarin mensen genieten. Dit geeft de juiste positieve energie en een ongelofelijke boost aan onze creativiteit. Zie ons als daggasten en niet als “de trouwfotografen” en je zult merken dat je ons hierdoor nog maar nauwelijks opmerkt.

Hoogtepunten

2017 Beste trouwfotograaf wereldwijd
2018 Top 10 beste trouwfotografen wereldwijd
2018 Winnaar Bruidstoto Award
2019 Top 3 beste trouwfotografen Nederland & België
2019 Winnaar Bruidstoto Award
2021 Top 10 beste trouwfotografen Nederland & België
2021 Winnaar Bruidstoto Award
2022 Top 10 beste trouwfotografen Nederland & België
2023 Genomineerd voor beste trouwfotograaf van het jaar

masters of wedding photography

DOOR 500+ BRUIDSPAREN GEMIDDELD GEWAARDEERD MET EEN 9.9

De afgelopen 15 jaar heb ik meer dan 500 bruidsparen blij mogen maken met een waardevol aandenken aan hun mooie dag. Bruidsparen beoordelen me gemiddeld met een 9,9 op een schaal van 1 tot 10. Ik ben erg dankbaar voor deze waardering en hun aanbevelingen. Mensen blij maken is waar ik het voor doe.

Marlous & Marcel over hun ervaring met Arjan

the wedding story review

Wij raden twee fotografen zeker aan, dit is heel waardevol omdat tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd.

Marlous en Marcel: Fantastische service! Arjan neemt vanaf het begin uitgebreid de tijd om mee te denken over de invulling van de trouwfotografie op de dag, de fotoshoot en leuke momenten om vast te leggen. Inclusief ideeën waar je zelf als aanstaand bruidspaar niet over nadenkt, maar die geweldig zijn om terug te zien op foto’s. Wij zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Prachtige kleuren en vol emotie. Precies zoals we het voor ons zagen!

Wij raden een pakket met twee fotografen zeker aan. Waardevol omdat o.a. tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd. Dit levert prachtige beelden op! Ook de creatieve groepsfoto met al onze daggasten is ons heel dierbaar.

twee trouwfotografen the wedding story

Met twee trouwfotografen leggen we ook de momenten vast die je zelf niet bewust mee maakt

Snelle en duidelijke communicatie

De communicatie met Arjan is vlot en helder. In de voorbereiding waren we al volop voorzien van informatie en er was veel ruimte om de dag door te spreken. Ook op onze grote dag zelf kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken en ze ook helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen op de foto’s. Deze foto’s koesteren we voor de rest van ons leven. We raden iedereen aan om The Wedding Story de trouwfotografie te laten verzorgen! Bedankt voor alles Arjan, je bent ontzettend goed in je vak!

 

Wil je meer reacties van klanten lezen?

Bekijk nog meer reacties van klanten

Gewaardeerd met een 9,9 door meer dan 500 bruidsparen

 

WORK HARD PLAY HARDER

Alle dingen waar ik naast bruiloften fotograferen blij van word: een dikke knuffel van mijn dochters en zoon, zonsondergang, perslucht duiken, een ijskoude Mojito, verre reizen maken, relaxen in onze hottub, crossfit, de trouwfoto’s van onze eigen bruiloft, padel, samen met mijn vrouw (Lotte) uit eten, wintersport en wandelen met onze hond Scott.

the wedding story

Geniet van je bruiloft! Ik doe de rest

Je kunt me een control freak vinden, maar ik bereid graag alles tot in de puntjes voor. Een maand voor de bruiloft maken we een extra afspraak met elkaar waarbij we de bruiloft tot in detail met elkaar doornemen. Zo kan je alles op de bruiloft loslaten en volop genieten omdat je zeker weet dat alles perfect is geregeld.

Mag ik ook jullie bruiloft fotograferen? Ik sta te springen om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken!

arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

Alle waardevolle momenten perfect vastgelegd

Ik wil alles uit jullie dag halen. Hiervoor zet ik graag net dat stapje extra en investeer ik veel tijd en energie in persoonlijk contact zodat alle waardevolle momenten perfect vastgelegd gaan worden. Waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor mij de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor mij op kwaliteit. Om jullie bruiloft de aandacht te geven die ze verdient fotografeer ik maximaal 30 bruiloften per jaar.

Mijn agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig of ik nog beschikbaar ben.

 

Neem eenvoudig contact met me op

Check of jullie datum nog beschikbaar is

Doe eenvoudig de trouwdatum check en ontdek of jullie datum nog beschikbaar is