Op zoek naar de beste fotograaf voor je bruiloft

fotograaf bruiloft

op zoek naar de beste fotograaf voor je bruiloft

Ben je op zoek naar de beste fotograaf voor je bruiloft? The Wedding Story is unieke een samenwerking tussen de allerbeste fotografen op het gebied van spontane en ongedwongen fotografie. Samen hebben we de handen in één geslagen om het hoogst haalbare resultaat uit een bruiloft te kunnen halen. Daarmee zijn we als team uniek in Nederland. Om jullie bruiloft alle aandacht te kunnen geven die het verdient fotograferen we een beperkt aantal van 30 bruiloften per jaar. Zo zijn jullie altijd onze prioriteit. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en zetten net dat ene stapje verder waar andere fotografen ophouden.

 

Beschikbaar voor bruiloften in heel Nederland

fotograaf bruiloft

Wij staan te springen om het beste uit jullie dag te halen

 

Onze ongeëvenaarde klantgerichte aanpak:

  • Twee professionele fotografen op je bruiloft
  • Kosteloos een back-up fotograaf voor bruiloften
  • Eén contactpersoon van begin tot eind
  • We laten niets aan het toeval over
  • Foto’s binnen 4 weken in huis
  • 100% tevredenheidsgarantie op trouwalbum

 

1. Twee fotografen op jullie bruiloft

Niet 1 fotograaf, maar 2 fotografen op jullie bruiloft!. Met twee van de allerbeste trouwfotografen van Nederland leggen we jullie complete dag vast. We kunnen op twee verschillende momenten tegelijk fotograferen en leggen zo ook de reacties van jullie gasten vast. Achteraf heb je een compleet verhaal, met extra bonus alle momenten die je zelf niet bewust hebt meegemaakt.

2. Kosteloos een back-up fotograaf beschikbaar

Voor jullie bruiloft is er kosteloos een backup fotograaf beschikbaar. Zonder concessies te hoeven doen in onze kenmerkende kwaliteit. Daarnaast is de backup fotograaf van elk detail op de hoogte. Iets wat andere fotografen zelden tot nooit kunnen garanderen. Dit is één van de grootste voordelen die The Wedding Story zo uniek maakt. Dit geeft zekerheid en neemt een hoop extra stress weg in aanloop naar jullie dag. Dit is op basis van beschikbaarheid, dus wacht niet te lang met boeken.

3. Eén vast contactpersoon van begin tot eind

Jullie krijgen één contactpersoon die jullie gedurende het hele traject begeleid. Onze fotograaf Arjan helpt je vanaf het eerste contact voor de grote dag tot aan het ontwerp van het trouwalbum achteraf. Door deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat alles wat we doen volledig afgestemd is op jullie wensen.

4. Extra detailgesprek voor de puntjes op de i

Om tot in de puntjes voorbereid te zijn hebben we 6 weken voor jullie bruiloft een extra detailgesprek. We nemen de dag tot in de laatste detail met elkaar door. Hiermee laten we niets aan het toeval over en weten we exact wat we kunnen verwachten. Voor ons is deze voorbereiding essentieel om geen enkel moment verloren te laten gaan.

5. Foto’s binnen 4 weken in huis

Binnen 4 weken na de bruiloft ontvangen jullie het volledige eindresultaat. Vaak nog sneller, en dan liggen de foto’s al op jullie te wachten bij thuiskomst van de huwelijksreis. We kunnen deze super snelle levertijd beloven omdat we slechts 30 bruiloften per jaar fotograferen en jullie daardoor altijd onze prioriteit zijn.

6. 100% tevredenheidsgarantie

We vinden het belangrijk dat het trouwalbum volledig naar jullie smaak wordt. Hierbij hebben jullie veel inspraak over de inhoud en het ontwerp van de buitenkant. Dit doen we tijdens een persoonlijk gesprek waarbij het album volledig gedepersonaliseerd kan worden. Een arbeidsintensieve klus die we graag doen zodat je 100% tevreden kunt zijn over de lay out van het trouwalbum.

mogen we deze foto’s ook op jullie bruiloft maken?

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Aanbevolen door andere bruidsparen

We hebben een helder doel voor ogen. Een bruidspaar ontzettend gelukkig maken met een waardevol aandenken aan hun mooie dag. Inmiddels mochten we dit voor meer dan 300 bruidsparen doen. Gemiddeld beoordelen deze bruidsparen ons met een 9,9. We zijn erg dankbaar voor deze feedback. Dit is voor ons de bevestiging van onze succesvolle aanpak naar het streven van de hoogst haalbare kwaliteit.

Uitgeroepen tot de allerbeste fotografen

Als team dagen we elkaar uit om continue scherp te blijven en samen te blijven ontwikkelen. Hierdoor lopen we voorop in de laatste ontwikkelingen op de fotografie markt. We behoren tot de top 10 beste trouwfotografen wereldwijd volgens The International Society of Professional Wedding Photographers. Door de Masters Of Wedding Photography zijn we uitgeroepen tot de één na beste fotografen van Nederland, België en Luxemburg bij elkaar. Een beloning voor ons harde werken waar we trots op zijn.

 

Zijn jullie nog beschikbaar voor mijn bruiloft?

Ik wil mijn trouwdatum controleren