Twee fotografen op jullie bruiloft

De voordelen van twee fotografen op jullie bruiloft


Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf allemaal vast te laten leggen. Daarom werken we met twee fotografen op jullie bruiloft en laten we geen enkel mooi moment verloren gaan. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en fotograferen vanuit verschillende perspectieven. We hebben een duidelijke taakverdeling onderling. Eén fotograaf legt de focus op het bruidspaar terwijl de andere fotograaf alle overzichtsfoto’s, de details en de reacties van alle gasten fotografeert.

  • Grotere variatie aan foto’s van jullie bruiloft
  • We missen samen geen enkel moment
  • Minder opvallend aanwezig dan met één fotograaf
  • Ook de spontane reacties van jullie familie en vrienden

Twee fotografen op je bruiloft is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto’s van twee kanten.

Ook de spontane reacties van jullie familie en vrienden


Daar staat Sanne, arm in arm met haar vader. Klaar om weggegeven te worden aan Niels. Alle gasten zitten klaar. Iedereen zit op zijn puntje van zijn stoel en probeert een eerste glimp van haar jurk op te vangen. “Hoe ziet ze eruit?” dat is wat alle gasten bezighoudt. Niels staat zenuwachtig te wiebelen op zijn plaats. “Wanneer zal ze komen?” Sanne krijgt het teken, ze mag samen met haar vader op gaan lopen. Niet te snel, niet te snel lopen, denkt ze. Sanne kijk Niels recht in zijn ogen aan op het moment dat ze de hoek om komt, en voelt haar geluk opwellen. Daar staat hij, vol spanning wiebelend, vol verwachting tot zij bij hem is. Sanne’s moeder zoekt een beetje zenuwachtig steun bij de moeder van Niels, en de zus van Sanne houdt vol spanning de hand van haar oma vast. Sanne wordt weggegeven aan Niels. Nog een laatste dikke knuffel met de woorden: “zorg goed voor mijn dochter”, en de ceremonie kan beginnen!

In een halve minuut tijd waren er verschillende mooie momenten. Met twee fotografen konden we ze allemaal volledig vastleggen door verschillende foto’s te maken op hetzelfde moment. Als je bruiloft gefotografeerd wordt door één fotograaf, was de helft van deze mooie momenten verloren gegaan.

twee fotografen op jullie bruiloft

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Met twee fotografen op jullie bruiloft krijg je een grotere variatie


Het begin van jullie bruiloft start mogelijk op twee verschillende plaatsen. In de ochtend splitst ons team zich op en fotografeert één van ons de voorbereidingen van de bruid. Vaak wordt een bruid geholpen door haar moeder of door haar beste vriendin. Het klaarmaken voor je mooiste dag levert altijd emotionele maar ook grappige momenten op. Op een andere plek bereidt de bruidegom zich voor en hier is onze andere fotograaf bij aanwezig. Ook dit is een waardevol moment om jullie verhaal compleet te maken.

twee fotografen op jullie bruiloft

Of jullie nu gaan trouwen in Italië of gewoon in Nederland, jullie volledige bruiloft fotograferen we vanuit compleet verschillende standpunten. Na de voorbereidingen doen we dit ook bij de first-look, de fotosessie, de ceremonie, het toost moment, het diner en het feest. Zo maken we van jullie dag een compleet verhaal, vastgelegd vanuit verschillende perspectieven en fotograferen we ook de gebeurtenissen die met één fotograaf op jullie bruiloft verloren zouden gaan.

twee fotografen op jullie bruiloft

 

Met twee fotografen missen we geen enkel mooi moment


Als één fotograaf jullie bruiloft fotografeert zal hij altijd het dilemma hebben welke momenten hij niet vast gaat leggen. Op een bruiloft gebeurt er namelijk van alles tegelijk. Teveel voor één fotograaf om allemaal vast te leggen. Bijvoorbeeld tijdens de ceremonie op de bruiloft in Etten-Leur van Marcha en Leroy. Tijdens het uitspreken van de geloftes stond Leroy met tranen in zijn ogen. Een ontzettend mooi en emotioneel moment. Precies op datzelfde moment waren er ook de tranen bij haar beste vriendin in het publiek. Ook een ontzettend mooi en emotioneel moment. Met twee fotografen hoeven we niet te kiezen. Dus geen compromissen, maar de zekerheid dat we beide mooie momenten fotograferen. Ook de momenten die jullie niet bewust meemaken.

twee fotografen op je bruiloft

 

Twee fotografen op je bruiloft zijn minder opvallend


Het meest gemaakte compliment door onze bruidsparen is dat we helemaal niet zijn opgevallen op hun bruiloft. Dat ze konden genieten van hun dag, zonder dat ze bewust waren dat ze op de foto gingen. Ons geheim? Omdat we op twee plekken tegelijk zijn hoeven we ons niet continue te verplaatsen waardoor we minder snel worden opgemerkt. Ben je alleen als fotograaf dan ren je steeds rond om alles erop te kunnen krijgen en val je veel meer op. Nu gaan we op tussen de gasten en maken onopvallend foto’s waarop jullie ongestoord jezelf zijn.

 

Wil je weten hoe we alles uit jullie dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze