Bruidsfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam

Intieme bruidsfotografie met een vleugje humor

Zoek je een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Rotterdam? Hier zijn we! We zijn er voor bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele trouwfotografie. Bij ons geen stijve overdreven geposeerde foto’s! Als jij extra blij wordt van foto’s van ongedwongen momenten die laten zien hoe jullie dag écht was, dan zijn wij dé trouwfotograaf die jullie zoeken voor jullie bruiloft in Rotterddam.

trouwfotograaf rotterdam

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in Rotterdam

We fotograferen veel bruiloften in Rotterdam. De afgelopen jaren waren dit er meer dan 150. We zijn erg goed bekend met alle mooie locaties in Rotterdam, ook de minder ontdekte plekjes. De echte ‘hidden gems’ van stad. Zitten jullie nog volop in de zoektocht naar leuke plekjes? We helpen hier graag bij!

Bruidsfotograaf Rotterdam Erasmusbrug

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Mooie fotolocaties in Rotterdam

Veel bruidsparen die in Rotterdam trouwen, willen dit ook duidelijk terug laten komen in de foto’s. Een favoriete fotolocatie is dan ook de Wilheminakade naast hotel New York. Hier heb je een prachtig uitzicht over de Maas en natuurlijk op de Erasmusbrug. Eén van de meest iconische plekken van Rotterdam.

Als je de drukte van de stad heel even achter je wilt laten dan is het Kralingse Bos een aanrader. Volledig omringt door de natuur, ondanks dat je in de stad Rotterdam bent. Zo blijf je dicht bij je trouwlocatie en hoef je dus niet ver te reizen.

De beste trouwfotografie tip die we je kunnen geven, is om zo min mogelijk te reizen op jullie trouwdag. Zoek een fotolocatie in de directe omgeving van je trouwlocatie. Zo bespaar je jezelf veel verloren tijd die je door moet brengen in het drukke verkeer van Rotterdam. Trouw je bij Eau Lounge of Boompjes? Ga dan foto’s maken op de boompjeskade en bij Leuvehoofd. Trouw je bij het Wereldmuseum, bij The Harbour Club of het Heerenhuys? Dan is het aan te raden om foto’s te maken in het Euromastpark en op de Westerkade. Op deze kade heb je een geweldig uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug.

Staat jullie trouwlocatie hier niet tussen? Geen zorgen. We helpen jullie graag met het vinden van een mooie fotolocatie in Rotterdam. We kunnen jullie hier uitgebreid bij helpen tijdens de kennismaking.

 

Bruidsfotografie Rotterdam

Aanbevolen door andere bruidsparen

Bruidsfotograaf Rotterdam

Ook aanbevolen door Marjolein en Carlo


Marjolein en Carlo, over hun bruiloft in Rotterdam:“Wij hebben een fantastische dag gehad en de foto’s zijn prachtig geworden. Van het klaar maken in de ochtend tot en met het feest in de avond, alles is zo mooi vastgelegd!

Voor ons de nummer 1 bruidsfotograaf van Rotterdam!

De foto’s die The Wedding Story maakt, zijn niet van die standaard trouwfoto’s, daar zijn wij heel blij mee! Dit past helemaal bij ons. Tijdens onze huwelijksreis kregen we al wat foto’s toegestuurd en beleefden de dag weer opnieuw. Toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lag de USB met alle foto’s al in de brievenbus op ons te wachten. Hoe moe we ook waren, we hebben direct alle foto’s bekeken.

We zijn zo blij met alle foto’s, alles is perfect vastgelegd. Twee fotografen is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto’s van twee kanten. De samenwerking met de twee fotografen verliep heel soepel. Op de dag zelf hadden we bijna niet door dat ze er waren.”
bruidsfotograaf rotterdam score
 

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Niet geposeerde trouwfotografie

We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. De gedachte om te moeten poseren geeft veel bruidsparen een ongemakkelijk gevoel. Niet nodig! We begrijpen dat je onbezorgd wilt kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Rotterdam. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s van de ongedwongen momenten. Foto’s waar de emotie vanaf spat!

trouwfotografie roterdam

Twee fotografen op jullie bruiloft

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma en ook jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats en om niets te missen fotograferen we dus altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

twee trouwfotografen rotterdam

Wil je ook foto’s van de momenten die je zelf niet bewust mee gaat maken?

 

Trouwfotograaf Rotterdam


bruidsfotograaf rotterdam

We hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jullie je dag zonder zorgen kunnen beleven met een grote glimlach op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Beschikbaar in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag en Zeeland