Bruidsfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

Op zoek naar de beste bruidsfotograaf van Rotterdam?

Wat leuk dat jullie bij ons zijn uitgekomen tijdens jullie zoektocht naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Rotterdam. Als jullie zoeken naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

 

Portfolio bruidsfotografie Rotterdam


 

Spontane bruidsfotografie foto’s vol emotie

De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo voorkomen we dat onze fotografie lopende band werk wordt en kunnen we ons volledig focussen op jullie grote dag. Er is maar één dag die er toe doet en dat is die van jullie. Onze bruidsparen kunnen deze aanpak waarderen want we worden gemiddeld met een 9,9 beoordeeld. Daarnaast zijn we al drie jaar op rij uitgeroepen tot de 10 beste trouwfotografen van Nederland.

Twee fotografen op jullie bruiloft in Rotterdam

Op een bruiloft gebeurt er teveel tegelijk om door één fotograaf alles vast te laten leggen. Daarom werken we met een team van twee fotografen op jullie bruiloft. Zo gaat er geen enkel mooi moment verloren. We zijn goed op elkaar ingespeeld en we fotograferen vanuit verschillende invalshoeken.

We laten niets aan het toeval over. Voor jullie bruiloft hebben we altijd een backup fotograaf klaar staan. Deze backup fotograaf is iemand van ons eigen team, waardoor we dus zelfs in het uitzonderlijke geval van ziekte gewoon iemand in kunnen zetten die in de unieke stijl van The Wedding Story fotografeert en op de hoogte is van jullie wensen en de gemaakte afspraken.

trouwfotograaf rotterdam

Ook foto’s van de momenten die aan je eigen aandacht zijn ontsnapt

 

Bekijk foto’s van een complete bruiloft

 

Waarom kies je voor The Wedding Story?!

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, binnen 4 weken
  • Duidelijke all-inclusief prijzen
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Uitgeroepen tot top 10 beste fotografen van Nederland

 

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in Rotterdam

De afgelopen jaren hebben we alleen al in de stad Rotterdam meer dan 150 bruiloften gefotografeerd. Op bijna elke denkbare trouwlocatie zijn we al wel eens geweest. Inmiddels zijn we expert op het gebied van trouwen in Rotterdam. De beste tip bij het plannen van je bruiloft die wij kunnen geven is: ‘Ga voor één hele toffe trouwlocatie en probeer zo min mogelijk te reizen op jullie trouwdag’. Hoe je het ook wendt of keert, om je op tijd te gaan verplaatsen zal de tijd bijgehouden moeten worden. Dus de hele dag op je horloge kijken en bezig blijven met het verloop van de planning. Bij het verplaatsen is het niet uitgesloten dat we in een file belanden. De bruiloften die gevierd worden op één mooie trouwlocatie in Rotterdam zijn de bruiloften die het meest ontspannen verlopen en voor zowel het bruidspaar als de gasten de meeste rust geven. Dit is onze top 10 trouwlocaties Rotterdam waar we vaak bruiloften fotograferen.

1. Wereldmuseum
2. Eau Lounge
3. Lommerijk
4. Het Koetshuis Rotterdam
5. Landhuis De Olifant
6. Dudok in het Park (Het Heerenhuys)
7. RDM kantine
8. Boompjes
9. SS Rotterdam
10. De Vertrekhal Rotterdam

bruidsfotograaf rotterdam

Trouwceremonie in het Koetshuis, trouwlocatie in Rotterdam

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

Mooie fotolocatie Rotterdam

Mocht het nodig zijn dan helpen we jullie graag bij het vinden van een mooie fotolocatie in Rotterdam. We kennen er heel erg veel en gaan dan samen opzoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Het belangrijkste advies wat we kunnen geven is; zoek een mooie fotolocatie in de omgeving van jullie trouwlocatie. Er zijn veel centraal gelegen locaties die erg geschikt zijn. Bijvoorbeeld het Euromastpark, maar ook het Kralingse Bos is een mooie fotolocatie Rotterdam. Houden jullie meer van een industriële sfeer, dan kunnen we jullie helpen bij de zoektocht naar een industriële fotolocatie in Rotterdam. De Van Nelle fabriek is een goede optie. Dit is gelijk een geschikte fotolocatie als ‘backup-slecht-weer-locatie’.

 

Bruidsfotograaf Rotterdam

Foto gemaakt op de Wilhelminapier in Rotterdam


Marjolein en Carlo, over hun bruiloft in Rotterdam:

Toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lag de USB met alle foto’s al in de brievenbus op ons te wachten.

“Wij hebben een fantastische dag gehad en de foto’s zijn prachtig geworden. Van het klaar maken in de ochtend tot het feest in de avond, alles is zo mooi vastgelegd! Het eerste contact hadden wij in januari met Arjan, wij besloten in het kennismakingsgesprek dat we Arjan als trouwfotograaf wilde. Van de zomer nog een keertje langs geweest om de dag tot in de puntjes door te spreken en een Loveshoot gedaan. De Loveshoot was zo leuk en de foto’s daarvan waren ook al zo mooi, dat we nog meer zin kregen in onze bruiloft.

De foto’s die The Wedding Story maakt, zijn niet van die standaard trouwfoto’s, daar zijn wij heel blij mee en past helemaal bij ons! Tijdens onze huwelijksreis kregen we al wat foto’s toegestuurd en beleefden de dag weer opnieuw. Toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lag de USB met alle foto’s al in de brievenbus op ons te wachten. Hoe moe we ook waren, we hebben direct alle foto’s bekeken. We zijn zo blij met alle foto’s, alles is perfect vastgelegd. Twee fotografen is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto’s van twee kanten. De samenwerking met fotograaf Arjan en ook met fotograaf Lia verliep heel soepel. Op de dag zelf hadden we bijna niet door dat ze er waren.”

Bekijk de complete bruiloft Marjolein en Carlo bij de Vertrekhal Rotterdam

 

fotograaf rotterdam

Fotograaf Rotterdam

Mijn naam is Arjan van der Plaat en ik ben betrokken bij alle bruiloften die door The Wedding Story worden gefotografeerd. Ik help jullie graag om alles uit jullie dag te halen. Ons motto: Geniet! Wij doen de rest. Jullie bruiloft moet een relaxte dag zijn waarop je 100% kunt genieten zonder dat je onderbroeken wordt door een fotograaf en zonder stress of alles wel goed geregeld is. Als jullie genieten maken wij de mooiste foto’s.
 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

bruidsfotografie rotterdam

Foto’s die het relaxte gevoel perfect uitbeelden

Onze werkwijze als bruidsfotograaf Rotterdam

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Rotterdam willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in Rotterdam, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Rotterdam boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft in Rotterdam, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen.

Na de bruiloft: Als jullie bruiloft voorbij is vraagt iedereen hoe jullie dag is geweest. Dan wil je toch direct met foto’s laten zien hoe mooi jullie eruit zagen? Wil je dan wachten tot volgend jaar kerst voordat je de foto’s in huis hebt? Daar moet je toch niet aan denken?! Daarom hebben wij een super snelle levertijd. Binnen 4 weken leveren we alle foto’s volledig bewerkt af. Je wilt natuurlijk niet maanden lang moeten wachten voordat de foto’s binnen zijn. De kans is groot dat jullie trouwfoto’s al op je liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van de huwelijksreis.

Je wilt toch de beste bruidsfotograaf Rotterdam op jullie mooiste dag?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!