Kasteel Geldrop trouwen

Kasteel Geldrop trouwen

Kasteel Geldrop is al jaar en dag een populaire locatie om te gaan trouwen. De kasteelhoeve ligt midden in het centrum van Geldrop, vlakbij Eindhoven. Een oase van rust want de trouwlocatie wordt omringt door een groot park. De afgelopen jaren mochten we verschillende bruiloften fotograferen bij deze mooie locatie, en iedere keer weer vinden we het een feestje om hier te mogen fotograferen.

Kasteelhoeve Geldrop

Trouwen bij Kasteel Geldrop

Ook Marlous en Marcel hebben ervoor gekozen om te trouwen bij Kasteel Geldrop. De bruiloft vond plaats midden in Augustus. Zelf begon ik met fotograferen bij de bruid in de Orangerie op het landgoed van Kasteel Geldrop. Voor alle belangrijke mensen in hun leven had het bruidspaar cadeautjes meegenomen. De moeder van Marlous kreeg deze ochtend als eerste haar cadeau. Een prachtige armband om aan te geven hoeveel ze voor haar dochter betekent. Een dikke knuffel en een paar tranen volgden na het omdoen van de armband.

Kasteel Geldrop Trouwe Kasteel Geldrop Trouwen Kasteel Geldrop Trouwen

De andere fotograaf van het team van The Wedding Story begon bij de bruidegom. Zijn voorbereidingen vonden plaats in hotel Parkzicht in Eindhoven. Op exact hetzelfde moment konden we de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom vastleggen. Dit is 1 van de voordelen van een bruiloft fotograferen met twee fotografen. Marcel werd geholpen door zijn beste vrienden. Met een lekker drankje maakten ze er samen al een klein feestje van.

Kasteel Geldrop Trouwen Kasteel Geldrop Trouwen

First Look met haar vader

De eer om de bruid voor het eerst te zien was weggelegd voor haar vader. Buiten bij de Orangerie, waar de prachtige klimop langs de muur loopt, stond haar vader te wachten. Marlous kreeg een dikke kus vol goedkeuring, en het volgende cadeau wat werd was aan haar vader. Een mooie batch voor op de achterkant van zijn stropdas met daarop een persoonlijke tekst.

Kasteel Geldrop Trouwen Kasteel Geldrop Trouwen Kasteel Geldrop Trouwen

De bloementuin van de Kasteelhoeve

De first look tussen Marlous en Marcel vond plaats in de bloementuin van Kasteel Geldrop. Een prachtige tuin waarin alle bloemen in bloei stonden. Terwijl de ene fotograaf spanning op het gezicht van de bruidegom kon vastleggen, fotografeerde de andere fotograaf de bruid. Zo zie je achteraf goed hoe ze beide dit moment hebben beleefd.

Kasteel Geldrop Trouwen Kasteel Geldrop Trouwen Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop

Je kunt geen betere plek bedenken voor een fotoshoot dan in de prachtige bloementuin van de Kasteelhoeve. Gewoon perfect! Van zwieren met haar trouwjurk tussen de bloemen tot aan Marcel laten zien hoe je moet leren met verse appels van de appelbomen. Marlous en Marcel hadden samen de grootste lol. En daar draait het om. We vinden dat de fotoshoot allesbehalve dan een gedwongen poseersessie moet zijn.

Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop

Afwijkende dagindeling

Marlous en Marcel hadden gekozen voor een iets andere indeling van hun trouwdag dan de ‘standaard’ volgorde. Direct na de shoot trok het bruidspaar zich kort terug zodat alle gasten de tijd hadden om te arriveren. Hierna startte de borrel met een klein openingswoord van de bruid gevolgd door een toost op de liefde.

Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop Kasteelhoeve Geldrop trouwen kasteel geldrop kasteel geldrop trouwfotografie

Kasteelhoeve Geldrop

Aansluitend aan de borrel vond het diner plaats onder de stretchtent in de tuin van Kasteelhoeve Geldrop.

trouwen kasteel geldrop

Trouwen in de tuin van Kasteel Geldrop

Bij zonsondergang, tegen het vallen van de schemer, was het hoogtijd om voor de wet te gaan trouwen in de tuin van Kasteel Geldrop. Op het openveld, met uitzicht op de eeuwen oude bomen en het Kasteel. De kleintjes waren inmiddels al in slaap gevallen in de buggy. De trouwceremonie werd voltrokken door zelfstandig trouwambtenaar Marijke en ook onze eigen trouwvideograaf was aanwezig om alles op film vast te leggen.

trouwen kasteel geldrop trouwen kasteel geldrop trouwen kasteel geldrop kasteelhoeve geldrop trouwen

De geloftes waren vol met liefde. Kort stond Marlous stil bij de onlangs overleden vader van Marcel. Een emotioneel moment. Ter nagedachtenis aan zijn vader brandde er een kaars. Omdat we met twee fotografen fotograferen konden we ook de emoties van de gasten vastleggen.

kasteelhoeve geldrop trouwen kasteelhoeve geldrop trouwen kasteelhoeve geldrop trouwen kasteelhoeve geldrop trouwen

Pronckzaal Kasteelhoeve Geldrop

Ter afsluiting van de trouwdag was er een groot feest in de Pronckzaal van Kasteelhoeve Geldrop. Na de openingsdans was de toon gezet en ging het dak eraf. De band en de DJ speelde afwisselend tot middernacht. Met een heerlijk gevoel reed ik ’s avonds naar huis, het was een bruiloft die ik voor geen goud had willen missen!

kasteelhoeve geldrop trouwen kasteelhoeve geldrop trouwen kasteelhoeve geldrop trouwen kasteelhoeve geldrop trouwen

De reactie van Marlous en Marcel op hun trouwfoto’s

kasteel geldrop trouwfotografie

De reactie van Marlous en Marcel: “Fantastische service van The Wedding Story! Arjan neemt vanaf het begin de tijd om mee te denken over de invulling van de fotografie op de dag. Inclusief ideeën waar je zelf als aanstaand bruidspaar niet over nadenkt, maar die geweldig zijn om terug te zien op foto’s.

Wij zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen, met prachtige kleuren en vol emotie, precies zoals we het voor ons zagen! We raden een pakket met twee fotografen zeker aan. Heel waardevol omdat o.a. tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd. Dit levert prachtige beelden op! Ook de creatieve groepsfoto met al onze daggasten is ons heel dierbaar.

De communicatie met The Wedding Story is vlot en helder. In de voorbereiding waren we al volop voorzien van informatie en er was veel ruimte om de dag door te spreken. En op onze grote dag zelf kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken en ze ook helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten gekregen op de foto’s. We koesteren deze foto’s voor de rest van ons leven. We raden iedereen aan om The Wedding Story de fotografie te laten verzorgen! Bedankt voor alles Arjan, je bent ontzettend goed in je vak!”

kasteel geldrop

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Wil je ook kleurrijke trouwfoto’s waarop je kunt zien hoe iedereen aan het genieten is van jullie bruiloft?! Neem eenvoudig contact met me op via Whatsapp en check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Of stuur ons een bericht per mail. Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. We willen alles uit jullie dag kunnen halen en nemen daarom maximaal 30 bruiloften aan per jaar. Hierdoor zijn vooral de populaire zomermaanden snel volgeboekt.

 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is

Neem contact op via whatsapp

Of stuur ons een bericht per email via ons contactformulier

 
trouwen

Bekijk meer bruiloften

Judith en René

bruiloft chateau neercanne

Jennifer en Raymond

bruiloft houtse meer

Leona en Mathijs

bruiloft op het strand


 

Of ga terug naar ons trouwfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.