Bruidsfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven

bruidsfotograaf Eindhoven

Intieme bruidsfotografie met een vleugje humor

Ben je op zoek naar een bijzondere bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Eindhoven? Gevonden! Als je zoekt naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal goed. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

trouwfotograaf eindhoven

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in Eindhoven

De afgelopen jaren fotografeerden we meer dan 300 bruiloften. Met grote regelmaat komen we in Eindhoven. In deze regio liggen namelijk de mooiste trouwlocaties van heel Brabant. De afwisseling is groot. Van industriële trouwlocaties op Strijp-S tot aan trouwlocaties midden in de natuur aan de rand van Eindhoven. Is jullie zoektocht naar leuke plekjes nog in volle gang? We helpen je hier graag mee!

Tips voor mooie fotolocaties in Eindhoven

De beste tip die we je kunnen geven, is om zo min mogelijk te reizen op jullie trouwdag. Als je foto’s gaat maken, doe dit dan in de directe omgeving van je trouwlocatie. Zo verlies je niet onnodig veel tijd in het drukke verkeer van Eindhoven. Op je bruiloft, waar het draait om genieten, wil je geen logistiek drama.

Als je gaat trouwen bij Het Ketelhuis dan hoef je de auto niet in voor de fotoshoot. Deze industriële trouwlocatie ligt in een unieke omgeving in Eindhoven. Op het terrein van Strijp-S maken we dan een wandeling en stoppen bij verschillende fotogenieke plekjes. We kennen hier alle leuke plekjes en ‘hidden gems’. Strijp-S is ook een goede locatie om naar toe te gaan als je eigen trouwlocatie geen fotoshoot mogelijkheden heeft. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen bij Karel 1, onderdeel van het Abbemuseum.

Als je de drukte van de stad achter je wilt laten tijdens de fotoshoot, dan is de heide een aanrader. De Groote Heide is ideaal hiervoor. Hier ben je volledig omringt door de natuur. Trouwen jullie bij Kasteel Geldrop net buiten Eindhoven? Ideaal! Dan maken we foto’s op het omringende landgoed. In de mooie appelboomgaard of in de Engelse tuin.

Best is echt een hotspot met toffe trouwlocaties. We komen altijd graag bij Beachclub Sunrise waar je ontspannen kunt trouwen op het strand. Ook ’t Boshuys is één van onze favoriete locaties.

Staat jullie trouwlocatie hier niet tussen? Geen zorgen. We helpen jullie graag met het vinden van een mooie fotolocatie in Eindhoven. We kunnen jullie hier uitgebreid bij helpen tijdens de kennismaking.

trouwfotografie eindhoven

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

Geeft de gedachten om te moeten poseren je een ongemakkelijk gevoel? Dat begrijpen we. We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. Je moet kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Eindhoven. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s, van de ongedwongen momenten, waar de emotie vanaf spat.

Twee fotografen op jullie bruiloft

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma, maar net zo goed jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats, en om niets te missen fotograferen we altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

twee trouwfotografen eindhoven

Het complete verhaal inclusief momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden

 

Trouwfotograaf Eindhoven

Aanbevolen door andere bruidsparen

trouwfotograaf eindhoven

Aanbevolen door Suzanne en Stefan


Suzanne en Stefan over hun bruiloft: “We zijn ontzettend tevreden over The Wedding Story. Het zijn mooie foto’s geworden. Spontaan en precies zoals we de dag zelf beleefd hebben. Van te voren kregen we goede tips en advies over de dag planning. Dit heeft ons erg geholpen. De afspraken waren erg duidelijk, je weet precies waar je aan toe bent.

Voor ons de nummer 1 bruidsfotograaf van Eindhoven!

De fotografen waren de hele dag aanwezig en waren erg prettig om op de bruiloft erbij te hebben. Hier hebben we veel positieve reacties over gekregen van onze gasten. Ze stelden ons tijdens de fotoshoot erg op ons gemak.

De rest van de dag waren ze er onopvallend aanwezig en altijd op de juiste plek. Dit zagen we later terug op de foto’s. Er waren ook veel foto’s van mooie gebeurtenissen die ons zelf niet waren opgevallen. Vooral de spontane foto’s vinden we geweldig. Hier hadden we The Wedding Story ook voor gekozen. We zijn erg blij met onze keuze en we kunnen ze zeker aanraden!”

bruidsfotografie eindhoven score

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Trouwfotograaf Eindhoven


Op zoek naar een bruidsfotograaf voor je bruiloft in Eindhoven?

bruidsfotograaf eindhovenWe hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Gevestigd in Brabant, beschikbaar in o.a. Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oosterhout.