Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Kleurrijke huwelijksfotografie waar de gezelligheid van jullie ongedwongen bruiloft vanaf spat! Jullie gaan van elk moment van de dag genieten. Hier helpen we graag bij. We fotograferen onopvallend met twee huwelijksfotografen vanuit elke hoek. Zo weet je zeker dat alle waardevolle momenten van jullie bruiloft worden vastgelegd en jullie dit met een gerust hart uit handen kunnen geven.

huwelijksfotograaf

Wil je ook originele huwelijksfoto’s?

Een huwelijksfotograaf zoals je maar zelden tegenkomt!

Twee huwelijksfotografen op jullie bruiloft

We fotograferen jullie huwelijk met twee fotografen. Zo laat je niets aan het toeval over want twee fotografen kunnen zich opsplitsen en hierdoor heb je achteraf een grotere variatie aan trouwfoto’s. Bijvoorbeeld bij de start van de ceremonie. Uiteraard maken we foto’s van het moment dat een bruid wordt weggegeven door haar vader. Minimaal net zo waardevol zijn de foto’s van de gasten die dit moment intens met jullie meebeleven. Onze tweede fotograaf legt deze reacties vast, zoals de traan van moeder. Een moment die met 1 fotograaf verloren zou gaan.

twee huwelijksfotografen

Ook foto’s van de gasten die intens met jullie meeleven

De tweede huwelijksfotograaf legt alles vast op de bruiloft wat aan jouw oog ontgaat. Ook de mooie momenten die de eerste huwelijksfotograaf niet opmerkt. Zo heb je na afloop niet alleen foto’s van jullie twee, maar ook waardevolle foto’s van jullie vrienden en familie. Trouwfoto’s die met slechts 1 fotograaf nooit vastgelegd zullen worden.

twee fotografen op je huwelijk

De 2e fotograaf fotografeert alles wat jullie niet bewust meemaken

Geniet! Wij doen de rest. Als je wilt genieten van een ontspannen bruiloft wil je vast ook een professionele huwelijksfotograaf waarvan je zeker kunt zijn dat alles goed geregeld is. Zo heb je geen stress in aanloop naar de grote dag en staat er niets jullie in de weg om een zorgeloze dag te beleven.

huwelijksfotograaf

huwelijk fotograaf

Geniet van jullie huwelijk, de fotograaf doet de rest!”

Zoë en Alex over de fotografie op hun huwelijk: “We kenden The Wedding Story al van de bruiloft van onze vriendin. Het enthousiasme van mijn vriendin over haar trouwfoto’s deed ons besluiten om ook contact op te nemen. We waren gelijk enthousiast. Vanaf het eerste moment verliep het contact erg fijn en vlot. Stiekem hou ik van controle houden, maar het voelde zo goed dat ik volledig los kon laten.

Op onze bruiloft was de sfeer ontspannen en na de tips tijdens de fotoshoot hadden we eigenlijk helemaal geen erg meer in de aanwezigheid van de twee fotografen. Alles verliep heel natuurlijk en dit gaf een ontspannen gevoel.

The Wedding Story heeft prachtige foto’s gemaakt. De foto met de traan van mijn moeder vind ik echt geweldig, dit heb ik zelf helemaal niet gezien. Ook van de gasten hebben we veel positieve reacties gekregen over de fotografen. Na onze vriendin zijn ook wij fan geworden, we kunnen ze aan iedereen aanraden! “

huwelijksfotograaf score

 

Wil je meer foto’s bekijken?

Bekijk ons complete trouwfotografie portfolio

 

Op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk?

Zijn wij de geschikte fotograaf die aansluit bij jullie ongedwongen huwelijksdag? We zorgen ervoor dat jullie kunnen genieten van een ontspannen bruiloft zonder de nadruk ligt op het maken van foto’s. Beleef de dag met een grote glimlach op je gezicht! Als de bruidstaart op is en alle gasten naar huis zijn trakteren we jullie op trouwfoto’s waarop je kunt zien dat jullie samen met alle gasten een onvergetelijke dag hebben beleefd.

We willen we alles uit jullie huwelijksdag halen en nemen daarom maximaal 30 bruiloften aan per jaar. Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per e-mail.

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Check je trouwdatum via Whatsapp

Of vul ons contactformulier in