Bruidsfotograaf brabant

Bruidsfotografie brabant

Op zoek naar de beste bruidsfotograaf Brabant voor jullie dag

Jullie gaan trouwen en uiteraard wil je een bruidsfotograaf in Brabant die goed aansluit bij jullie bruiloft. Van jullie mooiste dag maken we kleurrijke foto’s vol emotie. Spontane foto’s, die de Brabantse gezelligheid en relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven. Foto’s waar jullie over 20 jaar nog steeds blij mee zijn.

Bruidsfotograaf west brabant

We maken kleurrijke foto’s waar het plezier vanaf spat

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotograferen jullie bruiloft met twee fotografen zodat we geen enkel bijzonder moment missen. We halen alles uit de kast en fotograferen met veel aandacht alle details, spontane momenten en emoties. Op jullie bruiloft fotograferen we ook de momenten die jullie zelf niet bewust meemaken. Bijvoorbeeld de reacties van de gasten tijdens de ceremonie. Hoe tof is het om achteraf te zien hoeveel impact jullie bruiloft had op alle gasten?!

We zijn op ons best als we de ruimte krijgen om onopvallend jullie bruiloft te fotograferen. Binnen een half uur hebben jullie niet meer in de gaten dat we er bij zijn en zo maken we de meest spontane foto’s van jullie dag. Foto’s waar het plezier vanaf spat.

Tijdens het fotoshoot moment helpen we jullie met op de foto gaan. Dit doen we met kleine actieve opdrachtjes. In ieder geval geen stijve en overdreven geposeerde foto’s. Jullie gaan op de foto zoals jullie echt zijn.

Portfolio bruidsfotografie Brabant

MEER DAN 10 JAAR ERVARING ALS BRUIDSFOTOGRAAF BRABANT

We zijn gevestigd in Brabant, in het dorpje Noordhoek. Dit ligt tussen de steden Breda en Roosendaal. De afgelopen jaren hebben we meer dan 300 bruiloften mogen fotograferen waarvan het merendeel plaatsvond in Noord-Brabant. Ondanks dat we ook nog graag nieuwe locaties ontdekken is bijna geen enkele trouwlocatie in Brabant voor ons onbekend.

 

De 9 voordelen van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, foto’s binnen 4 weken
  • Wij zijn gevestigd in Brabant
  • All-inclusief prijzen, geen verrassing achteraf
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Bruidsparen beoordelen ons met een 9,9
  • Top 5 trouwfotograaf van Nederland
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De bruiloft van Rowan en Guy in Breda


bruidsfotograaf brabant

De toast op de bruiloft van Rowan en Guy in Breda


Rowan en Guy over hun bruiloft in Breda: “Wij wilden spontane foto’s! Foto’s die ons de dag opnieuw lieten beleven en waarop momenten zichtbaar werden voor ons die wij op de dag zelf hebben gemist. Via the perfectwedding.nl kwamen we al snel uit bij The Wedding Story. We konden snel langskomen voor een eerste kennismaking. Diezelfde avond nog besloten we direct te boeken! Het voelde zo ontzettend goed en de trouwboeken waren zo mooi. Gedurende de voorbereidingen van het huwelijk verliep het contact heel soepel en spontaan. Het is leuk om te ervaren dat het team van The Wedding Story ook uitkeek naar onze bruiloft. De twee fotografen op onze bruiloft waren spontaan en relaxt waardoor ze opgenomen werden in de groep. Dit heeft geresulteerd in prachtige foto’s. Binnen 3! weken hebben wij als onze foto’s al ontvangen! We kunnen niets anders dan lof uitspreken! Dankjewel.”

Bekijk alle foto’s van de bruiloft van Rowan en Guy

Prijzen bruidsfotograaf Brabant

We hanteren duidelijke en transparante prijzen. Met meer dan 300 bruiloften ervaring weten we dat elke bruiloft uniek is en dat niet iedereen het zelfde budget heeft. Daarom bieden we verschillende all-in pakketten aan. Alle pakketten zijn inclusief foto’s, trouwalbum, reiskosten en btw. Er komen verder geen extra kosten meer bij.

 

Bekijk de tarieven van onze bruidsfotografie

 

Onze werkwijze als bruidsfotograaf brabant


bruidsfotograaf brabant the wedding story

Het team van The Wedding Story aan het werk


Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft willen gaan vieren. Daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en we bespreken jullie bruiloft tot in de details zodat we exact weten wat jullie belangrijk vinden.

Tijdens de bruiloft: We fotograferen onopvallend zodat iedereen ongestoord kan genieten van jullie mooie dag. Geen opdrachten om extreem te poseren of overdreven te lachen naar de camera. Keer op keer halen we het uiterste uit ons zelf, en maken we op elke bruiloft kleurrijke foto’s vol emotie. Gemiddeld worden we door onze bruidsparen op The Perfect Wedding beoordeeld met een 9,9.

Na de bruiloft: We werken met een snelle levertijd. Binnen 4 weken hebben jullie de foto’s van jullie bruiloft in huis. Vaak is het eindresultaat klaar nog voordat je terug bent van de huwelijksreis. Bij het samenstellen van het trouwalbum hebben jullie veel inspraak. Jullie mogen zelf kiezen welke foto’s in het album komen, zodat je volledig tevreden bent over het eindresultaat.

bruidsfotograaf brabant

Buiten trouwen op landgoed Luchtenburg in Ulvenhout

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. We willen alles uit jullie dag kunnen halen en nemen daarom maximaal 30 bruiloften aan per jaar. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

 

Doe direct de trouwdatumcheck

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in