Bruidsfotograaf

Lees alles over onze werkwijze

Bruidsfotograaf

kleurrijke bruidsfoto’s vol emotie

Uitgesproken bruidsfotografie met de focus op kleurrijke foto’s met een grote glimlach. Als bruidspaar moet je van de complete dag met een gerust gevoel kunnen genieten. Daarom fotograferen we met twee bruidsfotografen onopvallend vanuit elke hoek. Zo weet je zeker dat het verhaal van jullie dag in zijn volledigheid wordt gefotografeerd. Ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt.

bruidsfotograaf

 

Profiteer van de 7 zekerheden

  • Twee bruidsfotografen die alles uit je dag halen
  • Zekerheid van een extra back-up fotograaf
  • Supersnelle levertijd, binnen 4 weken
  • Volledige controle over het trouwalbum
  • Meer dan 500 bruidsparen gingen jullie voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Duidelijke all-inclusief prijzen

 

Wil je meer foto’s bekijken?

Complete trouwfotografie portfolio bekijken

 

Haal alles uit je bruiloft met twee bruidsfotografen

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Te veel om door één bruidsfotograaf vast te laten leggen. Daarom fotograferen we met een team van twee fotografen. Zo haal je alles uit je bruiloft en krijg je mooie foto’s van jullie twee, én van de gasten. Ook de foto’s die normaal door één fotograaf niet gemaakt kunnen worden. Dus geen concessies, maar het volledige verhaal van jullie dag.

De foto met de traan van mijn moeder vind ik echt geweldig, dit heb ik zelf helemaal niet opgemerkt

Wat één fotograaf niet tegelijk vast kan leggen:

bruidsfotografen

Het complete verhaal van je dag inclusief momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden.

Tijdens de ceremonie focust één fotograaf zich op jullie twee terwijl de andere bruidsfotograaf de reacties van de gasten vastlegt. Ook bij de bruiloft van Marcha en Leroy. Met tranen in zijn ogen sprak Leroy zijn geloftes uit. Een emotioneel en dierbaar moment. Dit zijn waardevolle herinneringen die we graag voor een bruidspaar vereeuwigen. Precies op datzelfde moment rolde er een grote traan over de wangen van haar moeder. Net zo waardevol! Met twee fotografen hoeven we niet te kiezen en kunnen we beide momenten vastleggen.

Zekerheid van een extra back-up fotograaf

Om niets aan het toeval over te laten hebben we voor je bruiloft kosteloos een back-up bruidsfotograaf achter de hand. Een hele zorg minder! De back-up fotograaf is onderdeel van ons team. Waardoor we zelfs in het uitzonderlijke geval van ziekte gewoon iemand in kunnen zetten die in onze unieke stijl fotografeert en op de hoogte is van jullie wensen. Gelukkig komt het zelden voor, maar op deze manier wordt jullie bruiloft vastgelegd zonder dat dit stress met zich meebrengt.

bruidsfotograaf

Geniet van een zorgeloze dag, we laten niets aan het toeval over

Volledige controle over het trouwalbum

Jullie ontvangen een luxe trouwalbum. In tegenstelling tot veel andere trouwfotografen bepaal je bij ons zelf hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Jullie kiezen zelf het trouwalbum en de foto’s voor in het album. Pas als jullie 100% tevreden zijn over de lay-out wordt het daadwerkelijk gedrukt. Zo ontstaat een persoonlijk boek waar je trots op bent en die je met een tevreden gevoel aan je familie laat zien.

Supersnelle levertijd, binnen 4 weken

Binnen 4 weken leveren we jullie Wedding Story volledig na-bewerkt af. En in de praktijk is dit vaak nog sneller. Ons streven is altijd dat de foto’s op jullie liggen te wachten zodra je terugkomt van de huwelijksreis.

bruidsfotograaf

Het complete verhaal van je dag met mooie foto’s van jullie twee, én van de gasten

Wat kost een trouwfotograaf?

We vinden het belangrijk dat je direct weet waar je aan toe bent. Daarom werken we met duidelijke all-inclusief prijzen. Onze prijzen omvatten het complete pakket van fotografie, na-bewerkte foto’s en een trouwalbum. Hier komen géén extra kosten bij zoals reiskosten of BTW etc.

Wat verder ook bij onze prijzen inbegrepen zit is een extra detail gesprek kort voor jullie bruiloft. We nemen dan de complete dag tot in de kleinste details met elkaar door. Zo zijn we volledig op de hoogte van jullie wensen. We laten graag niets aan het toeval over!

 

Wil je weten wat onze trouwfotografie kost?

Trouwfotografie prijzen bekijken

Of bekijk ons complete portfolio met trouwfotografie

 

Meer dan 500 bruidsparen gingen jullie voor

In de afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 500 bruiloften gefotografeerd. In deze jaren hebben we een unieke en opvallende stijl ontwikkeld. We maken kleurrijke trouwfoto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt de momenten die spontaan plaatsvinden. Onze bruidsparen kunnen deze aanpak waarderen want we worden gemiddeld met een 9,9 beoordeeld.

Wij zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Precies zoals we het voor ons zagen!

bruidsfotograaf

Al meer dan 500 bruidsparen gingen jullie voor

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We maken graag creatieve foto’s en willen alles uit jullie dag halen. Hiervoor zetten we net dat stapje extra. Waar een doorsnee bruidsfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor ons juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

bruidsfotograaf arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Of lees verschillende ervaringen van bruidsparen met ons als fotograaf op hun bruiloft