Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand is enorm populair. Begrijpelijk want een zeebriesje en een heerlijk zonnetje in je gezicht zijn de perfecte ingrediënten voor een ontspannen dag. Voeg daar een superleuk bruidspaar aan toe en je krijgt een dag om nooit meer te vergeten!

bruiloft in Zeeland

Een echte strand bruiloft

We mochten vroeg in de ochtend beginnen, en waren aanwezig bij het laatste uur van de voorbereidingen. Met twee fotografen konden we op twee plekken tegelijk de voorbereidingen vastleggen.

Zelf was ik bij Leona in een strandvilla, vlakbij de trouwlocatie. Hier werd ze geholpen door haar moeder en haar 2 beste vriendinnen. De sfeer was ontspannen en er was meer dan genoeg tijd om nog een fles bubbels op te trekken. Een goede tip voor iedereen die nog gaat trouwen. Maak er een relaxte ochtend van met je beste vrienden/vriendinnen en vier dit fijne moment met een lekker glaasje (alcoholvrije) bubbels. Onze andere fotograaf was bij Mathijs in het hotel. Ook Mathijs werd geholpen door zijn beste vrienden en ook hier werd een fles bubbels genuttigd.

trouwen op het strand trouwen op het strand trouwen op het strand

Fotoshoot op het strand

De fotoshoot vond plaats op het strand. Hier werden we getrakteerd op een onwijs mooie, maar ook donkere lucht. Gelukkig waaien buien gemakkelijk over zonder dat er maar één druppel uitvalt. Dit is één van de voordelen van trouwen op het strand. Van deze momenten word ik echt dolenthousiast en dan kan ik het niet laten om alvast wat foto’s met een bruidspaar te delen.

trouwen op het strand trouwen op het strand trouwen op het strand trouwen op het strand

Trouwen op het strand in Zeeland

De trouwceremonie vond plaats op het strand van Domburg. Direct naast de strandtent van Brooklyn Beach. Precies op het moment dat de ceremonie zou gaan beginnen trokken de wolken weg en was er een strakblauwe lucht. Wat heb je nog meer te wensen als je gaat trouwen op het strand in Zeeland?

trouwen op het strand trouwen op het strand trouwen op het strand

trouwen op het strand met cocktails!

Direct na de ceremonie kregen alle gasten een cocktail zodat er getoost kon worden op de liefde. Dit ging over in een ontspannen borrel op het terras van strandtent en trouwlocatie Brooklyn Beach.

trouwen op het strand bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland

Tegen het einde van de borrel was het tijd om nog enkele groepsfoto’s te maken. Terwijl de ene fotograaf de formele portretten fotografeerde, kon juist de andere fotograaf alle grappige momenten vastleggen. Dit levert iedere keer weer de meest hilarische foto’s op. Echt een toegevoegde waarde!
Als je gaat trouwen op het strand wil je uiteraard de zee hier ook bij betrekken. Mathijs nam dit wel heel letterlijk en ontvoerde Leona om haar kennis te laten maken het water. Het werd een gezellige bende. De trouwe vriendinnen van Leona hielpen hierna om de jurk weer uit te kloppen.

bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland

Dierbare momenten

Op een bruiloft is er vaak ook ruimte voor speeches. Zo ook op deze strand bruiloft. De vader van Leona had een heel persoonlijk verhaal en vertelde over dierbare momenten uit de jeugd van zijn dochter. Daarna was het de beurt aan de moeder van Mathijs. Ze had haar persoonlijke verhaal verpakt in een hilarisch verhaal waardoor iedereen dubbel lag van het lachen.

bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland bruiloft in Zeeland

Knaller van een feest

De dag eindigde met een knaller van een feest! Een echte beachparty. Eigenlijk verwachten we niet anders als je gaat trouwen op het strand. Na de openingsdans van Leona en Mathijs barste het feest direct los. We zijn gebleven tot middernacht om dit vast te leggen en we hebben iedereen op de dansvloer gezien! Nadat iedereen nog een nachtduik had genomen stapten we in de auto en reden we weer richting huis met een hele berg aan toffe trouwfoto’s.

trouwen in zeeland trouwen in zeeland trouwen in zeeland trouwen in zeeland trouwen in zeeland trouwen in zeeland trouwen in zeeland

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Wil je ook kleurrijke trouwfoto’s waarop je kunt zien hoe iedereen aan het genieten is van jullie bruiloft?! Neem eenvoudig contact met me op via Whatsapp en check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Of stuur ons een bericht per mail. Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. We willen alles uit jullie dag kunnen halen en nemen daarom maximaal 30 bruiloften aan per jaar. Hierdoor zijn vooral de populaire zomermaanden snel volgeboekt.

 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is

Neem contact op via whatsapp

Of stuur ons een bericht per email via ons contactformulier

 
trouwen

Bekijk meer bruiloften

Judith en René

bruiloft chateau neercanne

Marlous en Marcel

bruiloft kasteel geldrop

Jennifer en Raymond

bruiloft houtse meer


 

Of ga terug naar ons trouwfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.