Bruidsfotograaf Breda

Trouwfotograaf Breda

Bruidsfotograaf Breda

Foto’s die de gezelligheid van jullie dag perfect weergeven

Op zoek naar de beste bruidsfotograaf van Breda?

Wat leuk dat jullie bij ons zijn uitgekomen tijdens jullie zoektocht naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Breda. Als jullie zoeken naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

 

Waarom kies je voor The Wedding Story?!

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, binnen 4 weken
  • Duidelijke all-inclusief prijzen
  • We hebben veel ervaring met bruiloften in Breda
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Uitgeroepen tot top 10 beste fotografen van Nederland

 

Controleer beschikbaarheid van jullie trouwdatum

 

Portfolio bruidsfotografie Breda


 

Bruidsfotografie Breda met twee fotografen

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf vast te laten leggen. Daarom werken we met een team van twee fotografen op jullie bruiloft. Zo gaat er geen enkel mooi moment verloren. Tijdens jullie ceremonie focust bijvoorbeeld één fotograaf op jullie terwijl de andere fotograaf de reacties van alle gasten vastlegt, de overzichtsfoto’s maakt en alle details fotografeert.

Zo hebben jullie achteraf een compleet beeld van jullie bruiloft en zijn ook de momenten vastgelegd die aan jullie aandacht zijn ontsnapt. Bijvoorbeeld je beste vrienden, die een traantje moet laten tijdens het uitspreken van de geloften.

Trouwfotograaf Breda

Met twee fotografen missen we geen enkel moment

 

Bekijk een volledige bruiloft

 

Bruiloft in Breda van Rowan en Guy


bruidsfotograaf breda
Rowan en Guy vierden hun complete bruiloft in Breda. We mochten de volledige dag van hun vastleggen van de voorbereidingen in hotel Bliss tot aan het feest bij STRND. Het werd een ontspannen dag waarop iedereen het naar hun zin had. Exact zoals het bruidspaar het graag wilde hebben. Bekijk op onze blog de complete bruiloft van Rowan en Guy.
 

Bekijk de complete bruiloft in Breda

 

Meer dan 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf Breda

We komen zelf uit de directe omgeving van Breda. In de afgelopen 10 jaar fotografeerden we dan ook meer dan 300 bruiloften in deze regio. Dit is onze top 10 met trouwlocaties in Breda en omgeving waar we vaak komen. Het is altijd fijn om op een bekende locatie te mogen fotograferen, maar om onze creativiteit te stimuleren ontdekken we ook graag nieuwe locaties.

1. Korenmolen Princenhage, in Breda
2. STRND, in Breda (bekijk een bruiloft bij STRND)
3. De Boswachter, in Breda
4. Landgoed Wolfslaar, in Breda
5. Theater de Avenue, in Breda
6. Huis den Deijl in’t Mastbosch, in Breda
7. De Vlaamsche Spijcker, in Dongen
8. Beneden Sas, in De Heen
9. Landgoed Ulvenhart, in Ulvenhout
10. Bovendonk, in Hoeven

bruidsfotograaf breda

De afgelopen 10 jaar fotografeerden we vele bruiloften in Breda

 

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

Mooie fotolocatie Breda

Het kan best lastig zijn om een mooie fotolocatie in Breda te vinden. Er is namelijk veel keuze in de directe omgeving van Breda. Zoek een mooi fotolocatie zo dicht mogelijk bij jullie trouwlocatie. Zo hoef je op de dag zelf minder te reizen, zodat jullie zoveel mogelijk tijd met jullie familie en vrienden door kunnen brengen. We hebben veel ervaring met bruiloften in Breda, we helpen jullie dan ook graag bij het vinden van een geschikte locatie.

 

bruidsfotografie breda

We halen alles uit jullie bruiloft!


 

bruidsfotograaf breda

Bruidsfotograaf Breda; de bruiloft Marcha & Leroy in Breda

Met deze mooie foto’s kunnen we de momenten onbeperkt herleven!

Leroy en Marcha, over hun bruiloft in Breda:

 “Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden en dat is bij The Wedding Story zeker zo! Aan superlatieven tekort om deze fotograaf te beschrijven, dus kijk vooral zelf naar de foto’s en laat je overtuigen! Wij waren al direct overtuigd doordat we iets ‘anders’ zagen aan zijn foto’s. Ze maakten onze hoge verwachtingen al waar tijdens onze loveshoot (een paar maanden vóór de bruiloft) en ook op de grote dag zelf hebben hij en zijn team onze verwachtingen meer dan waar gemaakt!

Een paar weken na je bruiloft wordt de trouwstemming langzaam maar zeker minder, en als je dan zulke mooie foto’s ontvangt kan je de momenten onbeperkt herleven! Hoe kostbaar is dat! Aanvankelijk vond ik trouwfotografen in het algemeen best prijzig, maar achteraf was The Wedding Story het dubbele van wat ze nu vragen nog waard geweest. Arjan is een hele bijzondere fotograaf met een grote toekomst voor zich!”

Bekijk de complete bruiloft van Leroy en Marcha in Breda

 

fotograaf breda

Fotograaf Breda

Mijn naam is Arjan van der Plaat en ik ben betrokken bij alle bruiloften die door The Wedding Story worden gefotografeerd. Ik help jullie graag om alles uit jullie dag te halen. Ons motto: Geniet! Wij doen de rest. Jullie bruiloft moet een relaxte dag zijn waarop je 100% kunt genieten zonder dat je onderbroeken wordt door een fotograaf en zonder stress of alles wel goed geregeld is. Als jullie genieten maken wij de mooiste foto’s.
 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking


 

Onze werkwijze als trouwfotograaf Breda

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Breda willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in Breda, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Breda boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft in Breda, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste trouwfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.

Na de bruiloft: Jullie dag wordt een relaxte trouwdag, vol gezelligheid, die jullie vieren met jullie beste vrienden en familie. Na afloop vraagt iedereen hoe jullie dag is geweest en je wilt dan direct met foto’s laten zien hoe mooi jullie eruit zagen. Dan wil je toch niet tot volgend jaar kerst moeten wachten tot je de foto’s in huis hebt? Nee toch? Daarom hebben wij een supersnelle levertijd. Binnen 4 weken leveren we alle foto’s volledig bewerkt af. Je wilt natuurlijk niet maanden lang moeten wachten voordat de foto’s binnen zijn. De kans is groot dat jullie trouwfoto’s al op je liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van de huwelijksreis.

Je wilt toch de beste bruidsfotograaf van Breda op jullie mooiste dag?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!