Trouwfotograaf

Bekijk ons trouwfotografie portfolio

Trouwfotograaf

Kleurrijke en vrolijke trouwfotografie!

We willen graag breken met het ouderwetse imago dat een trouwfotograaf enkel zoetsappige en geposeerde foto’s maakt! Met twee trouwfotografen leggen we het complete verhaal van je bruiloft vast. We laten zien hoe mooi jullie dag écht was. Trouwfoto’s waarop je volledig jezelf bent en waarop je ziet dat al je gasten aan het genieten zijn met een grote glimlach op hun gezicht.

Een trouwfotograaf zoals je maar zelden tegenkomt!

Esmee & Ziggy over hun bruiloft

trouwfotograaf

We zagen dat toen als iets ‘normaals’, maar daar komen we na gisteren vlug op terug!

Gisteren waren we op een andere bruiloft, de eerste na onze eigen bruiloft die inmiddels een jaar geleden plaatsvond. We werden overspoelt met prachtige herinneringen aan onze eigen dag, maar vooral met onze neus op de feiten gedrukt. Wat was Arjan samen mijn zijn collega een ontzettend fijn duo! De manier waarop ze als trouwfotografen met ons, onze ceremoniemeester en onze gasten omgingen was fantastisch. We zagen dat toen als iets ‘normaals’, maar daar komen we na gisteren vlug op terug! Via deze weg, ruim een jaar later, nogmaals enorm bedankt voor het vastleggen van onze dag. We zullen jullie aan iedereen aanbevelen. Groetjes, Ziggy & Esmee.
fotograaf score

We staan te springen om alles uit jullie dag te halen. Van de spontane knuffel met je oma tot aan het perfecte plaatje bij zonsondergang. Na ons portfolio lees je het geheim van onze unieke trouwfotografie.

Trouwfotografie portfolio

Ons geheim

We begrijpen dat het best spannend kan zijn, een trouwfotograaf die op je bruiloft van alles wat je gaat beleven foto’s gaat maken. Geen zorgen. We beseffen heel erg goed dat onze bruidsparen geen professioneel model zijn van beroep. Hier houden we rekening mee. Al onze bruidsparen zijn niet gewend om dagelijks gefotografeerd te worden. We krijgen vaak de vraag: “Hoe komt het dat al deze mensen die niet gewend zijn om op de foto te gaan er toch zo ontspannen uitzien?”

Ons geheim?! We mengen ons tussen jullie gasten zodat we niet opvallen. Zonder dat je het door hebt maken we met twee trouwfotografen foto’s op exact de juiste momenten. De nadruk ligt voor ons op mensen die aan het genieten zijn van jullie bruiloft. Foto’s die je ook achteraf het gevoel van de dag opnieuw laten beleven en waarop je kunt zien hoe bijzonder jullie trouwdag was.

Wat één trouwfotograaf niet tegelijk vast kan leggen:

trouwfotograaf

Het complete verhaal van je dag met foto’s van momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden

De zekerheid van twee trouwfotografen

Je kiest voor twee trouwfotografen als je een compleet aandenken aan je bruiloft wilt overhouden. Dus ook de foto’s die één trouwfotograaf niet in staat is om te maken. Niet alleen de foto van het moment waarop je wordt weggegeven door je vader, maar ook de traan van moeder. Dit begint al bij de start van de dag waarbij we de voorbereidingen van jullie beide vastleggen op twee verschillende locaties. We leggen alles voor jullie vast. Van begin tot eind.

Bekijk een complete bruiloft

Bekijk naast losse beelden uit ons trouwfotografie portfolio ook een volledige bruiloft. Gefotografeerd door twee trouwfotografen waardoor het volledige verhaal van de dag overblijft.

Judith en René

trouwfotograaf chateau neercanne

Marlous en Marcel

trouwfotograaf kasteel geldrop

Leona en Mathijs

trouwfotograaf op het strand

 

Wil je direct onze tarieven bekijken?

Trouwfotografie prijzen bekijken

Of lees hoe we met twee bruidsfotografen alles uit je bruiloft halen

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We maken graag creatieve foto’s en willen alles uit jullie dag halen. Hiervoor zetten we net dat stapje extra. Waar een doorsnee bruidsfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor ons juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

trouwfotograaf arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in