Bruidsfotograaf Den Bosch

Trouwfotograaf Den Bosch

Op zoek naar de beste bruidsfotograaf in Den Bosch?

Wat leuk dat jullie bij ons zijn uitgekomen tijdens jullie zoektocht naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Den Bosch en omgeving. Als jullie zoeken naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

Portfolio trouwfotografie Den Bosch en omgeving

Twee fotografen op jullie bruiloft

Op een bruiloft gebeurt er teveel tegelijk om door één fotograaf alles vast te laten leggen. Daarom werken we met een team van twee fotografen op jullie bruiloft. Zo gaat er geen enkel mooi moment verloren. We zijn goed op elkaar ingespeeld en we fotograferen vanuit verschillende invalshoeken.

We laten niets aan het toeval over. Voor jullie bruiloft hebben we altijd een backup fotograaf klaar staan. Deze backup fotograaf is iemand van ons eigen team, waardoor we dus zelfs in het uitzonderlijke geval van ziekte gewoon iemand in kunnen zetten die in de unieke stijl van The Wedding Story fotografeert en op de hoogte is van jullie wensen en de gemaakte afspraken.

bruidsfotograaf den bosch

Bruidsfotograaf Den Bosch; foto’s die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven

Waarom kies je voor The Wedding Story?!

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, binnen 4 weken
  • Duidelijke all-inclusief prijzen
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Uitgeroepen tot top 10 beste fotografen van Nederland

 

Ja, we willen graag vrijblijvend kennismaken

 

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in den bosch

De afgelopen jaren hebben we meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Omdat we als trouwfotograaf gevestigd zijn in Brabant hebben we veel bruiloften gefotografeerd in Den Bosch en omgeving. We krijgen vaak de vraag op welke trouwlocaties in Den Bosch we al wel eens zijn geweest. Dat is best een grote lijst! Hierbij een overzicht van onze top 10 trouwlocaties in Den Bosch waar we vaak komen. Natuurlijk is het prettig om op een bekende locatie een bruiloft te fotograferen, maar we ontdekken ook graag nieuwe locaties want dit stimuleert onze creativiteit.

1. Landgoed Huize Bergen in Vught
2. Kasteel Heeswijk in Dinther
3. Museumkwartier in Den Bosch
4. Kasteel Maurick in Vught
5. Fort Hedikhuizen in Heusden
6. Kasteel Purschenstein in Den Dungen
7. Kasteel Meerwijk in Den Bosch
8. Nuland in Den Bosch
9. Kasteel Ammersoyen in Zammerzoden
10. Chalet Fontaine in Kaatsheuvel

 

Bekijk foto’s van een complete bruiloft

 

Mooie fotolocatie in Den Bosch

We helpen jullie graag bij de zoektocht voor een mooie fotolocatie in Den Bosch. De beste tip die we kunnen geven is: “Zoek een mooie fotolocatie in de omgeving van jullie trouwlocatie”. Je wilt namelijk zo min mogelijk reizen, zodat jullie meer tijd kunnen besteden samen met jullie beste vrienden en familie. In de directe omgeving van Den Bosch kan je voor alle smaken wel een geschikte locatie vinden. Als jullie van natuur houden dan is de Vughtse Heide echt een aanrader. Het centrum van Den Bosch is ook altijd een perfecte locatie om foto’s te gaan maken. Hier vind je een goede mix van oude en nieuwe gebouwen. We helpen jullie graag bij het vinden van de meest geschikte fotolocatie voor jullie bruiloft.
 

bruidsfotografie den bosch

Alleen maar complimenten van familie en vrienden die de foto’s zien

Silvia en Jeroen, over hun bruiloft in Den Bosch: “Een zeer positieve ervaring met the wedding story. Voor de grote dag hebben we een loveshoot gedaan om te wennen aan het poseren. Arjan stelt je goed op je gemak en denkt mee. Op de dag zelf was het fijn om een goede en professionele fotograaf te hebben die oog heeft voor details en precies die ene foto kon maken die wij graag wilden. Ook de andere foto’s waren prachtig en geven een mooi beeld van onze speciale dag. Alleen maar complimenten van familie en vrienden die de foto’s zien.”

 

fotograaf den bosch

Fotograaf Den Bosch

Mijn naam is Arjan van der Plaat en ik ben betrokken bij alle bruiloften die door The Wedding Story worden gefotografeerd. Ik help jullie graag om alles uit jullie dag te halen. Ons motto: Geniet! Wij doen de rest. Jullie bruiloft moet een relaxte dag zijn waarop je 100% kunt genieten zonder dat je onderbroeken wordt door een fotograaf en zonder stress of alles wel goed geregeld is. Als jullie genieten maken wij de mooiste foto’s.
 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Onze werkwijze als bruidsfotograaf Den Bosch

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Den Bosch of omgeving willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen op zoek naar een geschikte fotolocatie in Den Bosch, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Den Bosch boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft in Den Bosch, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen.

Na de bruiloft: Na jullie bruiloft ben je natuurlijk razend benieuwd naar het resultaat. Iedereen vraagt hoe jullie dag was en je wilt dan dolgraag foto’s laten zien. Wil je dan tot volgend jaar kerst wachten tot je de foto’s in huis hebt? Wij denken van niet! Daarom hebben wij een super snelle levertijd, binnen 4 weken leveren we de foto’s volledig bewerkt af. Je wilt natuurlijk niet maanden lang moeten wachten voordat jullie de foto’s hebben. Op jullie dag hebben we een paar duizend foto’s gemaakt. We selecteren daaruit de allerbeste. Deze bewerken we allemaal stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat je trouwfoto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van de huwelijksreis.

Je wilt toch de beste bruidsfotograaf Den Bosch op jullie mooiste dag?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!