Bruidsfotograaf Den Bosch

Trouwfotograaf Den Bosch

bruidsfotograaf Den Bosch

Intieme bruidsfotografie met een vleugje humor

Wat leuk dat jullie bij ons zijn uitgekomen tijdens jullie zoektocht naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Den Bosch en omgeving. Als jullie zoeken naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

trouwfotograaf den bosch

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in Den Bosch

We zijn gevestigd in Brabant en fotografeerden al meer dan 300 bruiloften in onze provincie. Ook in Den bosch komen we met grote regelmaat. We zijn bekend met alle mooie locaties in Den Bosch. Ook de minder ontdekte plekjes. De echte ‘hidden gems’ van de stad. Is de zoektocht naar leuke plekjes nog volop bezig? We helpen hier graag mee.

Tips voor de fotoshoot in Den Bosch

Den Bosch is een prachtige stad, met een Middeleeuwse binnenstad. Veel fotolocaties in het centrum zijn vooral te voet goed bereikbaar.

De beste trouwfotografie tip die we je kunnen geven, is om zo min mogelijk te reizen op jullie trouwdag. Zoek een fotolocatie in de directe omgeving van je trouwlocatie. Zo bespaar je jezelf veel verloren tijd die je door moet brengen in het drukke verkeer rondom Den Bosch. Als je trouwt in het centrum, bijvoorbeeld in het stadhuis of het Museumkwartier, kan je het beste in het centrum blijven voor het maken van de foto’s. Hier zijn veel fotogenieke plekken. De Markt is een goed startpunt. We maken dan een kleine wandeling en stoppen bij verschillende leuke plekjes en zijstraatjes!

Als je de drukte van de stad heel even achter je wilt laten dan is de heide een aanrader. Volledig omringt door de natuur. De Vughtse Heide en Drunense Duinen zijn hier ideaal voor. Trouwen jullie bij Kasteel Maurick net buiten Den Bosch? Ideaal! Dan kan je direct foto’s maken in de prachtige tuin. Ook als jullie trouwen bij Kasteel Meerwijk en Kasteel Ammersoyen hoef je de auto niet in en is de tuin een perfecte locatie voor de shoot.

Staat jullie trouwlocatie hier niet tussen? Geen zorgen. We helpen jullie graag met het vinden van een mooie fotolocatie in Den Bosch. We kunnen jullie hier uitgebreid bij helpen tijdens de kennismaking.

trouwfotografie den bosch

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

Geeft de gedachten om te moeten poseren je een ongemakkelijk gevoel? Dat begrijpen we. We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. Je moet kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Den Bosch. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s, van de ongedwongen momenten, waar de emotie vanaf spat.

Twee fotografen op jullie bruiloft

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma, maar net zo goed jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats, en om niets te missen fotograferen we altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

twee trouwfotografen den bosch

Het complete verhaal inclusief momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden

Trouwfotograaf Den Bosch

Aanbevolen door andere bruidsparen

bruidsfotografie den bosch

Voor ons de nummer 1 bruidsfotograaf van Den Bosch!

Silvia en Jeroen, over hun bruiloft in Den Bosch: “Een zeer positieve ervaring met the wedding story. Voor de grote dag hebben we een loveshoot gedaan om te wennen aan het poseren. Arjan stelt je goed op je gemak en denkt mee. Op de dag zelf was het fijn om een goede en professionele fotograaf te hebben die oog heeft voor details en precies die ene foto kon maken die wij graag wilden. Ook de andere foto’s waren prachtig en geven een mooi beeld van onze speciale dag. Alleen maar complimenten van familie en vrienden die de foto’s zien. Echt een aanrader!”
bruidsfotografie den bosch score
 

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Trouwfotograaf Den Bosch


Op zoek naar een bruidsfotograaf voor je bruiloft in Den Bosch?

ik zoek een bruidsfotograaf in den bosch

Zoek je een bruidsfotograaf in Den Bosch?

We hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Gevestigd in Brabant, beschikbaar in o.a. Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oosterhout.