chateau neercanne trouwen

chateau neercanne trouwen

Trouwen bij chateau Neercanne is een unieke ervaring. Een droom, die voor Judith en René werkelijkheid is geworden. Zodra je bij kasteel Neercanne aankomt heb je het gevoel dat je Nederland achter je hebt gelaten en je bent aangekomen op een prachtige trouwlocatie die perfect zou passen in Toscane.

Judith en René hadden besloten om op de laatste dag van september te gaan trouwen bij chateau Neercanne in Maastricht. Mooi weer en lieve mensen waren de belangrijkste ingrediënten voor deze trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten!

chateau neercanne trouwen

De start van de trouwdag

We fotograferen bruiloften door heel Nederland en komen hierdoor ook nog steeds op onontdekte trouwlocaties. Ondanks dat chataeau Neercanne al lange tijd op mijn bucketlist stond was dit de eerste echte trouwdag die ik hier mocht vastleggen. Mijn creativiteit wordt enorm geprikkeld als ik nieuwe plekjes mag ontdekken en daardoor heb ik van begin tot eind genoten.

De first look vond plaats op het terras van Chateau Neercanne. René stond met zijn rug naar Judith. Super spannend, want je kunt elkaar dan wel horen maar nog niet zien. Na een tikje op zijn schouder mocht René omdraaien en beide waren enkele seconden stil vol verwondering voor elkaars prachtige kleding.

chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen

Chateau Neercanne terras

Chateau Neercanne is een terrassenkasteel. De fotoshoot werd, op het laagste terras onderaan het kasteel, in de barroktuin gemaakt. In de kasteeltuin was het lekker rustig. Dit gaf al direct een ontspannen sfeer. Tijdens de fotoshoot kregen Judith en René verschillende speelse opdrachtjes en hierdoor konden we ontspannen foto’s maken. Niet met de nadruk op poseren, maar op genieten. Genieten van het zonnetje, de mooie omgeving en vooral van elkaar. Uiteraard mocht een foto met Chateau Neercanne niet ontbreken.

chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen

Trouwen bij chateau Neercanne

Als je gaat trouwen bij chateau Neercanne zijn er verschillende plekken in en om het kasteel om de trouwceremonie te vieren. Het originele plan was om de ceremonie op het terras te houden, maar vanwege de wind was dit niet mogelijk. Vandaar dat het officiële gedeelte binnen in de trouwzaal werd gehouden.

chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen

Borrelen op het terras

Een voordeel als je gaat trouwen bij chateau Neercanne is de flexibiliteit van de locatie en de verschillende mogelijkheden, want direct na het ja-woord kon het bruidspaar alsnog gebruik maken van het terras. Het was tijd om het glas te heffen. Gevolgd door een speech van René zijn broer en vader.

chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen

Groepsfoto’s

Tegen het einde van de borrel maakten we nog enkele originele groepsfoto’s als aandenken aan de fijne tijd die iedereen met elkaar heeft gehad. De grote groepshugg is één van onze favoriete manieren om een groepsfoto te maken.

chateau neercanne trouwen

Sfeervol diner

Lekker dineren kan je wel aan het restaurant van chateau Neercanne overlaten. Het programma ging verder met een sfeervol diner bij kaarslicht in mergelgrotten. Tussen de gangen door waren er verschillende speeches. Allereerst was het de beurt aan de oma van Judith. Ze sprak een aantal wijze en liefdevolle woorden. Hierna was het de beurt aan andere belangrijke mensen uit het leven van het bruidspaar. Hierbij werd veel gelachen om de met humor gevulde verhalen.

chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen

Feest in de mergelgrotten

Als je gaat trouwen bij chateau Neercanne dan doe je dit op één van de allermooiste trouwlocaties van Nederland. Dit is niet alleen vanwege het aanzicht vanaf de buitenkant. Het kasteel beschikt namelijk ook over een feestzaal midden in de mergelgrotten. Hoe bijzonder is dit?! Hier werd tot middernacht de bruiloft afgesloten met een uitbundig feest. Het werd een dag om nooit meer te vergeten!

chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen chateau neercanne trouwen

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Wil je ook kleurrijke trouwfoto’s waarop je kunt zien hoe iedereen aan het genieten is van jullie bruiloft?! Neem eenvoudig contact met me op via Whatsapp en check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Of stuur ons een bericht per mail. Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. We willen alles uit jullie dag kunnen halen en nemen daarom maximaal 30 bruiloften aan per jaar. Hierdoor zijn vooral de populaire zomermaanden snel volgeboekt.

 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is

Neem contact op via whatsapp

Of stuur ons een bericht per email via ons contactformulier

 
trouwen

Bekijk meer bruiloften

Leona en Mathijs

bruiloft op het strand

Lindsay en Stefan

bruiloft ingenhousz breda

Jennifer en Raymond

bruiloft houtse meer


 

Of ga terug naar ons trouwfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.