Loveshoots

Loveshoot met een WAUW-factor

Gaan jullie trouwen? Dan is een loveshoot een goede voorbereiding. Een goede manier om kennis te maken met onze unieke manier van foto’s maken. We helpen jullie op een leuke manier, stap voor stap, om spontane foto’s te maken. Het resultaat? Foto’s van jullie met een echte WAUW-factor.

 

Maak een afspraak voor een fotosessie

 

Welk type loveshoot past het beste bij jullie?

  • Een loveshoot, vaak gegeven als cadeau aan je partner
  • Een huwelijksaanzoek, je huwelijksaanzoek laten fotograferen
  • Een pre-wedding fotoshoot ter voorbereiding op jullie bruiloft
  • Een after-wedding fotoshoot in jullie trouwkleding op huwelijksreis

De meeste loveshoots die we fotograferen worden cadeau gedaan door een partner. We maken spontane foto’s van jullie op het mooiste moment van de dag. Dit is rond zonsondergang. Bij het maken van de foto’s helpen we jullie volledig bij wat je moet doen. Op deze manier maken we relaxte en ontspannen foto’s. Verwacht zeker geen stijve poses! We fotograferen ook huwelijksaanzoeken. We leggen dan onopvallend het aanzoek vast waarna we als verrassing een complete fotosessie van jullie twee maken. Ter voorbereiding op jullie bruiloft kunnen jullie en pre-wedding fotoshoot boeken. Dit is een goede manier om te wennen om op een relaxte manier op de foto te gaan. Tijdens een after wedding shoot reizen we 1 dag met jullie mee op jullie huwelijksreis. We maken de mooiste foto’s op de meest adembenemende locaties die je maar kunt bedenken.

Wat krijgen jullie?

De investering in een loveshoot is 350,- euro.

  • Een 2 uur durende fotosessie (bij zonsondergang)
  • Spontane en vrolijke foto’s van jullie samen op jullie best
  • De mooiste foto’s in een 20x15cm fotoalbum
  • Alle fotobestanden nabewerkt op USB-stick

JA, ik wil een fotoshoot laten maken!

Loveshoot

Making of video

loveshoot fotograaf loveshoot Masters dutch wedding photography award the wedding story

 

Loveshoot fotograaf Arjan

“Ik ben Arjan, jullie fotograaf voor de fotosessie. Als loveshoot fotograaf laat ik jullie genieten tijdens de shoot. De fotoshoot bestaat in ieder geval niet uit stijve saaie poses. Bereid je maar alvast voor op een actieve fotoshoot. Ik laat jullie ervaren hoe leuk een loveshoot is, met unieke foto’s van jullie als resultaat. Wil je nog meer weten? Bekijk dan onze pagina loveshoot in Den Haag, met nog veel meer informatie over hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot.”

“Laat tijdens een loveshoot de mooiste foto’s van jullie samen maken!”

JA, ik wil een fotoshoot laten maken!