Loveshoot Bergen op Zoom

Laat een loveshoot in Bergen op Zoom maken

Hoeveel foto’s heb je van jullie samen? De meeste stellen die we spreken komen niet verder dan een geposeerde selfie. Vaak genomen op vakantie. Tijdens de loveshoot in Bergen op Zoom maken we foto’s van echte momenten waarop jullie samen genieten van elkaar en de dingen die jullie graag doen. Ontspannen genieten van de quality time die jullie samen hebben. Zonder dat je continue het gevoel hebt dat jullie poseren voor een fotograaf.

loveshoot bergen op zoom

Laat een loveshoot in Bergen op Zoom maken

Hang na de loveshoot een prachtige foto van jullie twee aan de muur. Maak je huis hiermee extra persoonlijk. Er is niets mooiers dan een foto van een fantastische herinnering om samen met een grote glimlach op terug te kijken.

 

Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot!

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

De beste locatie voor een loveshoot in bergen op zoom

Waar herkennen jullie jezelf meer in? Gaan jullie graag de natuur in voor een wandeling of pakken jullie graag een terrasje op de Grote Markt?

Wat is jullie favoriete vrijetijdsbesteding? Plan voor de loveshoot de perfecte date met jullie favoriete activiteiten in Bergen op Zoom. Ga met de hond wandelen over de Kalmthoutse Heide. Drink een cocktail op jullie favoriete terrasje op de Grote Markt. Of bezoek de jaarlijkse kermis. Als je de dingen doet je jullie gewend zijn om te doen voel jij je extra op je gemakt tijdens de fotoshoot.

Alles behalve saai

Zo heb je de juiste afleiding om niet continue het gevoel te hebben dat je op de foto gaat. Dit geeft ontspannen foto’s. Je hoeft dus niet continue te poseren. Dus geen stijve statieportretten! Tijdens de loveshoot in Bergen op Zoom draait het om genieten van de dingen die jullie graag samendoen.

Mogelijkheden voor een loveshoot in bergen op zoom

Mogelijkheid 1:

Parkeer op de parkeerplaats van Fort de Roovere. We lopen samen het terrein van het Fort op, het startpunt van de loveshoot. De bijzondere loopbrug door het water mag zeker niet ontbreken. Sla een arm om elkaar heen en loop samen over de brug het bos in. Geniet van de natuur en de mooie momenten die jullie samen beleven. Tijdens de wandeling maken we op verschillende mooie plekken foto’s. Wees niet bang, dit doen we zonder uitgebreid te poseren. Met speelse opdrachten houden we het leuk en simpel.

Loveshoot

Plan de fotoshoot aan het einde van de middag, of aan het begin van de avond. Dit is het moment met de mooiste lichtval op deze fotolocatie. De shoot eindigen we bij de Pompejus toren. Uitermate geschikt om foto’s op te maken van jullie twee. Echte levensgenieters bekijken vanaf deze toren de zonsondergang en nemen voor dit zorgeloze moment een flesje bubbels mee.

Mogelijkheid 2:

De loveshoot start op de Grote Markt, het middelpunt van Bergen op Zoom. Pak een terrasje, bestel een wijntje of een biertje en geniet van de zon. Als je een echte Bergenaar bent dan ben je vast ook fan van Sterck. Geniet van de quality time samen. Er worden foto’s gemaakt zonder dat de nadruk ligt op poseren.

loveshoot centrum bergen op zoom

Bij Brownies & Downies halen we je favoriete toetje die jullie op de trap van het oude stadhuis opeten. Hierna lopen we door de Lievevrouwenstraat naar de Gevangenpoort. Onderweg maken we foto’s. De aanwijzingen die je hierbij krijgt zijn speels en eenvoudig, wat zorgt voor ontspannen resultaat.

Mogelijkheid 3:

Er is nog veel meer mogelijk. Misschien heb je zelf al een locatie in Bergen op Zoom in gedachten voor de loveshoot. Of je wilt een huwelijksaanzoek laten fotograferen. Het is allemaal mogelijk. Ik help jullie graag bij de voorbereidingen. Neem eenvoudig contact met me op via Whatsapp of stuur je wensen door per e-mail.

Loveshoot fotograaf Arjan van der Plaat

Ik ben Arjan, jullie fotograaf voor deze loveshoot. Ik laat jullie graag ervaren hoe leuk en ontspannen een loveshoot in Bergen op Zoom is, met prachtige foto’s van jullie twee als resultaat. Bereid je voor op een gezellige en actieve fotoshoot in het centrum, of net buiten Bergen op Zoom op de Heide, of op één van de andere mooie fotolocaties. Heb je vragen, of heb je hulp nodig bij het voorbereiden van jullie fotoshoot? Neem dan gemakkelijk contact met me op via whatsapp.

loveshoot fotograaf

“Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot in Bergen op Zoom!”

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

Kledingtips voor bij de loveshoot in Bergen op Zoom

Een goede voorbereiding is de basis voor een goede loveshoot. Naast de juiste locatie en activiteit is het van belang om de kleding te kiezen waar jij je goed in voelt. Draag kleding die je in het dagelijks leven gewend bent om te dragen. Dit geeft een extra zelfverzekerd en ontspannen gevoel want op de foto’s zie je terug hoe jij je voelt.

Met een lekkere spijkerbroek en een goed shirt is niets mis! Je moet je comfortabel kunnen bewegen. We gebruiken namelijk basis fotoshoot poses zoals staan, zitten, lopen, liggen, rennen en springen.

Stem de kleding op elkaar af. Het is mooi om dezelfde kleurtinten te dragen als de omgeving. Kies voor een tint zoals oud groen als jullie foto’s willen laten maken in het bos en op de heide rondom Bergen op Zoom. Sterk contrasterende kleuren met de omgeving en felle kleuren in het algemeen zijn af te raden. Draag in ieder geval geen kleding met grote logo’s en prints.

Wat krijgen jullie?

loveshoot in bergen op zoom
  • Een 1,5 uur durende fotosessie (bij voorkeur einde van de dag)
  • Spontane en vrolijke foto’s van jullie samen op jullie best
  • De mooiste foto’s in een 20x20cm fotoalbum
  • 25 hoge resolutie fotobestanden

De investering in een loveshoot is 440,- euro.

 

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in