Fotoshoot koppel

koppel fotoshoot

Laat een koppel fotoshoot maken

Hebben jullie als koppel al wel eens een fotoshoot laten maken? De meeste stellen hebben alleen geposeerde selfies gemaakt. Vaak met hun eigen telefoon. Jullie ook? Laat een koppel fotoshoot maken met foto’s van echte momenten waarop jullie samen genieten zonder dat de nadruk ligt op poseren. Een ontspannen shoot waarbij je geniet van de dingen die jullie graag samen doen.

fotoshoot koppel

Hang na de loveshoot een prachtige foto van jullie als koppel aan de muur. Maak jullie huis hiermee extra persoonlijk. Er is niets mooiers dan een foto van een fantastische herinnering om samen met een grote glimlach op terug te kijken.

 

Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een koppel fotoshoot!

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

De beste locatie voor een fotoshoot met koppel

Welk van de volgende twee type koppels lijkt het meeste op jullie? Zijn jullie een koppel wat er graag op uit trekt in de natuur voor een lekkere wandeling, of pakken jullie liever een terrasje om te genieten van de zon?

Plan voor de koppel fotoshoot de perfecte dag samen. Doe tijdens de fotoshoot de dingen die jullie altijd graag doen waardoor jullie je extra op je gemak voelen. Plan een picknick op het strand bij zonsondergang of ga een ijsje eten bij jullie favoriete ijstent in het centrum. Ook avontuurlijke uitjes zijn erg geschikt. Klimmen in een klimbos, kanoënen en zelfs schaatsen. Het is allemaal mogelijk. Maak er dé perfecte date van!

Alles behalve saai

Tijdens de perfecte date beleven jullie een leuke tijd samen en heb je geen eens in de gaten dat je op de foto gaat. Het geeft de meest spontane foto’s als jullie genieten van de quality time samen.

fotoshoot voor koppels

Fotoshoot koppel rotterdam

Dit is een voorbeeld van een mogelijke date in Rotterdam. Er zijn verschillende leuke fotolocaties in Rotterdam, voor dit voorbeeld gaan we naar de Kralingse Plas. Om de shoot goed te beginnen halen we een ijsje bij het restaurant bij de parkeerplaats. We lopen hierna richting het vlonderpad. Geniet van het zonnetje en van het mooie moment wat jullie samen mogen beleven.

Sla je arm om elkaar heen terwijl je over de houten vlonders loopt. Aan de overkant van de Kralingse Plas is de skyline van Rotterdam te zien. Onderweg worden er foto’s gemaakt. Op een heldere avond heb je hier een fantastisch zicht op de zonsondergang. De moeite waard om te bekijken. Dit levert altijd spectaculaire foto’s op. Echte levensgenieters nemen een fles bubbels mee voor dit zorgeloze moment.

Fotoshoot koppel poses

We begrijpen dat jullie niet elke dag een koppel fotoshoot laten maken en dat ingewikkelde poses niet bepaalt je ding is. De aanwijzingen die je krijgt zijn speels en eenvoudig. Denk hierbij aan staan, zitten, lopen, liggen, rennen en springen. Zou houden we de poses tijdens de koppel fotoshoot eenvoudig en leuk. Dus geen moeilijk aanwijzingen!

Loveshoot

De nadruk ligt op de ontspannen activiteit die jullie samen doen tijdens de ideale date. Blijf lekker kletsen en geniet van de quality time. Dit is het ideale recept voor spontane foto’s tijdens de fotoshoot.

Fotoshoot koppel prijs

koppel fotoshoot
  • Een 1,5 uur durende koppel fotoshoot (bij voorkeur einde van de dag)
  • Spontane en vrolijke foto’s van jullie samen op jullie best
  • De mooiste foto’s in een 20x20cm fotoalbum
  • 25 hoge resolutie fotobestanden

De investering in een fotoshoot van jullie twee is 440,- euro.

Kijkje achter de schermen bij een fotoshoot voor koppels

Tijdens de koppel fotoshoot van Marcha en Leroy is er een klein filmpje gemaakt zodat je kunt zien hoe een fotoshoot voor koppels er achter de schermen aan toe gaat. De shoot vond buiten plaats net voor zonsondergang, in een veld met wilde bloemen. Dit is het beste moment van de dag om een fotoshoot met een koppel te maken.

 

Koppel fotoshoot fotograaf Arjan van der Plaat

Ik ben Arjan, jullie fotograaf voor deze koppel shoot. Ik laat jullie graag ervaren hoe leuk een fotoshoot is, met prachtige foto’s van jullie twee als resultaat. Bereid je voor op een gezellige en actieve shoot. Heb je nog nog vragen, of heb je hulp nodig bij het voorbereiden van jullie shoot? Neem dan gemakkelijk contact met me op via whatsapp.

loveshoot fotograaf

“Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een fotoshoot voor koppels!”

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in