Loveshoot Rotterdam

ALLES BEHALVE STIJVE FOTO’S TIJDENS JULLIE LOVESHOOT IN ROTTERDAM

We weten dat voor veel stelletjes overdreven poseren hun grootste nachtmerrie is. Wees gerust, tijdens jullie loveshoot in Rotterdam is dit ook zeker niet nodig. We weten heel goed hoe we jullie spontaan en ook zeker stijlvol op de foto moeten zetten. Om dit voor elkaar te krijgen werken we met spontane opdrachten en laten jullie veel bewegen, praten en lachen. We helpen jullie met alles. En het resultaat? Alles behalve stijve geposeerde foto’s. Ongemerkt maken we foto’s waarbij de chemie tussen jullie twee vanaf spat.

 

Boek een loveshoot in Den Haag

 

loveshoot rotterdam

We maken spontane foto’s van jullie tijdens de loveshoot in Rotterdam

DE JUISTE FOTOLOCATIE IN ROTTERDAM

De keuze aan mooi fotolocaties in Rotterdam is enorm. We kennen geen enkele stad met zoveel variatie aan toffe fotoshoot locaties. Vinden jullie het lastig om de juiste plek te kiezen? Geen probleem, we kunnen jullie daarbij helpen. Ga bijvoorbeeld foto’s maken op de Wilhelminakade. Met als decor voor jullie fotoshoot in Rotterdam de Erasmusbrug en hotel New York. Of als jullie samen meer van de natuur houden ga dan naar de Kralingse Plas. Twee hele goede locaties voor jullie loveshoot in Rotterdam. Er zijn nog veel meer leuke locaties. We helpen jullie graag bij de zoektocht naar de meest geschikte fotolocatie.

loveshoot rotterdam

Loveshoot in Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug

DE MOOISTE FOTO’S MAAK JE ROND ZONSONDERGANG

Als je echt alles uit je loveshoot in Rotterdam wilt halen dan hou je ook rekening met het juiste tijdstip. Voor een fotoshoot nemen we 2 uur de tijd. Wil je gebruik maken van het mooiste licht? Plan dan de loveshoot rond zonsondergang. Dit is het allerbeste moment van de dag en dat zie je direct terug in de foto’s die we maken. Het exacte tijdstip hangt af van de stand van de zon op de datum waarop jullie de loveshoot willen plannen. We kunnen jullie hier alles over vertellen bij het maken van een afspraak.

fotoshoot rotterdam

Het beste moment van de dag is rond zonsondergang

WELK TYPE FOTOSHOOT IN ROTTERDAM PAST HET BESTE BIJ JULLIE?

Vaak wordt een loveshoot cadeau gedaan aan een partner. Gewoon omdat het ontzettend leuk is als de toffe tijd die jullie samen met elkaar doorbrengen vast te laten leggen en om een mooie foto boven de bank op te kunnen hangen. Een fotoshoot in Rotterdam is een ideaal jubileum cadeau. Bijvoorbeeld om te vieren dat jullie al twee jaar bij elkaar zijn. Je kunt ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen. Onopgemerkt leggen we dan het aanzoek vast, en daarna maken we als verrassing voor je partner aansluitend nog een fotoshoot.

fotoshoot huwelijksaanzoek rotterdam

Laat je huwelijksaanzoek vastleggen tijdens een fotoshoot

WAT KOST EEN LOVESHOOT?

We werken met een pakketprijs. Het pakket omvat een loveshoot van 2 uur, alle fotobestanden nabewerkt op een USB-stick en een 20×15 fotoalbum met de mooiste foto’s van de shoot. Bekijk de tarieven van een loveshoot.

fotoshoot rotterdam

Laat de mooiste foto’s maken van jullie twee tijdens een fotoshoot in Rotterdam

“Je wilt toch de beste fotograaf voor jullie loveshoot in Rotterdam?”

JA, ik wil een fotoshoot laten maken!