Loveshoot Rotterdam

Laat een loveshoot in Rotterdam maken

Hoeveel foto’s van jullie samen hebben jullie? De meeste stellen die we spreken komen niet verder dan een geposeerde selfie. Vaak genomen op vakantie. Tijdens de loveshoot in Rotterdam maken we foto’s van echte momenten waarop jullie samen genieten van elkaar en de dingen die jullie graag doen. Ontspannen genieten van de quality time die jullie samen hebben. Zonder dat je continue het gevoel hebt dat jullie poseren voor een fotograaf.

loveshoot in rotterdam

We maken spontane foto’s van jullie tijdens de loveshoot in Rotterdam

Hang na de loveshoot in Rotterdam een prachtige foto van jullie twee aan de muur. Maak je huis hiermee extra persoonlijk. Er is niets mooiers dan een foto van een fantastische herinnering om samen met een grote glimlach op terug te kijken.

 

Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot!

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

De beste locatie voor een loveshoot in Rotterdam

De keuze aan mooie locaties voor een loveshoot in Rotterdam is enorm. We kennen geen enkele stad met zoveel variatie aan toffe shootlocaties. Vinden jullie het lastig om de juiste plek te kiezen? Geen probleem, we kunnen jullie daarbij helpen.

Ga bijvoorbeeld foto’s maken bij Kop van Zuid. Met als decor voor jullie loveshoot de Erasmusbrug en hotel New York. Of als jullie samen meer van de natuur houden ga dan naar de Kralingse Plas. Dit zijn de twee bekendste locaties voor een loveshoot in Rotterdam. Er zijn nog veel meer leuke locaties. Ook een aantal minder voor de hand liggende locaties. We helpen jullie graag bij de zoektocht naar de meest geschikte fotolocatie. Je kunt hiervoor eenvoudig via Whatsapp contact met ons opnemen.

loveshoot rotterdam

Loveshoot in Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug

DE MOOISTE FOTO’S MAAK JE ROND ZONSONDERGANG

Als je echt alles uit je loveshoot in Rotterdam wilt halen dan hou je ook rekening met het juiste tijdstip. Voor een fotoshoot nemen we 1,5 uur de tijd. Wil je gebruik maken van het mooiste licht? Plan dan de loveshoot rond zonsondergang. Dit is het allerbeste moment van de dag en dat zie je direct terug in de foto’s die we maken. Het exacte tijdstip hangt af van de stand van de zon op de datum waarop jullie de loveshoot willen plannen. We kunnen jullie hier vooraf over adviseren.

fotoshoot rotterdam

Het beste moment van de dag is rond zonsondergang

WELK TYPE FOTOSHOOT IN ROTTERDAM PAST HET BESTE BIJ JULLIE?

Vaak wordt een loveshoot cadeau gedaan aan een partner. Gewoon omdat het ontzettend leuk is als de toffe tijd die jullie samen met elkaar doorbrengen vast te laten leggen en om een mooie foto boven de bank op te kunnen hangen.

Een fotoshoot in Rotterdam is een ideaal jubileum cadeau. Bijvoorbeeld om te vieren dat jullie al twee jaar bij elkaar zijn. Je kunt ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen. Onopgemerkt leggen we dan het aanzoek vast, en daarna maken we als verrassing voor je partner aansluitend nog een fotoshoot.

fotoshoot huwelijksaanzoek rotterdam

Laat je huwelijksaanzoek vastleggen tijdens een fotoshoot

Wat kost een loveshoot in Rotterdam?

We werken met een pakketprijs. Het pakket omvat een loveshoot van 1,5 uur, een 20×20 fotoalbum en hoge resolutie fotobestanden. Bekijk hier de actuele tarieven van een loveshoot.

fotoshoot rotterdam

Laat de mooiste foto’s maken van jullie twee tijdens een fotoshoot in Rotterdam

“Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot!”

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in