Huwelijksaanzoek laten fotograferen

Je huwelijksaanzoek laten fotograferen

Je wilt je huwelijksaanzoek laten fotograferen, een geweldig aandenken van het moment dat je het aanzoek doet. Vooraf nemen we de plannen goed met elkaar door zodat we dit bijzondere moment onopgemerkt voor jullie vast kunnen leggen. Lees op deze pagina alles over onze werkwijze en onze beste tips.

huwelijksaanzoek laten fotograferen

We fotograferen onopgemerkt je huwelijksaanzoek

De zekerheid van mooie foto’s van het spannende moment

Een huwelijksaanzoek is een spannend moment. Je gaat een belangrijke vraag stellen en natuurlijk brengt dit de nodige spanning met zich mee. Hoe gaat de reactie zijn zodra ik de ring tevoorschijn haal?

Natuurlijk wil je het huwelijksaanzoek laten vastleggen. Vooraf nemen we de planning tot in de puntjes door zodat we op het juiste moment op de juiste plaats zijn om het aanzoek te kunnen fotograferen. Op de dag zelf houden we contact via WhatsApp.

Tijdens het huwelijksaanzoek fotograferen we onopvallend vanaf een afstand. Daarna komen we dichterbij en leggen we jullie reacties vast. Als jullie beide weer tot rust zijn gekomen sluiten we af met een kleine loveshoot. Tijdens de loveshoot maken we alles behalve stijve foto’s van jullie twee.

Wat kost het?

Een huwelijksaanzoek laten fotograferen kost 575,- euro inclusief reiskosten. Jullie krijgen een complete loveshoot inclusief 50 foto’s waarbij het huwelijksaanzoek uiteraard voor jullie is vastgelegd. Met de foto’s kan je op een leuke manier jullie verloving kenbaar maken aan familie en vrienden. Daarnaast zijn de foto’s ook te gebruiken voor de save-the-date en trouwkaart.

Tijdelijke kortingsactie

In samenwerking met B&B The Wine Cellar bieden we tijdelijk een uniek huwelijksaanzoek arrangement aan. Hierbij krijgen jullie naast de loveshoot waarbij het huwelijksaanzoek wordt vastgelegd ook een overnachting met privé wellness faciliteiten aangeboden. Tijdelijk krijg je € 300,- korting op dit arrangement waardoor het laten fotograferen van het aanzoek + romantische overnachting inclusief privé wellness 525 euro kost.

Bekijk alle informatie van dit arrangement

huwelijksaanzoek arrangement

“Laat het unieke moment van je huwelijksaanzoek vastleggen”

 

Laat je huwelijksaanzoek fotograferen!

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Bekijk een compleet huwelijksaanzoek

huwelijksaanzoek laten fotograferen strand

Een huwelijksaanzoek op het strand

Wil je een volledig huwelijksaanzoek bekijken?

Bekijk een volledig huwelijksaanzoek op het strand

 

Het juiste moment om het huwelijksaanzoek op de foto te zetten

Als je het aanzoek op de foto wilt laten zetten hou dan rekening met het licht. Het juiste licht geeft net dat extra impact aan jullie foto’s. Plan je aanzoek ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Als je bijvoorbeeld je aanzoek hebt gepland op het strand van Scheveningen, sluiten we daarna af met een Loveshoot in Den Haag waarbij jullie samen romantisch kunnen genieten van de ondergaande zon. Zo benutten jullie het mooiste licht van de dag.

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste tijd, dit is namelijk afhankelijk van het moment in het jaar. Heb je hulp nodig bij de planning? Neem dan eenvoudig contact met ons op via Whatsapp.

huwelijksaanzoek rotterdam

Huwelijksaanzoek tips

– Scoor bonuspunten, en vraag je schoonvader de hand van zijn dochter
– Plan een aanzoek waar je vriendin al jaren van droomt
– Kies een locatie waar jullie helemaal jezelf kunnen zijn
– Sluit het huwelijksaanzoek af met een romantisch diner voor twee
– Bedenk van te voren wat je wilt zeggen bij het aanzoek
– Bouw de spanning op door kleine raadsels te geven

De juiste locatie voor je huwelijksaanzoek

Kies een locatie die precies bij jullie past. Waar kunnen jullie helemaal jezelf zijn? Is dit tijdens een wandeling door het bos? Bij een picknick op de heide? Samen op het strand terwijl jullie de zon zien zakken in de zee? Of droomt je vriendin al sinds ze klein is van een huwelijksaanzoek in Rotterdam aan de Maas met uitzicht over de Skyline? Het is allemaal mogelijk! We hebben zelfs een keer een huwelijksaanzoek gefotografeerd, 20 meter onder water, tijdens een duik in Egypte. Het maakt niet uit waar het is, als je vriendin maar helemaal zichzelf kan zijn.

Wil je ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen?

Wil je ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen? Dat kan! We helpen je graag met de beste tips en zijn onderdeel van het complot om het aanzoek geheim te houden. Uiteraard leggen we onopvallend het aanzoek vast. Met de foto’s kan je op een leuke manier jullie verloving kenbaar maken aan familie en vrienden. Daarnaast zijn de foto’s ook te gebruiken voor de save-the-date en trouwkaart.

aanzoek op de foto

Ja, ik wil mijn aanzoek op de foto laten zetten

“Laat je huwelijksaanzoek onopvallend vastleggen”

Wil jij ook je huwelijksaanzoek laten vastleggen?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in