Huwelijksaanzoek laten fotograferen

Je huwelijksaanzoek laten fotograferen

Je wilt je huwelijksaanzoek laten fotograferen, gewoon hele toffe foto’s van het moment dat je het aanzoek doet aan je vriendin. We fotografen heel veel huwelijksaanzoeken. Lees op deze pagina alles over onze werkwijze en onze beste tips.

 

Maak een afspraak voor de fotoshoot

 

huwelijksaanzoek laten fotograferen

We fotograferen onopgemerkt jullie huwelijksaanzoek

De zekerheid van mooie foto’s van het spannende moment

Een huwelijksaanzoek is een spannend moment. Je gaat een belangrijke vraag stellen en natuurlijk brengt dit de nodige spanning met zich mee. Hoe gaat haar reactie zijn als de ring ziet? Blijft het aanzoek wel geheim voor haar? Je geheim is bij ons in ieder geval veilig. We zijn op het juiste moment op de juiste plaats. Op de dag van het aanzoek houden we contact via WhatsApp.

Tijdens het huwelijksaanzoek fotograferen we onopvallend vanaf een afstand. Daarna komen we dichterbij en leggen de reactie van je vriendin vast. Alles jullie beide weer tot rust zijn gekomen sluiten we af met een loveshoot. Tijdens de loveshoot maken we alles behalve stijve foto’s van jullie twee. In totaal maken we 2 uur foto’s van jullie. Het resultaat? Een USB-stick en een 20×15 fotoalbum met alle spontane foto’s waar de chemie tussen jullie twee vanaf spat. Bekijk de tarieven voor een loveshoot.

 

Waar kan ik een compleet aanzoek bekijken?

Een huwelijksaanzoek op het strand bekijken

 

huwelijksaanzoek op de foto

Na het huwelijksaanzoek maken we een loveshoot

Het juiste moment om het aanzoek op de foto te zetten

Als je het aanzoek op de foto wilt laten zetten hou dan rekening met het licht. Het juiste licht geeft net dat extra impact aan jullie foto’s. Plan je aanzoek ongeveer 1,5 uur voor zonsondergang. Als je bijvoorbeeld je aanzoek hebt gepland op het strand van Scheveningen, sluiten we daarna af met een Loveshoot in Den Haag waarbij jullie samen romantisch kunnen genieten van de ondergaande zon. Zo benutten jullie het mooiste licht van de complete dag. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste tijd, dit is namelijk afhankelijk van de stand van de zon op de dag van het aanzoek.

aanzoek laten fotograferen

Plan je aanzoek 1,5 uur voor zonsondergang

Huwelijksaanzoek tips

– Scoor bonuspunten, en vraag je schoonvader de hand van zijn dochter
– Plan een aanzoek waar je vriendin al jaren van droomt
– Kies een locatie waar jullie helemaal jezelf kunnen zijn
– Sluit het huwelijksaanzoek af met een romantisch diner voor twee
– Bedenk van te voren wat je wilt zeggen bij het aanzoek
– Bouw de spanning op door kleine raadsels te geven

De juiste locatie voor je huwelijksaanzoek

Kies een locatie die precies bij jullie past. Waar kunnen jullie helemaal jezelf zijn? Is dit tijdens een wandeling door het bos? Bij een picknick op de heide? Samen op het strand terwijl jullie de zon zien zakken in de zee? Of droomt je vriendin al sinds ze klein is van een huwelijksaanzoek in Parijs? We hebben zelfs een keer een huwelijksaanzoek gefotografeerd, 20 meter onder water, tijdens een duik in Egypte. Het maakt niet uit waar het is, als je vriendin maar helemaal zichzelf kan zijn.

aanzoek op de foto

Ja, ik wil mijn aanzoek op de foto laten zetten

“Laat het unieke moment van je aanzoek fotograferen”

 

Ja, ik wil mijn aanzoek laten fotograferen!

Een huwelijksaanzoek laten fotograferen