Loveshoot Breda

Laat een loveshoot in Breda maken

Hoeveel foto’s heb je van jullie samen? De meeste stellen die we spreken komen niet verder dan een geposeerde selfie. Vaak genomen op vakantie. Tijdens de loveshoot in Breda maken we foto’s van echte momenten waarop jullie samen genieten van elkaar en de dingen die jullie graag doen. Ontspannen genieten van de quality time die jullie samen hebben. Zonder dat je continue het gevoel hebt dat jullie poseren voor een fotograaf.

loveshoot breda

Hang na de loveshoot een prachtige foto van jullie twee aan de muur. Maak je huis hiermee extra persoonlijk. Er is niets mooiers dan een foto van een fantastische herinnering om samen met een grote glimlach op terug te kijken.

 

Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot!

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

De beste locatie voor een loveshoot in breda

Wat omschrijft jullie het beste? Trekken jullie graag de natuur in voor een lekkere wandeling door het Mastbos of pakken jullie liever een terrasje op de Grote Markt?

Plan voor de loveshoot de perfecte date met jullie favoriete activiteiten in Breda. Hoe ziet jullie favoriete vrijetijdsbesteding eruit? Ga een ijsje eten bij jullie favoriete ijstent en pak een terrasje. Wandel samen met de hond door de natuur. Of ga samen naar de kermis. Je voelt je extra op je gemak als je de dingen doet die jullie gewend zijn om te doen.

Alles behalve saai

Op deze manier zijn jullie samen bezig, ideaal om niet continue te ervaren dat je op de foto gaat. Zo hoef je niet steeds te poseren, dus geen stijve statieportretten. Tijdens de loveshoot draait het om genieten van de dingen die jullie graag samendoen. Dit geeft de meest ontspannen foto’s.

Mogelijkheden voor een loveshoot in breda

Mogelijkheid 1: De loveshoot start bij Mezz Breda. Een markant gebouw wat de perfecte achtergrond is van de eerste foto’s die we maken. We wandelen richting het centrum. Onderweg komen we toffe streetart tegen waarmee we bijzondere foto’s kunnen maken. In de Sint Annastraat halen we een lekker ijsje bij de ijstent op de hoek.

loveshoot centrum breda

De aanwijzingen die je onderweg krijgt zijn speels en eenvoudig. Zo kan je genieten van de quality time samen zonder dat de nadruk ligt op poseren. De loveshoot sluiten we af in het Begijnhof, één van de meest unieke plekjes in Breda. In totaal maken we een wandeling van 900 meter, ideaal voor een loveshoot in het centrum van Breda, met mooie foto’s van jullie twee als resultaat.

Mogelijkheid 2: Parkeer de auto aan de Galderseweg ter hoogte van de Schoondonksedreef. Sla je arm om elkaar heen en loop over het Vlonderpad het Mastbos in. Geniet van de rust en van het mooie moment wat jullie samen beleven. Onderweg maken we op verschillende mooie plekken foto’s. Wees niet bang, we gaan niet uitgebreid poseren. Met speelse opdrachten houden we het leuk en simpel.

Loveshoot

Het beste moment voor deze shoot is tegen het einde van de middag en aan het begin van de avond. De zon staat dan lager wat perfect is voor de fotoshoot. Eén keer per jaar staat op deze plek de heide in bloei. Dit maakt deze fotoshoot locatie in Breda nog specialer.

Mogelijkheid 3: Er is nog veel meer mogelijk. Wellicht heb je al een locatie in Breda in gedachten voor de loveshoot of wil een huwelijksaanzoek laten vastleggen. Ik help jullie graag bij de voorbereiding. Je kunt eenvoudig contact met me opnemen via Whatsapp of jullie wensen per e-mail doorsturen.

Loveshoot fotograaf Arjan van der Plaat

Ik ben Arjan, jullie fotograaf voor deze loveshoot. Ik laat jullie graag ervaren hoe leuk een loveshoot in Breda is, met prachtige foto’s van jullie twee als resultaat. Bereid je voor op een gezellige en actieve fotoshoot in het centrum, of net buiten Breda in het Mastbos of op één van de andere geschikte locaties. Heb je vragen, of heb je hulp nodig bij het voorbereiden van jullie shoot? Neem dan gemakkelijk contact met me op via whatsapp.

loveshoot fotograaf

“Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot in Breda!”

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

Kledingtips voor bij de loveshoot in Breda

Een goede voorbereiding is de basis voor een goede loveshoot. Naast de juiste locatie en activiteit is het van belang om de kleding te kiezen waar jij je goed in voelt. Draag kleding die je in het dagelijks leven gewend bent om te dragen. Dit geeft een extra zelfverzekerd en ontspannen gevoel want op de foto’s zie je terug hoe jij je voelt.

Met een lekkere spijkerbroek en een goed shirt is niets mis! Je moet je comfortabel kunnen bewegen. We gebruiken namelijk basis fotoshoot poses zoals staan, zitten, lopen, liggen, rennen en springen.

Stem de kleding op elkaar af. Het is mooi om dezelfde kleurtinten te dragen als de omgeving. Kies voor een tint zoals oud groen als jullie foto’s willen laten maken in het Mastbos. Sterk contrasterende kleuren met de omgeving en felle kleuren in het algemeen zijn af te raden. Draag in ieder geval geen kleding met grote logo’s en prints.

Wat krijgen jullie?

loveshoot in breda
  • Een 1,5 uur durende fotosessie (bij voorkeur einde van de dag)
  • Spontane en vrolijke foto’s van jullie samen op jullie best
  • De mooiste foto’s in een 20x20cm fotoalbum
  • 25 hoge resolutie fotobestanden

De investering in een loveshoot is 440,- euro.

 

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in