Loveshoot Den Haag

Alles behalve stijve foto’s tijdens jullie loveshoot in den haag

We weten dat voor veel mensen poseren niet bepaald hun favoriete hobby is. Tijdens jullie loveshoot in Den Haag is dit ook zeker niet nodig. We weten heel goed hoe we jullie spontaan en ook zeker stijlvol op de foto moeten zetten. Om dit voor elkaar te krijgen werken we met spontane opdrachten en laten jullie veel bewegen, praten en lachen. We helpen jullie met alles. En het resultaat? Alles behalve oubollige foto’s. Ongemerkt maken we foto’s waarbij de chemie tussen jullie twee vanaf spat.

 

Boek een loveshoot in Den Haag

 

loveshoot den haag

We maken spontane foto’s van jullie tijdens de loveshoot in Den Haag

De juiste fotolocatie in Den Haag

De keuze aan mooi fotolocaties in Den Haag is enorm. We kennen geen enkele stad met zoveel variatie aan toffe fotoshoot locaties. Vinden jullie het lastig om de juiste plek te kiezen? Geen probleem, we kunnen jullie daarbij helpen. In het centrum van Den Haag is het ontzettend leuk om foto’s te maken in De Passage. Houden jullie meer van de natuur? Ga dan naar landgoed Clingendael. Er zijn teveel locaties om allemaal op te sommen. Scheveningen is onze meest favoriete plek voor het maken van een loveshoot. Op het strand rond de pier, maar ook in het daarnaast gelegen Oostduinpark, is het ideaal om foto’s te maken. Plan je loveshoot in Scheveningen! Zeker als je samen wilt genieten van het moment dat de zon zakt in de zee.

loveshoot scheveningen

Loveshoot bij de pier in Scheveningen

De mooiste foto’s maak je rond zonsondergang

Als je echt alles uit je loveshoot in Den haag wilt halen dan hou je ook rekening met het juiste tijdstip. Voor een fotoshoot nemen we 2 uur de tijd. Rond zonsondergang is het allerbeste moment, zo profiteren jullie van het allermooiste licht van de complete dag. Wat het beste moment is om de loveshoot te starten hangt af van de stand van de zon op de datum waarop jullie de shoot willen laten maken. We kunnen jullie hier alles over vertellen bij het maken van een afspraak.

loveshoot den haag

Het beste moment van de dag is rond zonsondergang

Welk type loveshoot past het beste bij jullie?

Vaak wordt een loveshoot cadeau gedaan aan een partner. Gewoon omdat het ontzettend leuk is als de toffe tijd die jullie samen met elkaar doorbrengen vast te laten leggen en om een mooie foto boven de bank op te kunnen hangen. Een loveshoot in Den Haag is een ideaal jubileum cadeau. Bijvoorbeeld om te vieren dat jullie al twee jaar bij elkaar zijn. Je kunt ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen. Onopgemerkt leggen we het aanzoek vast, en daarna maken we als verrassing voor je partner aansluitend nog een fotoshoot.

huwelijksaanzoek fotoshoot den haag

Laat je huwelijksaanzoek vastleggen tijdens een fotoshoot

Wat kost een loveshoot?

We werken met een pakketprijs. Het pakket omvat een loveshoot van 2 uur, alle fotobestanden nabewerkt op een USB-stick en een 20×15 fotoalbum met de mooiste foto’s van de shoot. Bekijk de tarieven van een loveshoot.

loveshoot den haag

Laat de mooiste foto’s maken van jullie twee

“Je wilt toch de beste fotograaf voor jullie loveshoot in Den Haag?”

JA, ik wil een fotoshoot laten maken!