Loveshoot Den Haag

Laat een loveshoot in Den Haag maken

Hoeveel foto’s van jullie samen hebben jullie? De meeste stellen die we spreken komen niet verder dan een geposeerde selfie. Vaak genomen op vakantie. Tijdens de loveshoot in Den Haag maken we foto’s van echte momenten waarop jullie samen genieten van elkaar en de dingen die jullie graag doen. Ontspannen genieten van de quality time die jullie samen hebben. Zonder dat je continue het gevoel hebt dat jullie poseren voor een fotograaf.

loveshoot den haag

We maken spontane foto’s van jullie tijdens de loveshoot in Den Haag

Hang na de loveshoot in Den Haag een prachtige foto van jullie twee aan de muur. Maak je huis hiermee extra persoonlijk. Er is niets mooiers dan een foto van een fantastische herinnering om samen met een grote glimlach op terug te kijken.

 

Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot!

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

De beste locatie voor een loveshoot in Den Haag

De keuze aan mooie locaties voor een loveshoot in Den Haag is enorm. We kennen geen enkele stad met zoveel variatie aan toffe shoot plekjes. Vinden jullie het lastig om de juiste plek te kiezen? Geen probleem, we kunnen jullie daarbij helpen.

Plan samen een relaxte date en loop via het Cort van der Lindenpad door de duinen naar strandpaviljoen Zuid. Zoek een lekker plekje op het terras en geniet van een lekkere cocktail. Geniet van het zonnetje en van het mooie moment wat jullie samen mogen beleven.

Sla je arm om elkaar heen en loop over het Zuiderstrand richting het Zuidelijk Havenhoofd. Uiteraard is het ontzettend leuk om foto’s te maken bij het havenlicht en dat doen we uiteraard ook. Daarnaast is dit een fantastische plek om te genieten van de zonsondergang.

Zonder dat de nadruk ligt op poseren maken we tijdens dit heerlijke dagje uit relaxte foto’s van jullie twee.

loveshoot scheveningen

Loveshoot bij de pier in Scheveningen

De mooiste foto’s maak je rond zonsondergang

Als je echt alles uit je loveshoot in Den haag wilt halen dan hou je ook rekening met het juiste tijdstip. Voor een fotoshoot nemen we 1,5 uur de tijd. Rond zonsondergang is het allerbeste moment, zo profiteren jullie van het allermooiste licht van de complete dag. Wat het exacte tijdstip is om de loveshoot te starten hangt af van de stand van de zon op de datum waarop jullie de shoot willen laten maken. We kunnen jullie hier over adviseren.

loveshoot den haag

Het beste moment van de dag is rond zonsondergang

Welk type loveshoot past het beste bij jullie?

Vaak wordt een loveshoot cadeau gedaan aan een partner. Gewoon omdat het ontzettend leuk is als de toffe tijd die jullie samen met elkaar doorbrengen vast te laten leggen en om een mooie foto boven de bank op te kunnen hangen.

Een loveshoot in Den Haag is een ideaal jubileum cadeau. Bijvoorbeeld om te vieren dat jullie al twee jaar bij elkaar zijn. Je kunt ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen. Onopgemerkt leggen we het aanzoek vast, en daarna maken we als verrassing voor je partner aansluitend nog een fotoshoot.

huwelijksaanzoek fotoshoot den haag

Laat je huwelijksaanzoek vastleggen tijdens een fotoshoot

Wat kost een loveshoot?

We werken met een pakketprijs. Het pakket omvat een loveshoot van 1,5 uur, een 20×20 fotoalbum en hoge resolutie fotobestanden. Bekijk hier de actuele loveshoot tarieven.

loveshoot den haag

Laat de mooiste foto’s maken van jullie twee

“Laat de beste momenten in jullie leven vastleggen tijdens een loveshoot!”

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in