Bruidsfotografie Breda

Bekijk de volledige bruiloft

Bruidsfotografie Breda

Bruidsfotografie Breda: September sloten we af met een knaller: de bruiloft van Niels en Sanne in Ulvenhout en Breda. Samen met Koen fotografeerde ik één van de tofste dagen van het leven van Niels en Sanne.

De voorbereidingen in het ouderlijk huis

De dag begon bij het ouderlijk huis van Niels in Breda. Terwijl Niels aan het omkleden was in de slaapkamer aan de voorkant van het huis, was Sanne druk bezig met al haar voorbereidingen in de kamer ernaast. Eén van de vele momenten op deze dag waar het fotograferen met twee fotografen goed van pas kwam. We hadden ons werk verdeeld en konden zo alle spontane momenten tijdens de voorbereidingen fotograferen.

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

De eerste fles champagne

Na de voorbereidingen was het moment waar ze zó lang naar uit hadden gekeken: the-first-look. Het moment dat Sanne van de trap af kwam was prachtig. Terecht dat kort erna de eerste champagne flessen werden ontkurkt en er veelvuldig werd getoost in de achtertuin van het ouderlijk huis in Breda.

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

Trouwlocatie luchtenburg Ulvenhout

Voor de ceremonie en het diner verplaatste het volledige gezelschap naar landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Bij aankomst waren we opslag verliefd, wat een prachtige trouwlocatie is dit! Een unieke locatie in het bos, wat een rust! De ceremonie werd gehouden in de buitenlucht aan de rand van het bos.

bruidsfotografie breda

Een intieme buiten ceremonie

Het werd een prachtige ceremonie, en ook ditmaal was kwam het goed van pas dat we met twee fotografen waren. Terwijl de ene fotograaf zich kon focussen op Sanne die door haar vader naar het ‘altaar’ werd gebracht. Kon de andere fotograaf zich focussen op de reactie van Niels en die van alle dierbaren die het van dichtbij konden volgen. Zo konden we alle mooie momenten en emoties goed vastleggen. Dit had met één fotograaf nooit gelukt.

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

Mooie persoonlijke speeches

De ceremonie werd ontzettend persoonlijk door de grappige en af en toe ontroerende toespraken van de broer en vader van Niels en de zus van Sanne. Omringt door hun familie en vrienden gaven Niels en Sanne elkaar het ja-woord.

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

Genieten van de relaxte sfeer

Het was een prachtige dag om te trouwen op het landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. Ook het weer zat mee. Na de ceremonie stond de champagne klaar voor een ontspannen receptie gevolgd

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

Diner bij kaarslicht

De boerenschuur vormde het decor voor het diner. Het werd een sfeervol diner bij kaarslicht. Tussen de gangen door waren er speeches van beide ouders.

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

Party all night long

De afsluiter van deze bruiloft vond plaats middenin Breda bij Oncle Jean. Het feest barste al snel los, iedereen was op de dansvloer te vinden en duurde nog tot in de vroege uurtjes.

bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda bruidsfotografie breda

Willen jullie ook de mooiste foto’s van jullie bruiloft?

Bruidsfotografie Breda: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. Als bruidsfotograaf Breda fotograferen we onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

JA, wij willen The Wedding Story ook onze bruiloft laten fotograferen!

 

Ga terug naar het overzicht en bekijk andere bruiloften.