trouwen bij trouwlocatie bovendonk hoeven

Bruiloft bij trouwlocatie Bovendonk in Hoeven

Bovendonk Hoeven

bovendonk hoeven luchtfoto

Bovendonk vanuit de lucht

Trouwen bij Bovendonk Hoeven

De bruiloft van Siska en Maurice begon in Oudenbosch met de voorbereidingen en de first look. Hierna vertrokken we met elkaar naar trouwlocatie Bovendonk in Hoeven. Het was een prachtige herfstdag in Oktober en we maakten tijdens de fotoshoot dankbaar gebruik van het mooie licht dat tussen de bomen doorscheen rondom Bovendonk. Een echte herfst bruiloft!

bovendonk fotolocatie bovendonk fotolocatie

Binnen en buiten trouwen bij Bovendonk Hoeven

De complete dag werd verder gevierd bij trouwlocatie Bovendonk in Hoeven. Een voormalig klooster waar tegenwoordig een brasserie gevestigd is waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast is het een officiële trouwlocatie waar je zowel binnen als buiten kunt trouwen. Siska en Maurice kozen ervoor om binnen te trouwen.

We fotograferen vaak bruiloften bij Bovendonk. De trouwlocatie is namelijk slechts 10 minuutjes van onze fotostudio vandaan. Een bruiloft bij Bovendonk voelt altijd aan als thuiskomen. Mede dankzij het prettige personeel van deze locatie is het altijd een feestje om hier een bruiloft te mogen fotograferen.

Ceremonie in de trouwzaal bij Bovendonk

De ceremonie werd in de prachtige trouwzaal gehouden. Met twee fotografen op jullie bruiloft fotograferen we niet alleen het bruidspaar maar ook de reacties van de gasten. Zoals de traan van moeder, een emotioneel momentje wat het bruidspaar zelf niet bewust heeft opgemerkt omdat ze vol aandacht naar de ambtenaar luisterden.

bovendonk hoeven trouwen bovendonk hoeven trouwen bovendonk hoeven trouwen bovendonk hoeven trouwen bovendonk hoeven trouwzaal bovendonk hoeven

Na de ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de taart en het openen van de tafel met heel veel lekkers. Een sweet table is erg populair op bruiloften want zo heeft iedereen iets wat hij lekker vindt.

Na de borrel volgde er een heerlijk diner, gevolgd door een knalfeest. Het feest barste direct los want de DJ voelde precies aan wat er nodig was. Een prachtige afsluiting van de deze bruiloft bij trouwlocatie Bovendonk in Hoeven.

bovendonk trouwen bovendonk trouwen bovendonk trouwen bovendonk bruiloft bovendonk bruiloft bovendonk hoeven brasserie bovendonk bovendonk

Trouwlocatie Bovendonk Hoeven

Bovendonk is één van de populairste trouwlocaties in de regio West-Brabant. Begrijpelijk, want de locatie heeft alles wat je nodig hebt om je complete bruiloft te vieren. Je hebt de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trouwen. De locatie is erg flexibel waardoor je op de dag zelf nog kunt beslissen welke optie je kiest. Zo kunnen jullie alles volledig afstemmen op het weer. Als bruidsfotograaf zijn we gevestigd in Brabant, onze fotostudio ligt slecht op 10 minuutjes van Bovendonk.

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emotie van jullie bruiloft?

bovendonk
Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken