Bruidsfotograaf Roosendaal

Uitgeroepen tot beste bruidsfotograaf Roosendaal

Ons motto als bruidsfotograaf Roosendaal is: Geniet van jullie bruiloft, wij doen de rest! Jullie bruiloft moet een relaxte dag zijn waarop je volop wilt genieten zonder dat je onderbroken wordt door een trouwfotograaf. Dat begrijpen we erg goed en daarom gaan we op tussen de groep als één van jullie daggasten en fotograferen we de hele dag onopgemerkt.

Moet je moeder een traantje wegpinken als je wordt weggegeven door je vader tijdens de trouwceremonie bij het oude raadhuis van Roosendaal? Krijgt je oma de slappe lach tijdens de borrel bij anno 1810? We fotograferen het allemaal! We hebben namelijk een extra scherp oog voor spontane momenten en emoties. Tijdens het fotograferen maken we veel gebruik van humor en we zetten niets in scene.

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • Beste bruidsfotograaf van Roosendaal
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Meer dan 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf Roosendaal

De afgelopen jaren hebben we meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Omdat we zelf uit de omgeving van Roosendaal komen hebben we veel bruiloften in Roosendaal en de directe omgeving gefotografeerd. We zijn bijvoorbeeld al vele keren in het oude raadhuis van Roosendaal of trouwlocatie anno 1810 geweest voor een bruiloft. Dit is onze top 5 trouwlocaties in de regio Roosendaal waar we vaak bruiloften fotograferen.

1. Oude raadhuis van Roosendaal
2. Anno 1810 in Roosendaal
3. Bovendonk in Hoeven
4. Beneden Sas in De Heen
5. Hotel de Draak in Bergen op Zoom

Bruidsfotograaf Roosendaal

Bruiloft bij het oude raadhuis van Roosendaal

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Mooie fotolocaties Roosendaal

Roosendaal heeft een grote variatie aan mooie fotolocaties. Mochten jullie hulp nodig hebben bij het vinden van een mooie fotolocatie in Roosendaal dan helpen we jullie graag. We gaan samen opzoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Er zijn namelijk veel verschillende stijlen fotolocaties. De Locloods is bijvoorbeeld een hele mooie industriële fotolocatie in Roosendaal. Maar hou je meer van de natuur dan raden we zeker de Rucphense bossen aan. Ook in de omgeving zijn er verschillende goede locaties te vinden zoals het bos Kraaijenberg en de Kalmthoutse heide. De heide is half augustus tot half september extra mooi, want in deze periode staat de heide in bloei.

Bruidsfotograaf Roosendaal

‘First Look’ op de Kalmthoutse Heide

 

portfolio Bruidsfotograaf Roosendaal


 

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf Roosendaal het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Onze werkwijze als bruidsfotograaf Roosendaal

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Roosendaal willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in de omgeving van Roosendaal, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Roosendaal boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste trouwfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.

Na de bruiloft: Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken op jullie bruiloft een paar duizend foto’s. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat de foto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van huwelijksreis.

“Je wilt toch de beste bruidsfotograaf van Roosendaal voor jullie bruiloft?”

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!

 

Bruidsfotograaf Roosendaal

Bruidsfotografie Roosendaal; we fotografen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken