Trouwen bij Beneden Sas in de Heen

Beneden Sas

Beneden sas trouwen

Trouwen bij Beneden Sas de Heen

Midden in de Steenbergse Vliet ligt een klein eilandje waar de trouwlocatie Beneden Sas de Heen is gelegen. Bij Beneden Sas kan je trouwen, midden in de natuur, op je eigen privé eiland. Aan de rand van het eiland staat een enorme wilg waaronder de trouwceremonie gevierd kan worden. Idyllischer kan haast niet!

beneden sas trouwen de heen beneden sas trouwen

De bruiloft van Arjan en Lotte bij Beneden Sas

Arjan en Lotte vierden hun complete bruiloft bij Beneden Sas De Heen. De nacht voor de bruiloft sliepen ze samen met hun getuigen in het vakantiehuis boven het restaurant. De ochtend startte hierdoor extra ontspannen, want ze konden zo vanuit bed aanschuiven bij het ontbijt. Hierna startte de voorbereidingen. Lotte werd geholpen door haar moeder en nadat de jurk was aangetrokken was er een extra momentje gepland voor de first look met haar vader. Hierna volgde buiten de first look tussen Arjan en Lotte.

rouwen bij beneden sas de heen rouwen bij beneden sas de heen beneden sas beneden sas beneden sas

De ceremonie werd gevierd onder de grote wilg, die aan het einde van het eiland staat. Er waren verschillende toespraken van dierbaren. Met vele mooie en soms ook ontroerende verhalen. Langzaam begon de zon te zakken en de ceremonie werd afgesloten met een prachtige zonsondergang.

beneden sas de heen beneden sas de heen beneden sas de heen beneden sas bruiloft beneden sas bruiloft beneden sas bruiloft beneden sas trouwen beneden sas trouwen beneden sas trouwen

Kleurrijke foto’s vol emotie bij Beneden Sas

Arjan is zelf ook fotograaf bij The Wedding Story. Hij hoefde geen enkel ogenblik te twijfelen wie de dag zou gaan fotograferen. Dat moesten zijn collega fotografen van The Wedding Story zijn! De stijl van foto’s kenmerken zich door het opvallende kleurgebruik en de focus op emotie. Foto’s waarop je kunt zien dat het voor iedereen een mooie dag is geweest.

beneden sas bruiloft

Beneden Sas de Heen

Trouwlocatie Beneden Sas in de Heen is door zijn ligging extra makkelijk toegankelijk vanuit de provincies: Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. De locatie heeft een ruime parkeerplaats en de mogelijkheid om te overnachten in het vakantiehuis of bruidssuite. Als je gek bent op een landelijke sfeer en houdt van een rustige omgeving dan is Beneden Sas absoluut een aanrader! Of je nu trouwt onder de waanzinnig mooie wilg of verderop in de tuin onder de tent tussen de appelbomen, trouwen bij Beneden Sas is een unieke ervaring!

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emtoie van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Wil je weten hoe we alles uit jullie dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

Ellen en Thomas

trouwfotograaf leiden

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam