Houtse Meer trouwen

Houtse Meer trouwen

Al enkele jaren is het Houts Meer met afstand de populairste trouwlocatie van Oosterhout. Ook mensen uit de regio weten deze mooie trouwlocatie aan het meer te vinden. We fotograferen jaarlijks verschillende bruiloften op deze unieke locatie, en onze bruidsparen komen naast Oosterhout vooral uit Breda en Etten-Leur. Sinds 2021 is het Houtse Meer een officiële trouwlocatie van de gemeente Oosterhout geworden, waardoor het nog eenvoudiger is voor toekomstige bruidsparen om te gaan trouwen aan het Houtse Meer.

houtse meer trouwen

Het Houtse Meer is de populairste trouwlocatie van Oosterhout

houtse meer trouwen

Trouwen bij het Houtse Meer

Ook Raymond en Jennifer hebben ervoor gekozen om te trouwen bij het Houtse Meer. De dag begon al direct lekker zonnig, combineer dat met twee mensen die gek zijn op elkaar en je begrijp dat het een dag is geworden om nooit meer te vergeten!

Voor Jennifer begon de dag al vroeg met de voorbereidingen in haar ouderlijk huis in Breda. Eerst het haar en make-up, daarna de jurk aantrekken en sieraden omdoen. Op exact hetzelfde moment was Raymond druk in de weer met zijn voorbereidingen in hun eigen huis in Oudenbosch. We hebben beide voorbereidingen vastgelegd, dit is één van de voordelen van je bruiloft laten fotograferen door twee fotografen.

houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen

Fotolocatie vlakbij het Houtse Meer

We kennen de omgeving goed en vlakbij de trouwlocatie, op de heide van Teteringen, is een prachtig plekje. Een uniek idyllisch plekje midden in de natuur. Hier zagen Raymond en Jennifer elkaar voor het eerst. Een first look moment is altijd spannend. Al maanden probeer je een voorstelling te maken hoe de ander eruit ziet, en dan is het eindelijk zover! Ze zagen er beide fantastisch uit!

houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen

Dit is echt een ideaal plekje voor de fotoshoot. We fotografeerde tussen de bomen, op de open vlakte en bij de trouwauto. Voor we het wisten was het alweer tijd om naar de trouwlocatie het Houtse Meer te gaan, waar over een klein half uurtje de ceremonie zou gaan starten.

houtse meer trouwen houtse meer trouwen

Trouwceremonie aan het water

Jennifer werd door haar vader naar de ceremonie tent gebracht. Hier stond Raymond al ongeduldig te wachten. Klaar om te trouwen! En dat alles op een bijzonder plek met een fantastisch uitzicht over het Houtse Meer.

houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen
houtse meer trouwen

Het Houtse Meer is de populairste trouwlocatie van Oosterhout

houtse meer trouwen

Direct na de ceremonie was het tijd voor het complete gezelschap om op te schuiven naar de borrellocatie. De toost en het aansnijden van de taart was het startschot van een hele gezellige middag waarin met elkaar veel gelachen en genoten werd. Vrienden verraste het bruidspaar met het schoenen spel, en iedereen lag dubbel om de grappig vragen die op het bruidspaar werden afgevuurd. De borrel ging langzaam over op een lekkere strand bbq.

houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen houtse meer trouwen

Zonsondergang

Bij het Houste Meer trouwen heeft rond zonsondergang een fantastisch voordeel, want de locatie ligt ideaal om de zon onder te zien gaan. Boven op het dak was het tijd om te genieten van de laatste zonnestralen en daarnaast nog een paar hele mooie foto’s te maken.
Een knaller van een afsluiter!

houtse meer trouwen houtse meer trouwen

Een trouwreportage is niet compleet zonder een knaller van een afsluiter! Na de zonsondergang, toen het inmiddels donker was geworden, was het tijd voor de champagne foto. Jennifer en Raymond vond het fantastisch om te doen. Er werd veel gelachen en ondanks dat het bij de eerste poging al goed op de foto stond, besloten ze om het nogmaals te doen omdat het zo ontzettend leuk was om de champagnefles helemaal leeg te spuiten.

houtse meer trouwen

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Wil je ook kleurrijke trouwfoto’s waarop je kunt zien hoe iedereen aan het genieten is van jullie bruiloft?! Neem eenvoudig contact met me op via Whatsapp en check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Of stuur ons een bericht per mail. Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. We willen alles uit jullie dag kunnen halen en nemen daarom maximaal 30 bruiloften aan per jaar. Hierdoor zijn vooral de populaire zomermaanden snel volgeboekt.

 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is

Neem contact op via whatsapp

Of stuur ons een bericht per email via ons contactformulier

 
trouwen

Bekijk meer bruiloften

Judith en René

bruiloft chateau neercanne

Marlous en Marcel

bruiloft kasteel geldrop

Leona en Mathijs

bruiloft op het strand


 

Of ga terug naar ons trouwfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.