Trouwvideograaf

Trouwvideograaf

Naast bruidsfotografie bieden we ook trouwvideografie aan als totaalpakket. Hiermee maak je de herinnering aan jullie dag compleet. We filmen in dezelfde stijl als onze fotografie; persoonlijk en met de focus op emoties en spontane momenten. De trouwvideograaf maakt deel uit van ons vaste team van The Wedding Story. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en gaan we onopvallend te werk zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag.

Maak kennis met onze trouwvideograaf

trouwvideograaf
Hoi, ik ben Joash en dol op trouwfilms maken. Ik versterk als vaste trouwvideograaf het team van The Wedding Story. Ik ben alles behalve een type die steeds op de voorgrond wil zijn, daarom ben ik graag onopvallend aanwezig. We leggen niet zomaar een bruiloft vast, maar jullie persoonlijke verhaal. Dit doe ik door echte momenten en emoties vast te leggen zodat jullie een bioscoop waardige film van jullie eigen verhaal ontvangen. Tijdens het filmen zet ik niets in scene en ga volledig op in de flow van jullie dag om alles zo spontaan en puur mogelijk vast te leggen.

De voordelen om videografie te combineren met fotografie

Een videograaf is een echte aanvulling op jullie trouwfoto’s. Een trouwvideograaf legt ook geluid vast, iets wat je bruidsfotograaf niet kan vastleggen. Denk maar eens aan jullie geloften, de hilarische speech van je vriendin, en de emotionele woorden van ouders. Als de fotograaf en videograaf als team kunnen samenwerken op je bruiloft krijg je als bruidspaar het mooiste eindresultaat.

trouwvideograaf en fotograaf

Combineer fotografie en videografie

Bespaar tijd en geld: In aanloop naar jullie bruiloft moet er veel geregeld worden. Bespaar tijd door foto en videografie op je bruiloft met elkaar te combineren. Vooraf aan jullie bruiloft heb je contact met 1 contactpersoon waardoor jullie niet alles dubbel moeten voorbereiden. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook geld! Met ons foto en video combinatiepakket bespaar je € 500,00.

Dezelfde stijl: Zowel de trouwvideograaf als de bruidsfotografen hanteren dezelfde stijl en werkwijze. We zijn onopvallend aanwezig, zetten niets in scene en onze focus ligt vooral op de spontane momenten van de trouwdag. Geen fratsen met rare kleuren, maar realistische kleuren in zowel de trouwfoto’s als de trouwfilm.

Perfecte samenwerking: Omdat de trouwvideograaf en bruidsfotografen vaak met elkaar samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld. We kennen elkaars werkwijze door en door en geven elkaar de ruimte om de allermooiste beelden te kunnen maken.

Lees alle 6 de voordelen om foto en videograaf te combineren op je bruiloft.

 

Wil je gebruikmaken van € 500,00 korting?

Direct naar onze kortingsactie

Combineer foto en videografie en profiteer van een flinke korting

 

Trouwvideografie review

trouwvideograaf

Marleen en Mark kozen voor de combinatie foto en videograaf voor hun bruiloft

Marleen en Mark over hun bruiloft: We besloten om naast fotografie ook een trouwfilm te laten maken op onze huwelijksdag. Geen seconde spijt, want we zijn ontzettend blij met onze trouwvideo! Op onze trouwdag hebben we bijna niet opgemerkt dat Joash aanwezig was. Zelfs de gasten was de relaxte werkwijze van de trouwvideograaf opgevallen. We hebben hierover verschillende complimenten gehad.

trouwvideograaf score

 

Wil je ook fotografie en videografie met elkaar combineren?

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in