Trouwvideograaf

Trouwvideograaf

Ben je op zoek naar een trouwvideograaf omdat je ook graag bewegende beelden wilt laten vastleggen? Om alles uit jullie bruiloft te kunnen halen combineren we foto en videografie in één uniek product. Zo maken we niet alleen spectaculaire stilstaande beelden die je groot aan de muur kunt ophangen, maar filmen we ook bewegende beelden die het fijne gevoel van jullie dag na afloop weer tot leven brengen. Op dit moment hebben we een speciale actie waarbij we het werk van de trouwvideograaf gratis aanbieden.

Maak kennis met onze trouwvideograaf

Hoi, ik ben Arjan. Al meer dan 15 jaar vol enthousiasme leg ik bruiloften vast van koppels die midden in het leven staan en van hun bruiloft één groot feest gaan maken. Met kleurrijke beelden vol positieve energie laat ik je nog jarenlang herinneren hoe tof je bruiloft was.

trouwvideograaf

Eén van de 65 nationale en internationale prijzen die ik heb mogen winnen

Ik wil alles uit jullie dag halen. Hiervoor zet ik graag net dat stapje extra en investeer ik veel tijd en energie in persoonlijk contact zodat alle waardevolle momenten perfect vastgelegd gaan worden. Met een team van 2 personen leggen we jullie dag vast, niet alleen met fotografie maar ook met videografie.

Waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor mij de uitdaging om daarnaast ook unieke bewegende beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor mij op kwaliteit. Om jullie bruiloft de aandacht te geven die ze verdient fotografeer ik maximaal 30 bruiloften per jaar.

Mijn agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig of ik nog beschikbaar ben.

 

Neem eenvoudig contact met me op

Doe de trouwdatum check

Ontdek of jullie datum nog beschikbaar is

 

Gratis trouwvideo

Een bruiloft videograaf is een echte aanvulling op jullie trouwfoto’s. Op jullie bruiloft werken we met een unieke werkwijze. Met een team van twee trouwfotografen gaan we jullie trouwdag niet alleen fotograferen maar daarnaast ook filmen! Hiermee combineren we foto en videografie op jullie bruiloft in één uniek product. Boek je voor 29 februari 2024 fotografie dan ontvang je de trouwvideo t.w.v. € 950,- helemaal gratis.

trouwvideograaf film

Combineer foto en trouwvideografie in één pakket

Voordelen om foto en videografie te combineren

1. Allereerst heb je een financieel voordeel. Als je naast een fotograaf ook nog een videograaf moet inschakelen betaal je voor de werkzaamheden van 2 verschillende teams en ben je duurder uit. Door foto en video te combineren hoef je geen losse videograaf in te huren en bespaar je geld.

2. Ten tweede bespaar je tijd. In aanloop naar jullie bruiloft moet er veel geregeld worden. Je bespaart tijd door foto en trouwvideograaf op je bruiloft met elkaar te combineren. Voorafgaand aan jullie bruiloft spreken we in één keer de complete planning met elkaar door. Zo is alles in één keer goed geregeld en hoef je niet alles dubbel te doen. Dit bespaard hoopt tijd.

3. Ten derde bespaar je geld. Je boekt één team die zowel de foto als videografie tijdens jullie bruiloft verzorgen. Zo heb je achteraf niet alleen stilstaande maar ook bewegende beelden. Op dit moment hebben we een actie waarmee je nog meer kunt besparen. Als je voor 29 februari 2024 fotografie boekt dan ontvang je de trouwvideo t.w.v. € 950,- helemaal gratis. Bekijk wat een videograaf op je bruiloft kost.

Trouwvideografie review

trouwvideograaf

Marleen en Mark kozen voor de combinatie foto en videograaf voor hun bruiloft

Marleen en Mark over hun bruiloft: We besloten om naast fotografie ook een trouwfilm te laten maken op onze huwelijksdag. Geen seconde spijt, want we zijn ontzettend blij met onze trouwvideo! Op onze trouwdag hebben we bijna niet opgemerkt dat er gefilmd werd. Zelfs de gasten was de relaxte werkwijze van de trouwvideograaf opgevallen. We hebben hierover verschillende complimenten gehad.

trouwvideograaf score

 

Benieuwd naar wat een trouwvideograaf kost?

Bekijk het prijzenoverzicht