Trouwvideograaf

Trouwvideograaf

Naast bruidsfotografie bieden we ook trouwvideografie aan als totaalpakket. Hiermee maak je de herinnering aan jullie dag compleet. We filmen in dezelfde stijl als onze fotografie; persoonlijk en met de focus op emoties en spontane momenten. De trouwvideograaf maakt deel uit van ons vaste team. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en gaan we onopvallend te werk zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag.

Maak kennis met onze trouwvideograaf

trouwvideograaf
Hoi, ik ben Joash en dol op trouwfilms maken. Ik versterk als vaste trouwvideograaf het team van The Wedding Story. Op een bruiloft ben ik graag onopvallend aanwezig en leg ik jullie persoonlijke verhaal vast in een bioscoop waardige film. Tijdens het filmen zet ik niets in scene en ga volledig op in de flow van jullie dag om alles zo spontaan en puur mogelijk vast te leggen.

De voordelen om videografie te combineren met fotografie

Bespaar tijd: In aanloop naar jullie bruiloft moet er veel geregeld worden. Bespaar tijd door foto en videografie op je bruiloft met elkaar te combineren. Vooraf aan jullie bruiloft heb je contact met 1 contactpersoon waardoor jullie niet alles dubbel moeten voorbereiden. Een hele zorg minder!

Dezelfde stijl: Zowel de trouwvideograaf als de bruidsfotografen hanteren dezelfde stijl en werkwijze. We zijn onopvallend aanwezig, zetten niets in scene en onze focus ligt vooral op de spontane momenten van de trouwdag. Geen fratsen met rare kleuren, maar realistische kleuren in zowel de trouwfoto’s als de trouwfilm.

Perfecte samenwerking: Omdat de trouwvideograaf en bruidsfotografen vaak met elkaar samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld. We kennen elkaars werkwijze door en door en geven elkaar de ruimte om de allermooiste beelden te kunnen maken.

Trouwvideografie review

trouwvideograaf

Marleen en Mark kozen voor de combinatie foto en videograaf voor hun bruiloft

Marleen en Mark over hun bruiloft: We besloten om naast fotografie ook een trouwfilm te laten maken op onze huwelijksdag. Geen seconde spijt, want we zijn ontzettend blij met onze trouwvideo! Op onze trouwdag hebben we bijna niet opgemerkt dat Joash aanwezig was. Zelfs de gasten was de relaxte werkwijze van de trouwvideograaf opgevallen. We hebben hierover verschillende complimenten gehad.

trouwvideograaf score

 

Wil je ook fotografie en videografie met elkaar combineren?

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in