Trouwfotograaf Leiden

Trouwfotograaf Leiden

Kleurrijke trouwfotografie vol met humor

Ben je op zoek naar een bijzondere bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in de omgeving van Leiden? Gevonden! Als je zoekt naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal goed. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

trouwfotograaf leiden

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Meer dan 15 jaar ervaring als trouwfotograaf in Leiden

De afgelopen jaren fotografeerde ik meer dan 500 bruiloften. Met grote regelmaat kom ik daarbij ook in Leiden. In deze regio liggen namelijk de mooiste trouwlocaties van Zuid-Holland. De afwisseling is groot. Van trouwlocaties in Leiden zelf zoals de Poort tot aan trouwlocaties in de omgeving zoals de Kaagsociëteit. Is jullie zoektocht naar leuke plekjes nog in volle gang? We helpen je hier graag mee!

Tips voor mooie fotolocaties in Leiden

De beste tip die we je kunnen geven, is om zo min mogelijk te reizen op jullie trouwdag. Als je foto’s gaat maken, doe dit dan in de directe omgeving van je trouwlocatie. Zo verlies je niet onnodig veel tijd in het drukke verkeer rondom Leiden. Op je bruiloft, waar het draait om genieten, wil je geen logistiek drama. Ik help je graag met het vinden van een mooie fotolocatie in Leiden. Ik kan je hier uitgebreid bij helpen tijdens een vrijblijvende kennismaking.

bruidsfotograaf leiden

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

Geeft de gedachten om te moeten poseren je een ongemakkelijk gevoel? Dat begrijpen we. We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. Je moet kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Leiden. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s, van de ongedwongen momenten, waar de emotie vanaf spat.

Twee fotografen op jullie bruiloft

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma, maar net zo goed jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats, en om niets te missen fotograferen we altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

twee trouwfotografen leiden

Het complete verhaal inclusief momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden

 

Trouwfotograaf Leiden

Aanbevolen door andere bruidsparen

trouwfotografie leiden

Aanbevolen door Suzanne en Stefan


Suzanne en Stefan over hun bruiloft: “We zijn ontzettend tevreden over The Wedding Story. Het zijn mooie foto’s geworden. Spontaan en precies zoals we de dag zelf beleefd hebben. Van te voren kregen we goede tips en advies over de dag planning. Dit heeft ons erg geholpen. De afspraken waren erg duidelijk, je weet precies waar je aan toe bent.

Voor ons de nummer 1 bruidsfotograaf van Leiden!

De fotografen waren de hele dag aanwezig en waren erg prettig om op de bruiloft erbij te hebben. Hier hebben we veel positieve reacties over gekregen van onze gasten. Ze stelden ons tijdens de fotoshoot erg op ons gemak.

De rest van de dag waren ze er onopvallend aanwezig en altijd op de juiste plek. Dit zagen we later terug op de foto’s. Er waren ook veel foto’s van mooie gebeurtenissen die ons zelf niet waren opgevallen. Vooral de spontane foto’s vinden we geweldig. Hier hadden we The Wedding Story ook voor gekozen. We zijn erg blij met onze keuze en we kunnen ze zeker aanraden!”

trouwfotograaf leiden score

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

Of lees alles over mijn werkwijze als bruidsfotograaf

 

Trouwfotograaf Leiden


Op zoek naar een bruidsfotograaf voor je bruiloft in Leiden?

fotograaf trouwerij leidenWe hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Gevestigd in Brabant, beschikbaar in o.a. Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oosterhout.