Bruidsfotograaf Zuid Holland

trouwfotograaf zuid holland

Op zoek naar de beste bruidsfotograaf van Zuid Holland?

Ben je op zoek naar een bijzondere bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Zuid Holland? Gevonden! Als je zoekt naar een fotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard foto’s maakt zijn jullie bij ons helemaal goed. We zetten namelijk net dat ene stapje verder waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen. Wij gaan de uitdaging aan om jullie dag perfect vast te leggen.

We maken kleurrijke foto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. We werken juist met een ongedwongen aanpak en fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten.

bruidsfotograaf zuid holland

Wil je ook foto’s waar de emotie vanaf spat?

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in Zuid Holland

The Wedding Story is opgericht in Zuid-Holland, in de stad Dordrecht, en was hier ruim 10 jaar gevestigd. We hebben meer dan 300 bruiloften gefotografeerd en veel van deze dagen vonden plaats in Zuid-Holland. Naast Dordrecht komen we veel in Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Trouwlocaties in Zuid-Holland

We fotograferen met grote regelmaat bruiloften in Zuid-Holland en kennen daardoor vele mooie locaties. Ook de minder ontdekte plekjes. De echte ‘hidden gems’. Het gaat te ver om alle locaties op te sommen waar we al eens een bruiloft hebben gefotografeerd. Dit is onze top 10 favoriete trouwlocaties in Zuid-Holland.

1. Villa Augustus in Dordrecht
2. Wereldmuseum in Rotterdam
3. Beachclub At Sea in Den Haag
4. Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiden
5. Hudson Beach in Den Haag
6. Eau Lounge in Rotterdam
7. Het Zuiderbad in Noordwijk
8. Waterlust de Kaagsociëteit in Warmond
9. De Vertrekhal in Rotterdam
10. De Poort in Leiden

 

Portfolio bruidsfotografie Zuid Holland


 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

Geeft de gedachten om te moeten poseren je een ongemakkelijk gevoel? Dat begrijpen we. We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. Je moet kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in zuid Holland. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s, van de ongedwongen momenten, waar de emotie vanaf spat.

Twee fotografen op jullie bruiloft

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma, maar net zo goed jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats, en om niets te missen fotograferen we altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

fotograaf bruiloft zuid holland

Foto’s die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven

Inclusief kosteloze back-up bruidsfotograaf

Stel je voor: het is de ochtend van je bruiloft. Je bent je aan het klaarmaken voor de grote dag. Dan gaat de telefoon. De fotograaf is ziek en kan helaas niemand anders inzetten omdat hij/zij alleen werkt. Wie gaat nu jullie dag vastleggen? Waar ga je last-minute een fotograaf vandaan halen? Je trouwt tenslotte al over enkele uren. Dit is een ramp! Zou je op je bruiloft dit risico willen lopen?

Voor jullie bruiloft hebben we kosteloos een back-up fotograaf klaarstaan, vanuit ons eigen team. Iemand die op de hoogte is van alle gemaakte afspraken, en die fotografeert in onze bijzondere stijl. Dit is een unieke service die we kunnen aanbieden omdat we een team zijn. Altijd iemand standby om in te vallen. Iets wat een fotograaf die alleen werkt je niet kan garanderen.

 

Aanbevolen door andere bruidsparen

bruidsfotograaf zuid holland

Aanbevolen door Jolanda en Alex

De nummer 1 bruidsfotograaf van zuid Holland voor jullie bruiloft!

Jolanda en Alex, over hun bruiloft in Rotterdam:“Vorig jaar augustus heb ik mijn huwelijksaanzoek gehad, dus zijn we op zoek gegaan naar een bruidsfotograaf en dan het liefst iemand die geen “standaard” foto’s schiet. Bij onze zoektocht kwamen we uit bij de website van de Wedding Story en die foto’s spraken ons heel erg aan.

Tijdens de fotoshoot hebben we ontzettend veel lol gehad, al was het in het begin heel erg wennen. Maar de foto’s waren super! Ze overtroffen al onze verwachtingen! Arjan en Lizette zijn de hele dag bij ons geweest en echt; op een gegeven moment hadden we niet eens meer in de gaten dat ze er waren.

En dan kom je terug van je huwelijksreis en ligt de En dan kom je terug van je huwelijksreis en ligt de usb in de brievenbus met de mooiste foto’s. Foto’s waarvan je niet eens in de gaten gehad hebt dat ze gemaakt zijn. Foto’s waarvan je denkt: “O ja!”. Je beleeft je mooiste dag nogmaals en dat is echt een cadeautje. Ook wilden we graag met al onze gasten op de foto en dan is het voordeel van 2 fotografen dat je 2 soorten foto’s krijgt; de serieuze en de spontane! Dat zijn écht gave foto’s geworden. Die zijn onbetaalbaar!

Kortom: geweldige foto’s! Arjan en Lizette nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag. We hebben van onze gasten zulke enthousiaste reacties gehad. We kunnen iedereen aanraden te kiezen voor de Wedding Story.”

bruidsfotograaf zuid holland score

 

Wil je weten hoe we alles uit jullie dag gaan halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

 

fotograaf in zuid holland

Persoonlijke aanpak

Ik ben Arjan, jullie vaste contactpersoon. Bij The Wedding Story houden we van een persoonlijke aanpak. Ik ben betrokken bij alle bruiloften die ons team fotografeert. Zo zijn jullie verzekerd van onze hoge kwaliteit. Vanaf de bespreking van jullie wensen tot aan de afwerking van de foto’s, met mij zullen jullie het meeste contact hebben.
 

Ik wil meer weten over jullie team met fotografen

Bekijk de 6 voordelen van ons team

 

 

Op zoek naar een bruidsfotograaf voor je bruiloft in Zuid Holland?

trouwfotograaf zuid hollandWe hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen