Kaagsociëteit Warmond

Kaagsociëteit Warmond

Trouwen bij waterlust de Kaagsociëteit Warmond

Wil je buiten trouwen in een landelijke omgeving aan het water? Dan moet je zeker de mogelijkheden bij Waterlust de Kaagsociëteit in Warmond overwegen.

kaagsocieteit warmond

Trouwlocatie waterlust de Kaagsociëteit in Warmond

Bij de Kaagsociëteit kan je terecht voor de ceremonie, borrel, diner en het feest. Je kunt hier je complete bruiloft van A tot Z vieren! Bij deze top trouwlocatie wordt alles compleet naar wens verzorgd. Je geniet van een dag zonder zorgen bij deze idyllische trouwlocatie in Warmond.

Hoe je 100% gaat genieten bij de Kaagsociëteit

Zie je het ook al helemaal voor je?! Je zit aan een sfeervol aangeklede diner tafel op het terras van de Kaagsociëteit. De zon zakt langzaam aan de horizon, en geeft een heerlijk warm gevoel op je gezicht. Je tuurt over het water en ziet verschillende bootjes over het water voorbij komen. Het is een prachtige dag en iedereen op het water heeft plezier. Je voelt een serene rust van binnen.

Je kijkt de diner tafel rond. Ook de mensen om je heen hebben het ontzettend naar hun zin. Er wordt gepraat en gelachen, en al je gasten zijn aan het genieten. Vandaag is jouw bruiloft en alle dierbare mensen om je heen beleven een mooie dag. Iedereen straalt. “Wat is de Kaagsociëteit een fantastische locatie om bij te trouwen!”

diner kaagsocieteit warmond

Dineren met uitzicht over het water

Trouwen bij Kaagsociëteit Warmond

Een voorbeeld van een bruiloft bij de Kaagsociëteit in Warmond

Trouwen bij waterlust de Kaagsociëteit in Warmond is mateloos populair bij onze bruidsparen. Als je uitkijkt naar een ontspannen trouwdag, zonder stress of alles wel goed verloopt, dan is de Kaagsociëteit de ideale trouwlocatie. Vele stellen gingen je inmiddels voor. Ook Ellen en Thomas. Ze vierden hun bruiloft afgelopen zomer bij de Kaagsociëteit.

trouwen kaagsociëteit warmond bruidsfotograaf kaagsociëteit warmond

Aankomen varen met een sloep

De trouwceremonie van Ellen en Thomas vond plaats in Leiden. Hierna verplaatste het gezelschap zich per sloep naar de Kaagsociëteit in Warmond. Het was een heerlijke tocht door de grachten van Leiden. Er was voldoende drank aan boord en de sfeer zat er goed in.

varen kaagsociëteit warmond waterlust warmond

Aangekomen bij Waterlust de Kaagsociëteit werd de borrel voortgezet op het terras. Alle gasten waren onder de indruk van de locatie, waar je bij aankomst een oase van rust ervaart.

bruidsfotograaf warmond kaagsocieteit aankomst per sloep de kaagsocieteit

Dineren aan lange tafels bij zonsondergang

De borrel liep geleidelijk over in het diner. Een shared diner. Hierbij werden alle culinaire hoogtepunten van de menukaart van de Kaagsociëteit geserveerd. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het water.

menukaart de kaagsocieteit menukaart de kaagsocieteit 2

De Kaagsociëteit is ideaal gelegen voor het maken van spectaculaire foto’s bij zonsondergang. Daar worden wij als bruidsfotografen extra enthousiast van! Ook met Ellen en Thomas hebben we kort de tijd genomen om nog enkele originele trouwfoto’s te maken met het allerlaatste zonlicht. De zonsondergang bij de Kaagsociëteit is altijd geweldig, maar deze avond was hij extra spectaculair.

zonsondergang waterlust de kaagsocieteit

Tip: maak gebruik van de zonsondergang en laat spectaculaire trouwfoto’s maken.

Knalfeest bij de Kaagsociëteit

Ook voor een knalfeest ben je bij de Kaagsociëteit aan het juiste adres. Ellen en Thomas hadden een band. Live muziek is een echte gangmaker. Een aanrader als je het feest een belangrijk onderdeel vindt van de dag. Daarnaast blijft er in de Koepelzaal meer dan genoeg ruimte over voor een grote groep gasten. We sloten de avond af met onze beroemde champagne foto.

kaagsocieteit

De champagne foto, onze beroemde afsluiter van de avond.

Doe nog meer inspiratie op voor je bruiloft

Blog: 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s

Je steekt veel energie in de voorbereidingen van jullie bruiloft. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Daar wil je dan ook mooie foto’s van! We hebben de 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s voor je op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid en haal je alles uit jullie trouwdag.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Bekijk meer bruiloften

Leona en Mathijs

bruiloft op het strand

Lindsay en Stefan

bruiloft ingenhousz breda

Jennifer en Raymond

bruiloft houtse meer