Huwelijksaanzoek Rotterdam

Perfecte locatie huwelijksaanzoek Rotterdam

Het huwelijksaanzoek vond plaats op de Westerkade in Rotterdam. Direct aan de Maas, met uitzicht op de skyline van Kop van Zuid en de Erasmusbrug. Niet alleen één van de mooiste plekken van Rotterdam, ook nog eens de lievelingsplek van Anna. De perfecte keuze, want zo wist Kamil zeker dat Anna zich lekker op haar gemak zou voelen.

huwelijksaanzoek rotterdam

Intensief contact via whatsapp

De dagen in aanloop naar het aanzoek had ik via whatsapp intensief contact met Kamill. Zo bleef ik goed op de hoogte van alle plannen over dit bijzondere huwelijksaanzoek in Rotterdam. Ik merkte dat Kamill het behoorlijk spannend vond, wat uiteraard niet gek is. Gelukkig kon ik hem handige tips geven die hem gerust konden stellen. Op de dag zelf hadden we afgesproken om een uur voor het aanzoek onze live locaties op whatsapp met elkaar te delen. Zo wist ik het exacte moment waarop ze aan zouden komen

De perfecte tijd voor een huwelijksaanzoek

Wanneer vraag je iemand ten huwelijk? Er is uiteraard geen vaste tijd voordat je iemand ten huwelijk kan vragen. Het moet gewoon goed voelen! Kamil besloot dat precies 1 jaar nadat ze verkering kregen het allerbeste moment was om het huwelijksaanzoek te plannen.

Kamil had een waterdicht plan uitgedacht om Anna op de juist plaats krijgen. Vanwege hun jubileum zouden ze samen uit eten gaan, en ervoor een paar cocktails met de zus van Anna. Haar zus zou arriveren per watertaxi aan de Westerkade. Een goede reden om haar samen op te wachten en met elkaar naar het restaurant te lopen.

huwelijksaanzoek rotterdam

De zus van Anna zat uiteraard in het complot. Ze zat helemaal niet in een watertaxie maar thuis in haar badjas op de bank aan het genieten van haar vrije zondag. Op het moment dat Kamil en Anna stonden te wachten sprak ik hun aan. Ik vroeg of ze het leuk zouden vinden als ik met mijn polaroid een foto zou maken, deze konden ze dan gelijk meenemen. Anna vond het een leuk plan en was er direct voor in. Met mijn polaroid camera maakte ik een foto, waarbij ik snel de echte foto verwisselde voor een exemplaar die ik vooraf bewerkt had met photoshop.

huwelijksaanzoek rotterdam

Op de bewerkte foto stond het aanzoek al afgebeeld. Ik gaf de bewerkte foto aan Kamil en hij moest nog 30 seconden waaien met de foto voordat de afbeelding zichtbaar werd. In de tussentijd had ik voldoende tijd om achteruit te lopen voordat Kamil de foto gaf en direct op zijn knie ging zitten voor het aanzoek. Anna was totaal verrast en vol blijdschap zei ze ja. Zo werd het een geslaagd aanzoek.

huwelijksaanzoek rotterdam

Na het aanzoek maakten we nog meer foto’s. Hierna na Kamil zijn verloofde mee om lekker uit eten te gaan.

huwelijksaanzoek rotterdam

Wil je ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen?

Wil je ook je huwelijksaanzoek laten fotograferen? Dat kan! We helpen je graag met de beste tips en zijn onderdeel van het complot om het aanzoek geheim te houden. Uiteraard leggen we onopvallend het aanzoek vast. Met de foto’s kan je op een leuke manier jullie verloving kenbaar maken aan familie en vrienden. Daarnaast zijn de foto’s ook te gebruiken voor de save-the-date en trouwkaart.

huwelijksaanzoek laten fotograferen

We fotograferen onopgemerkt je huwelijksaanzoek

“Laat je huwelijksaanzoek onopvallend vastleggen”

Wil jij ook je huwelijksaanzoek laten vastleggen?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of lees meer informatie over een huwelijksaanzoek laten fotograferen