Huwelijksaanzoek arrangement

huwelijksaanzoek arrangement

Je staat op het punt om je liefde van je leven ten huwelijk te vragen. Dan wil je hier natuurlijk een onvergetelijk moment van maken. Maak van jouw huwelijksaanzoek een onvergetelijke herinnering met ons exclusieve huwelijksaanzoek arrangement. De beste manier om echte Quality Time samen door te brengen!

Wat is inbegrepen bij dit huwelijksaanzoek arrangement?

Wij zorgen voor een magische ervaring waarbij elk detail is verzorgd, inclusief het professioneel vastleggen van dit bijzondere moment gevolgd door een luxe overnachting met privé wellness. Samen creëren we een unieke herinnering die een leven lang meegaat.

Professionele fotografie

Als je het aanzoek geheim wilt houden, is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en te zorgen dat je partner niets verdachts opmerkt. Je hebt een waterdicht plan nodig voor het huwelijksaanzoek. Het laten maken van een loveshoot is een ideale dekmantel voor een huwelijksaanzoek.

huwelijksaanzoek arrangement

Een loveshoot is dé ideale dekmantel voor een huwelijksaanzoek

Als je het aanzoek tijdens een loveshoot plant weet je ook gelijk zeker dat het huwelijksaanzoek goed gefotografeerd wordt. Er zijn verschillende redenen te bedenken om loveshoot cadeau te geven. Bijvoorbeeld om een jubileum van jullie relatie te vieren of als verjaardagscadeau. Op deze manier zal je partner niet door hebben dat het eigenlijk om een huwelijksaanzoek gaat.

De loveshoot wordt gemaakt in de prachtige vestingstad Willemstad. Voorafgaand bespreken we jouw wensen en het moment waarop het huwelijksaanzoek precies plaats gaat vinden zodat alles perfect verloopt. Zo blijft het huwelijksaanzoek tot op het laatste moment een verrassing. Na het aanzoek maken we een complete loveshoot en na afloop krijg je in totaal 50 foto’s van dit mooie moment.

huwelijksaanzoek foto

Samen creëren we een unieke herinnering die een leven lang meegaat

Luxe overnachting met privé wellness

Na het aanzoek kunnen jullie samen genieten van een romantische overnachting inclusief privé wellness. Het verblijf is gelegen op het gemoedelijke en rustige platteland van Brabant vlakbij Willemstad. Ver weg van de dagelijkse verplichtingen. De perfecte plek voor een ontspannen en intieme ervaring voor jullie beiden.

huwelijksaanzoek arrangement korting

De overnachting is inclusief opgemaakte bedden en een set schone handdoeken

De overnachting is inclusief gebruik van de privé wellness met een heerlijke hout gestookte hottub en finse sauna. Bij aankomst staat er al een wijntje voor jullie klaar om het huwelijksaanzoek met elkaar te kunnen vieren.

Het wellness huisje is romantisch ingericht. In de woonkamer plof je lekker neer op de bank en beleef je een bioscoop ervaring op de XXL flatscreen. De aangrenzende slaapkamer is voorzien van comfortabele boxspring voor 2 personen met ensuite badkamer met inloop douche, wastafel en toilet. De overnachting is inclusief extra service zoals opgemaakte bedden bij aankomst en een set schone handdoeken die je kunt gebruiken in de privé wellness.

huwelijksaanzoek arrangement wellness

Geniet vanuit het warme water van de hottub van het ondergaande zonnetje

Plan van aanpak

Voorafgaand aan het arrangement nemen we de planning met elkaar door. Hieronder staat een overzicht van de meest gebruikte tijdsplanning. Uiteraard kan alles naar wens worden afgestemd.

15:00 We starten op een mooie plek in Willemstad met de loveshoot die we als dekmantel gebruiken zodat het huwelijksaanzoek tot op het laatste moment geheim blijft.

15:30 JA! Het aanzoek is gelukt en voor jullie vastgelegd. We vervolgen de loveshoot voor een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment.

16:30 Het is hoogtijd om te ontspannen van jullie romantische verblijf waar al een flesje wijn klaarstaat om te proosten op het geslaagde aanzoek waarna jullie o.a. onbeperkt gebruik kunnen maken van de privé wellness.

Combinatiekorting

Boek je beide onderdelen los van elkaar dan betaal je voor het vastleggen van het huwelijksaanzoek inclusief de loveshoot € 575,- en voor de luxe overnachting inclusief gebruik van de privé wellness € 225,-

Door beide te combineren in ons huwelijksaanzoek arrangement bieden we een totale korting van € 300,-. Dit betekent dat jullie voor 525,- een volledig arrangement krijgen inclusief vastleggen van het huwelijksaanzoek gevolgd door romantische overnachting met gebruik van de privé wellness.

huwelijksaanzoek arrangement fotoshoot

huwelijksaanzoek arrangement met fotoshoot en overnachting met privé wellness

Boek het huwelijksaanzoek arrangement

Wacht niet langer en maak van jouw huwelijksaanzoek een unieke en onvergetelijke gebeurtenis. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou dit speciale moment te creëren.

Heb je nog vragen, of wil je gebruik maken van dit huwelijksaanzoek arrangement? Neem dan contact met me op via whatsapp.

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in