Bruidsfotograaf Etten Leur

Trouwfotograaf Etten Leur

Uitgeroepen tot beste bruidsfotograaf Etten Leur

Ons motto als bruidsfotograaf Etten Leur is: Geniet van jullie bruiloft, wij doen de rest! Jullie bruiloft moet een relaxte dag zijn waarop je volop wilt genieten zonder dat je onderbroken wordt door een trouwfotograaf. Dat begrijpen we erg goed en daarom gaan we op tussen de groep als één van jullie daggasten en fotograferen we de hele dag onopgemerkt.

Gaan jullie trouwen in het trouwkerkje van Etten Leur en moet je moeder een traantje wegpinken als je wordt weggegeven tijdens de ceremonie? Krijgt je oma de slappe lach tijdens de borrel in de tuin van Boswachter Liesbosch? We fotograferen het allemaal! We hebben namelijk een extra scherp oog voor spontane momenten en emoties. Tijdens het fotograferen maken we veel gebruik van humor en we zetten niets in scene.

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • Beste bruidsfotograaf van Etten Leur
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Meer dan 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf Etten Leur

We hebben al meer dan 300 bruiloften gefotografeerd in de afgelopen jaren. Omdat we zelf uit de omgeving van Etten-Leur komen hebben we veel van deze bruiloften in Etten-Leur zelf en ook in de directe omgeving gefotografeerd. We zijn bijvoorbeeld al vele keren in het trouwkerkje van Etten-Leur geweest voor een bruiloft. Dit is onze top 5 trouwlocaties in de regio Etten-Leur waar we vaak bruiloften fotograferen.

1. Trouwkerkje Etten Leur
2. Boswachter Liesbosch Etten Leur
3. Bovendonk Hoeven
4. Ulvenhart en Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout
5. Strand binnen Breda

Bruidsfotograaf Etten Leur

Je kunt natuurlijk ook trouwen in je eigen achtertuin in Etten-Leur

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Mooie fotolocaties Etten Leur

Etten-leur heeft een grote variatie aan mooie fotolocaties. Mochten jullie hulp nodig hebben bij het vinden van een mooie fotolocatie in Etten-Leur dan helpen we jullie graag. We gaan samen opzoek naar de locatie die het beste bij jullie past. Er zijn namelijk veel verschillende stijlen fotolocaties. Als jullie van de natuur houden dan raden we het Liesbosch aan. Maar er zijn ook verschillende locaties waar je foto’s kunt maken met een meer industriële stijl.

 

portfolio Bruidsfotograaf Etten Leur


 

Bruidsfotograaf Etten Leur

Bruidsfotograaf Etten Leur, bruiloft van Marcha en Leroy in Etten-Leur

Aanvankelijk vond ik trouwfotografen in het algemeen best prijzig, maar achteraf was The Wedding Story het dubbele van wat ze nu vragen nog waard geweest.

Leroy en Marcha over hun bruiloft in Etten-Leur: “Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden en dat is bij The Wedding Story zeker zo! Aan superlatieven tekort om deze fotograaf te beschrijven, dus kijk vooral zelf naar de foto’s en laat je overtuigen! Wij waren al direct overtuigd doordat we iets ‘anders’ zagen aan zijn foto’s. Ze maakten onze hoge verwachtingen al waar tijdens onze loveshoot (een paar maanden vóór de bruiloft) en ook op de grote dag zelf hebben hij en zijn team onze verwachtingen meer dan waar gemaakt!

Een paar weken na je bruiloft wordt de trouwstemming langzaam maar zeker minder, en als je dan zulke mooie foto’s ontvangt kan je de momenten onbeperkt herleven! Hoe kostbaar is dat! Aanvankelijk vond ik trouwfotografen in het algemeen best prijzig, maar achteraf was The Wedding Story het dubbele van wat ze nu vragen nog waard geweest. Arjan is een hele bijzondere fotograaf met een grote toekomst voor zich!”

Bekijk de complete bruiloft van Leroy en Marcha in Etten-Leur

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf Etten Leur het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Onze werkwijze als bruidsfotograaf Etten Leur

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Etten-Leur willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in de omgeving van Etten-Leur, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Etten-Leur boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste bruidsfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.

Na de bruiloft: Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken op jullie bruiloft een paar duizend foto’s. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat de foto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van huwelijksreis.

“Je wilt toch de beste bruidsfotograaf van Etten Leur voor jullie bruiloft?”

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!

Bruidsfotograaf Etten Leur

Bruidsfotograaf Etten Leur; we fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken