Bruiloft bij trouwlocatie het houtse meer den hout

De first look in Breda

De bruiloft ging van start in Breda, bij het ouderlijk huis van Anouk. Hier waren we vroeg in de ochtend van de partij om alle voorbereidingen vast te leggen. Onze 2e fotograaf was een paar kilometer verderop aanwezig bij de voorbereidingen van Michel. Hier werd na het aantrekken van het trouwpak nog een lekker glaasje whisky gedronken met alle aanwezige mannen.

De first look vond plaats in de tuin. Hierdoor kon iedereen erbij aanwezig zijn en mee genieten. Een super spannend moment, hoe zou de ander eruit zien? Op het moment dat ze elkaar zagen was de ontladen dan ook erg groot.

trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout

Trouwen op het strand bij Het Houtse Meer

De rest van de bruiloft vond plaats bij Het Houtse Meer. Een super leuke trouwlocatie, waar je buiten kunt trouwen op het privé strand. Daarnaast is Het Houtse Meer in de wijde omgeving bekend door het lekkere eten wat hier wordt geserveerd.

De ceremonie vond plaats op het strand van Het Houtse Meer. Eén van de beste plekken als je in Brabant wilt trouwen op het strand. Wat een rustgevende plek! Met uitzicht over het Houtse Meer waren we getuigen van een hele intieme trouwceremonie, met als hoogtepunt de lieve woorden die Michel en Anouk aan elkaar vertelde tijdens de geloften. De ceremonie werd afgesloten met een erehaag waarbij alle gasten als verrassing voor het bruidspaar slingers en confetti gooiden.

De verdere middag en avond stond in het teken van gezelligheid. De felicitaties, lieve speeches en veel cadeautjes. Het grootste cadeau voor Anouk was het mini concert van haar vader. Het live optreden nodigde uit om lekker te dansen. De hele dag werd bij het paviljoen genoten van het prachtige weer en het fijne gezelschap. We bleven nog om de volledige dag vastteleggen. Rond middernacht sloten we af met de champagne foto.

trouwen het houtse meer trouwen het houtse meer trouwen het houtse meer trouwen het houtse meer trouwen het houtse meer trouwen het houtse meer trouwen het houtse meer trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout trouwlocatie het houtse meer den hout

Trouwlocatie Het Houtse Meer in Den Hout

Trouwlocatie Het Houtse Meer is dé locatie om te trouwen in Den Hout en is gelegen tussen Breda en Oosterhout. Een unieke locatie waar je kunt trouwen op het strand met uitzicht over het Houtse Meer. Op deze intieme trouwlocatie kan je de volledige de volledige bruiloft vieren. Voor elk moment van de dag, zoals de ceremonie, borrel, diner en het feest is een geschikte ruimte op de locatie.

trouwlocatie het houtse meer den hout

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emtoie van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.