Bruiloft in Rotterdam

Bekijk de volledige bruiloft

Bruiloft in Rotterdam

Ondanks dat Celine en Jord al enkele jaren in Dubai wonen besloten ze toch om te gaan trouwen in Rotterdam. Rotterdam is tenslotte de stad waar ze gestudeerd hadden en waar al hun vrienden en familie wonen. Als trouwfotoraaf fotografeer ik vaak bruiloften in Rotterdam, geen enkele trouwlocatie is meer onbekend. Rotterdam is een prachtige stad en iedere keer is het weer een feestje om hier een bruiloft te mogen fotograferen!

Een rustige start van de bruiloft

Thuis, bij haar ouders in Hendrik Ido Ambacht, vonden alle voorbereidingen plaats. In alle rust werd de make-up en haar gedaan. Celine was opvallend ontspannen. Bij het aantrekken van de jurk kreeg ze hulp van haar moeder en beste vriendin. Nog snel nam moeder een foto van haar dochter toen ze helemaal klaar was. Als extra moment had Celine een first-look moment ingelast met haar vader. Het werd het eerste kleine emotionele hoogtepuntje van de dag. Haar vader was sprakeloos en kon zijn tranen maar net bedwingen, maar bij Celine zagen we de eerste traan van de dag.

Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Trouwceremonie in het stadhuis van Rotterdam

Aangekomen op de Coolsingel, bij het stadhuis van Rotterdam, stonden alle gasten al het bruidspaar op te wachten. Met een groots applaus werden Celine en Jord ontvangen. Nadat de bruid werd weggegeven door haar vader kon de trouwceremonie gaan beginnen. De ceremonie vond plaats in de grote trouwzaal van het stadhuis.

Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Korte fotoshoot in de binnentuin

Achter het stadhuis van Rotterdam ligt een beschutte binnentuin. Een prachtige binnentuin met een intieme sfeer. Snel maakte we na de ceremonie een korte fotoshoot met het bruidspaar in deze tuin. De spanning van de ceremonie was als sneeuw voor de zon verdwenen en Jord en Celine straalde van geluk. Hierna verplaatste het bruidspaar zich met de historische tramlijn 10 naar hun volgende locatie ‘De Maas’.

Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Borrel met uitzicht over de Maas

Voor de borrel had het bruidspaar gekozen voor het gebouw ‘De Maas’ (van de Koninklijke roei en zeilvereniging) gelegen tegenover het wereldmuseum. Na de vele lieve woorden en felicitaties van familie en vrienden was het tijd voor de taart en daarna voor de borrel. De zon scheen, iedereen had het naar zijn zin, het was heerlijk! De unieke sfeer van Rotterdam met uitzicht over de rivier de Maas en op de Erasmusbrug maken deze locatie uniek. Er volgende nog een aantal spontane groepsfoto’s met bruidspaar en hun vrienden. En hierna wilde het bruidspaar graag nog enkele foto’s maken op de kade voor het echte Rotterdam gevoel.

Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Diner bij HMB in de Rotterdam

Met twee gele watertaxi’s vlogen we over het water naar de overkant van de Maas. Hier vond het diner plaats bij restaurant HMB in het imposante gebouw ‘De Rotterdam’. Het bruidspaar zat met een intiem gezelschap aan één lange tafel. Er waren speeches, waarin alle mooie herinneringen van vroeger weer werden opgehaald. Er werd gelachen, geproost en genoten. Fantastisch!

Gaan jullie ook trouwen in rotterdam en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die kleurrijke foto’s maakt waar de emotie vanaf spat? Dan zijn wij de trouwfotograaf in Rotterdam die jullie zoeken! Vraag naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum.

 

Doe direct de trouwdatumcheck

Neem contact op via whatsapp

 

Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Serenade bij het feest

Na het diner keerde het intieme gezelschap weer terug naar dezelfde locatie waar ze eerder waren voor de borrel. In de feestzaal vond een spetterende openingsdans plaats. Het startsignaal van het feest en iedereen sprong de dansvloer op. Het slotstuk van de avond was de vader van Celine die zijn dochter een serenade met zijn gitaar gaf. Een prachtige afsluiter, van een net zo prachtige dag in Rotterdam.

Bruidsfotografie Rotterdam Bruidsfotografie Rotterdam

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emotie van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Is The Wedding Story nog beschikbaar voor mijn bruiloft?

Ik wil mijn trouwdatum controleren

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Ellen en Thomas

trouwfotograaf leiden


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk andere bruiloften.