Bruiloft in Leiden

Bekijk de volledige bruiloft

Bruiloft in Leiden

De bruiloft van Ellen en Thomas was één van de hoogtepuntjes van het trouwseizoen. Ellen ken ik al vanaf onze studietijd. Het is altijd een hele eer om de bruiloft van een vriend te mogen fotograferen. Ook wel een beetje spannend, omdat het de dag nóg specialer maakt.

De bruiloft startte in de ochtend met de voorbereidingen. We fotografeerde deze bruiloft met twee fotografen en splitste ons op. Terwijl ik de voorbereidingen van Ellen fotografeerde kon Kelly de voorbereidingen van Thomas vastleggen. Nadat Thomas Ellen thuis had opgehaald hebben we foto’s gemaakt op een mooie boerderij vlakbij hun huis. Ontspannen, was het keyword van de shoot. In de hangmat hadden ze de grootste lol. Het bruidspaar was inmiddels helemaal ontspannen toen het tijd was voor de ceremonie. De oom van Ellen, de ceremoniespreker, toverde vanaf het eerste moment een grote glimlach op het gezicht van Ellen en Thomas. Hij nam alle gasten mee langs de route waarop ze elkaar hebben leren kennen. Een mooi verhaal, met af en toe een traan.

bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiden bruiloft in leiderdorp bruiloft in leiderdorp bruiloft in leiderdorp bruiloft in leiderdorp bruiloft in leiderdorp bruiloft in leiderdorp bruiloft in warmond bruiloft in warmond

Boottocht door Leiden

Na de ceremonie vertrok het complete gezelschap in 3 boten voor een boottocht door Leiden. Oude tijden herleefde, want dit was ook de manier waarop Ellen en Thomas elkaar jaren geleden leerde kennen. Na dat ze elkaar leerde kennen op de boot werd dit jarenlang één van de meest favoriete bezigheden van het bruidspaar. Dus op de bruiloft kon een boottocht door de grachten van Leiden zeker niet ontbreken. Na een korte stop bij brasserie de Poort werd koers gezet richting de feestlocatie.

bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond

Diner en feest bij waterlust de kaagsociëteit

De laatste halte van de bruiloft was trouwlocatie Waterlust de Kaagsociëteit in Warmond. Bij het uitstappen van de boot voelde het direct alsof je op vakantie bent. Zittend aan het water met het zonnetje in je gezicht. Heerlijk! Het perfecte recept om te genieten, en dat deed het gezelschap dan ook direct. Inmiddels was het tijd voor het diner, en tussen elke gang werd het bruidspaar door hun beste vrienden en ouders toegesproken. Een mooi moment met veel lieve en soms ontroerende woorden.

Zonsondergang en dansen tot middernacht

We zijn gek op de zonsondergang! Dit is bij uitstek het beste moment van de dag om nog enkele mooie foto’s te maken met het bruidspaar en de locatie is hiervoor perfect gelegen. Na de foto’s bij zonsondergang barste het feest los. Nog tot 23:00 fotografeerde we de feestvreugde. Als allerlaatste foto maakte we een spectaculaire champagne foto, waarna de feestvreugde zich nog tot ruim na middernacht voortzette.

Gaan jullie ook trouwen?

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die kleurrijke foto’s maakt waar de emotie vanaf spat? Dan zijn wij de bruidsfotograaf in Leiden die jullie zoeken! Vraag naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum.

 

Doe direct de trouwdatumcheck

Neem contact op via whatsapp

 

bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond bruiloft in warmond

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emotie van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Is The Wedding Story nog beschikbaar voor mijn bruiloft?

Ik wil mijn trouwdatum controleren

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.