Bruiloft in Breda

Bekijk de volledige bruiloft

Bruiloft in Breda

Een jaar voor hun grote dag ontvingen we in onze mailbox de aanvraag voor de bruiloft van Rowan en Guy. Ze zochten een spontane bruidsfotograaf in Breda, die alle mooie momenten kon vastleggen zonder dat ze er zelf erg in zouden hebben én… ze wilden direct boeken. Toen we lazen dat hun complete dag ook nog eens gevierd zou worden in Breda, één van onze favoriete trouwsteden, waren we verkocht. Dit kon niets anders dan een fantastische bruiloft worden!

TROUWEN IN BREDA

Breda, de stad waar ze elkaar hebben leren kennen, was voor Rowan en Guy dé plek om de complete bruiloft te gaan vieren. Het moest van het bruidspaar vooral een ontspannen dag worden waarop iedereen het naar hun zin had. Dat is het absoluut geworden!

We mochten de complete dag vastleggen. Het begon met de voorbereidingen in hotel Bliss. Rowan in de bruidssuite en Guy heel dichtbij, maar wel op een andere kamer 1 verdieping hoger. Vol verwachting wat de dag zou gaan brengen was hun glimlach vanaf de eerste minuut niet meer van hun gezicht te krijgen. De sfeer was vanaf meteen ontspannen!

bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda

DE FIRST LOOK

Het moment waar ze al zo lang naar uitkeken. Hoe zou de jurk van Rowan eruit zien? Wat voor pak zou Guy dragen? De first look vond plaats op het kerkplein, direct onder het toeziend oog van de grote kerk van Breda.

FOTOSHOOT IN HET CENTRUM VAN BREDA

Direct na de first look maakten we een rondje door het centrum om steeds op de mooiste plekjes te stoppen om foto’s te maken. Een foto op de Grote Markt, het Kasteelplein, in het Valkenberg Park en met de Grote Kerk… ze mochten allemaal niet ontbreken.

bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda bruiloft in Breda fotoshoot bruiloft in Breda fotoshoot bruiloft in Breda fotoshoot bruiloft in Breda fotoshoot

TROUWEN MET EEN CARIBISCH TINTJE

De trouwceremonie was één van de hoogtepunten van de dag! Deze vond plaats in de van zichzelf al prachtige binnentuin van El Patio. Joske van Happy Vintage had alles tot in de detail aangekleed om het nog mooier te maken. Alles in een Caribisch thema. Mindy van Good Vibes zong live een aantal prachtige liedjes en als klap op de vuurpijl verzorgde Jessie van Ouiyessi als ceremoniespreekster de ceremonie. Als Jessie je ceremonie verzorgt is dit een garantie voor een uiterst persoonlijke ceremonie. Echt een aanrader!

Een persoonlijke ceremonie werd het zeker! Met o.a. input van verschillende dierbaren werden de mooiste momenten uit hun leven gedeeld waarna ze elkaar na de geloften het JA woord gaven.

bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie

RONDVAART DOOR BREDA

Direct daarna verplaatste het complete gezelschap zich naar de rondvaartboot. De tocht ging over de Mark en gaf iedereen een unieke kijk op Breda. Het bruidspaar had voor voldoende champagne, taart en andere lekkere hapjes en drankjes gezorgd. Niemand kwam wat te kort. Na 2 uur varen werd het gezelschap afgezet bij de avondlocatie: STRND.

bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda ceremonie

FEESTLOCATIE STRND

Bij STRND ging de gezellige borrel nog even door. Ook Mindy was weer aanwezig om live nog een flink aantal mooie nummers te zingen. De borrel liep langzaam over in het diner. Ook het diner was door Happy Vintage gestyled in een Caribisch thema.

KNALLER VAN EEN TROUWFEEST

De prachtige dag werd afgesloten met een knaller van een trouwfeest. De DJ’s van Gotcha verzorgde de muziek en het werd een echt Brabants feestje! Natuurlijk kon het clublied van NAC niet ontbreken voor de diehard NAC fans. Zelfs de oma van Guy, inmiddels 86 jaar, waagde een dansje op de LED vloer van de DJ.

Gaan jullie ook trouwen?

Gaan jullie ook trouwen in Breda en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die kleurrijke foto’s maakt waar de emotie vanaf spat? Dan zijn wij de bruidsfotograaf in Breda die jullie zoeken! Vraag naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum.

 

Doe direct de trouwdatumcheck

Neem contact op via whatsapp

 

bruiloft in Breda ceremonie bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd bruiloft in Breda trouwlocatie strnd

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emotie van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Is The Wedding Story nog beschikbaar voor mijn bruiloft?

Ik wil mijn trouwdatum controleren

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Naomi en Tim

bruiloft in italie

Ellen en Thomas

trouwfotograaf leiden


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk andere bruiloften.