Bruiloft in Italië

Bekijk de volledige bruiloft

Bruiloft in Italië, Lago Maggiore

Een weekend lang met al je beste vrienden en familie de liefde vieren op één van de allermooiste plekken van Italië… het eiland Isola Pescatori op het meer Lago Maggiore. Dit was de droom van Noami en Tim, en deze droom werd werkelijkheid! Wij waren erbij om de bruiloft van begin tot einde vast te leggen.

Isola Pescatori

De volledige bruiloft vond plaats op het romantische visserseiland. Genieten stond met stipt op nummer 1 op de wensenlijst. Er was meer dan genoeg om van te genieten: het liefde en warmte van hun dierbaren, de mooie omgeving, het heerlijke eten en drinken en het mooie weer.

De voorbereidingen vonden plaats in het hotel, ieder op zijn eigen kamer. Voor de first-look was gekozen voor het dakterras met een fantastisch panorama uitzicht over het meer. Omringt door hun familie zagen Noami en Tim elkaar voor het eerst. Direct erna maakte we foto’s op de allermooiste plekjes van het eiland. De ceremonie vond plaats in een klein karakteristiek kerkje op het eiland waarna de rest van de dag plaatsvond in het hotel.

Bekijk de foto’s en geniet mee met het Italiaanse trouw avontuur van Naomi en Tim:

bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie lago maggiore bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori bruiloft in italie isola pescatori

Willen jullie ook de mooiste foto’s van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Is The Wedding Story nog beschikbaar voor mijn bruiloft?

Ik wil mijn trouwdatum controleren

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Ellen en Thomas

trouwfotograaf leiden


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk andere bruiloften.