Trouwlocatie Het koetshuis rotterdam

Trouwlocatie Het Koetshuis Rotterdam

Trouwlocatie het Koetshuis Rotterdam is een aanrader voor bruidsparen die opzoek zijn naar een rustig gelegen trouwlocatie in Rotterdam. Het Koetshuis is een officiële trouwlocatie in Rotterdam waar jullie je complete bruiloft kunnen vieren. Ceremonie, receptie, diner en feest? Alles is mogelijk op deze locatie. Ook heeft het Koetshuis Rotterdam de unieke mogelijkheid om, naast de keuze om binnen, ook buiten te trouwen op het beschutte terras. De afgelopen jaren mochten we al vele bruiloften fotograferen bij het Koetshuis. We kijken uit naar de volgende bruiloft die we mogen fotograferen op deze trouwlocatie in Rotterdam!

Voordelen trouwlocatie Het Koetshuis Rotterdam

1. Vier je complete bruiloft op één locatie
2. Rustig gelegen trouwlocatie in Rotterdam
3. Locatie met authentieke uitstraling
4. Gratis parkeergelegenheid

Adres het koetshuis rotterdam

Kasteelweg 53, 3077 BN Rotterdam www.koetshuis.net

Al meer dan 10 jaar ervaring bij het koetshuis rotterdam

Als bruidsfotograaf rotterdam hebben we al meer dan 10 jaar fotograferen we bruiloften in Rotterdam. Bij het Koetshuis hebben we al vele bruiloften gefotografeerd. Ook de bruiloft van Joelle en Walter.

Trouwlocatie Het koetshuis Rotterdam Trouwlocatie Het koetshuis Rotterdam Trouwlocatie Het koetshuis Rotterdam Trouwlocatie Het koetshuis Rotterdam Trouwlocatie Het koetshuis Rotterdam Trouwlocatie Het koetshuis Rotterdam Het koetshuis Rotterdam Het koetshuis Rotterdam Het koetshuis Rotterdam

De mooiste foto’s van jullie bruiloft bij het Koetshuis Rotterdam

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan. Wil je meer weten? Lees alles over trouwen in Rotterdam op: bruidsfotograaf Rotterdam

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

Het koetshuis Rotterdam

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf Rotterdam het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.