Weddings

Trouwen in Ulvenhout

Trouwen in Lage Zwaluwe

Trouwen in Voorschoten

Trouwen in Rotterdam

Trouwen in Rotterdam

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • TOP 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

TOP 5 beste trouwfotograaf van Nederland

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Met verschillende award wedstrijden meten we ons met de beste nationale en internationale bruidsfotografen. We zijn uitgeroepen tot de top 5 beste trouwfotografen van Nederland, en uitgeroepen tot de beste 100 trouwfotografen wereldwijd.

Meer dan 300 bruiloften gefotografeerd

In 10 jaar hebben we meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Bruidsparen kiezen bewust voor onze werkwijze: We fotograferen bruiloften met twee fotografen. We fotograferen op deze manier ook alle onvergetelijke momenten die jullie niet bewust meemaken. Onze focus ligt hierbij zowel op het bruidspaar als op de gasten. Het is ook mogelijk om bij ons videografie voor jullie bruiloft te boeken.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,9

Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Het meest gemaakte compliment is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat er twee fotografen aanwezig waren. Lees meer reacties van bruidsparen die we hebben gefotografeerd.

Trouwfoto’s binnen 4 weken in huis

Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken een paar duizend foto’s op jullie bruiloft. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. We houden van veel kleur, maar mocht het voor een foto beter uitkomen dan zetten we deze om in zwart-wit. Gemiddeld ontvangen jullie binnen 4 weken 500 foto’s op USB-stick.

100% tevredenheidsgarantie

We vinden het heel belangrijk dat jullie 100% tevreden zijn met jullie trouwalbum. Bij de samenstelling van jullie trouwalbum hebben jullie veel invloed. We geven jullie een advies welke foto’s wij denken het beste tot hun recht komen in het trouwalbum. Hierna mogen jullie zelf een selectie maken welke foto’s jullie in het trouwalbum willen hebben. Voordat het album gedrukt wordt ontvangen jullie een proefversie. Pas als jullie 100% tevreden zijn over de proefversie wordt het trouwalbum gedrukt.