Weddings

Trouwen in Haarlem

Trouwen in Breda

Trouwen in Rotterdam

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in Lage Zwaluwe

Trouwen in het buitenland

Geniet! Wij doen de rest

Jullie bruiloft, een relaxte dag waarop je volop wil genieten zonder dat je onderbroken wordt door een fotograaf. Dat begrijpen we erg goed en daarom gaan we op tussen de groep als één van jullie daggasten en fotograferen we de hele dag onopgemerkt. “We hadden binnen no time niet meer in de gaten dat jullie erbij waren” is het meest gemaakte compliment wat we krijgen. Hier zijn we apetrots op.

Moet je vader of moeder een traantje wegpinken? Krijgt je oma de slappe lach? We fotograferen het allemaal! We hebben namelijk een extra scherp oog voor spontane momenten en emoties. Tijdens het fotograferen maken we veel gebruik van humor en we zetten niets in scene. Als jullie genieten van jullie dag maken wij de mooiste foto’s.

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • TOP 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten. Maak uitgebreid kennis met ons team.

 

TOP 5 beste trouwfotograaf van Nederland

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Met verschillende award wedstrijden meten we ons met de beste nationale en internationale bruidsfotografen. We zijn uitgeroepen tot de top 5 beste trouwfotografen van Nederland, en uitgeroepen tot de beste 100 trouwfotografen wereldwijd.

Meer dan 300 bruiloften gefotografeerd

In 10 jaar hebben we meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Bruidsparen kiezen bewust voor onze werkwijze: We fotograferen bruiloften met twee fotografen. We fotograferen op deze manier ook alle onvergetelijke momenten die jullie niet bewust meemaken. Onze focus ligt hierbij zowel op het bruidspaar als op de gasten. Het is ook mogelijk om bij ons videografie voor jullie bruiloft te boeken.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,9

Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Het meest gemaakte compliment is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat er twee fotografen aanwezig waren. Lees meer reacties van bruidsparen die we hebben gefotografeerd.

 

 

Trouwfoto’s binnen 4 weken in huis

Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken een paar duizend foto’s op jullie bruiloft. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. We houden van veel kleur, maar mocht het voor een foto beter uitkomen dan zetten we deze om in zwart-wit. Gemiddeld ontvangen jullie binnen 4 weken 500 foto’s op USB-stick.

100% tevredenheidsgarantie

We vinden het heel belangrijk dat jullie 100% tevreden zijn met jullie trouwalbum. Bij de samenstelling van jullie trouwalbum hebben jullie veel invloed. We geven jullie een advies welke foto’s wij denken het beste tot hun recht komen in het trouwalbum. Hierna mogen jullie zelf een selectie maken welke foto’s jullie in het trouwalbum willen hebben. Voordat het album gedrukt wordt ontvangen jullie een proefversie. Pas als jullie 100% tevreden zijn over de proefversie wordt het trouwalbum gedrukt.