Weddings

Trouwen in Ulvenhout

Trouwen in Lage Zwaluwe

Trouwen in Voorschoten

Trouwen in Rotterdam

Trouwen in Rotterdam

Wij maken spontane trouwfoto’s van jullie bruiloft

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Verwacht zeker geen stijve geposeerde foto’s en overdreven lachen naar de camera. We mengen ons onder de gasten en gaan opzoek naar de onvergetelijke momenten zoals jullie blik bij de eerste ontmoeting, jullie glimlach naar elkaar en de traan van een trotse moeder of vader.

Het meest gemaakte compliment aan ons is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat er twee fotografen aanwezig waren. Dit is iets waar we erg trots op zijn.

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotograferen altijd met twee fotografen. Twee fotografen kunnen op hetzelfde moment twee verschillende momenten vastleggen. Als één van ons jullie ja-woord en kus aan het fotograferen is, concentreert de andere fotograaf zich op de traan van je moeder en de reactie van de andere gasten.

Aan het begin van de dag splitsen we ons op. Zo kunnen we tegelijk fotograferen bij de voorbereidingen van de bruid en bij de voorbereidingen van de bruidegom. De eerste ontmoeting fotograferen we vanuit 2 verschillende perspectieven. Eén van ons richt zich op de emoties van de bruid en de ander op de reactie van de bruidegom.

De volledige dag blijven we ons op deze manier opsplitsen en fotograferen we ieder vanuit ons eigen perspectief. We fotograferen op deze manier ook onvergetelijke momenten die jullie niet bewust meemaken. Als je bruiloft gefotografeerd wordt door één fotograaf gaan al deze mooie momenten verloren. Met twee fotografen op jullie bruiloft maken een compleet verhaal van jullie mooiste dag. Zo krijgen jullie een grote variatie tussen spontane momenten, overzichten, sfeer en detail foto’s.

Jullie trouwfoto’s al binnen 4 weken in huis

Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. De foto’s zijn het enige tastbare wat nog over blijft na jullie bruiloft en we begrijpen dat jullie vol spanning zitten te wachten op het eindresultaat. In de 4 weken na jullie bruiloft volgt voor ons een intensieve periode. We hebben een paar duizend foto’s gemaakt op jullie bruiloft. Daaruit selecteren we de allermooiste foto’s. Deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. We houden van veel kleur, maar mocht het voor een foto beter uitkomen dan zetten we deze om in zwart-wit. Het resultaat is een prachtige serie van honderden foto’s van jullie bruiloft. Deze ontvangen jullie allereerst in een online galerij, afgeschermd met wachtwoord. Uit deze serie kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie graag willen laten plaatsen in het trouwalbum.

Altijd inclusief trouwalbum

Jullie ontvangen na afloop een volledige documentatie van jullie bruiloft verwerkt in een luxe trouwalbum. Een volledig verhaal met alle onvergetelijke momenten en intense emoties goed in beeld gebracht. Bij de samenstelling van jullie trouwalbum hebben jullie veel invloed. Zodat jullie keer op keer kunnen terug kijken hoe geweldig jullie dag was. Dit luxe trouwalbum is bij elke reportage inbegrepen en is een eindproduct waar we trots op zijn.

Fotografie én videografie van jullie bruiloft

Naast bruidsfotografie bieden we ook videografie aan als totaalpakket. Hiermee maak je de herinnering aan jullie dag compleet. We fotograferen en filmen in dezelfde stijl; persoonlijk en met de focus op emoties en spontane momenten. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en gaan we onopvallend te werk zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag. Als jullie gaan trouwen in 2018 en naast fotografie ook videografie boeken ontvangen jullie 50% korting op de videografie!

Hoe ziet jullie bruiloft eruit?

We zijn erg benieuwd naar hoe jullie de trouwdag willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis waarbij jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Tijdens deze kennismaking kunnen jullie ook meteen verschillende reportages en trouwalbums bekijken, waarbij we uitgebreid kunnen laten zien wat onze werkwijze is. We willen graag alle details leren kennen om zo jullie bruiloft het mooist vast te leggen. Om dit nog eens extra te verzekeren hebben we enkele weken voor jullie bruiloft nogmaals contact om de reportage tot in de puntjes voor te bereiden.