Weddings

Bekijk de volledige bruiloft

Bekijk de volledige bruiloft

Bekijk de volledige bruiloft

Bekijk de volledige bruiloft

Bekijk de volledige bruiloft

Bekijk de volledige bruiloft

Bekijk de tarieven van onze bruidsfotografie

 

Kleurrijke foto’s die de sfeer van jullie dag perfect weergeven

Je bruiloft, de dag waarop je jezelf wilt zijn zonder dat je wordt onderbroken door een fotograaf. Op jullie bruiloft zijn we onopvallend aanwezig, en fotograferen met twee fotograferen vanuit elke hoek. Zo weet je zeker dat alles wordt vastgelegd. Ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt. “We hadden binnen no time niet meer in de gaten dat jullie erbij waren” is het meest gemaakte compliment wat we krijgen van onze bruidsparen en ook hun gasten. Hier zijn we trots op. We maken kleurrijke foto’s die de sfeer van jullie dag perfect weergeven.

 

De 6 voordelen van The Wedding Story

  • Top 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Super snelle levertijd, foto’s binnen 4 weken
  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Bruidsparen beoordelen ons met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

portfolio bruidsfotografie


 

“Ik ben Arjan van der Plaat, als bruidsfotograaf het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

 

TOP 5 beste trouwfotograaf van Nederland

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Met verschillende award wedstrijden meten we ons met de beste nationale en internationale bruidsfotografen. We zijn uitgeroepen tot de top 5 beste trouwfotografen van Nederland, en uitgeroepen tot de beste 100 trouwfotografen wereldwijd.

Meer dan 300 bruidsparen gingen jullie voor

In 10 jaar hebben we meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Bruidsparen kiezen bewust voor onze werkwijze: We fotograferen bruiloften met twee fotografen. We fotograferen op deze manier ook alle onvergetelijke momenten die jullie niet bewust meemaken. Onze focus ligt hierbij zowel op het bruidspaar als op de gasten. Het is ook mogelijk om bij ons videografie voor jullie bruiloft te boeken.

Bruidsparen beoordelen ons met een 9,9

Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Het meest gemaakte compliment is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat er twee fotografen aanwezig waren. Lees meer reacties van bruidsparen die we hebben gefotografeerd.

 

 

Supersnelle levertijd, foto’s binnen 4 weken in huis

Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken een paar duizend foto’s op jullie bruiloft. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. We houden van veel kleur, maar mocht het voor een foto beter uitkomen dan zetten we deze om in zwart-wit. Gemiddeld ontvangen jullie binnen 4 weken 500 foto’s op USB-stick.

unieke 100% tevredenheidsgarantie bij jullie trouwalbum

We vinden het heel belangrijk dat jullie 100% tevreden zijn met jullie trouwalbum. Bij de samenstelling van jullie trouwalbum hebben jullie veel invloed. We geven jullie een advies welke foto’s wij denken het beste tot hun recht komen in het trouwalbum. Hierna mogen jullie zelf een selectie maken welke foto’s jullie in het trouwalbum willen hebben. Voordat het album gedrukt wordt ontvangen jullie een proefversie. Pas als jullie 100% tevreden zijn over de proefversie wordt het trouwalbum gedrukt.
 

Bekijk de tarieven van onze bruidsfotografie