Trouwfilm

Trouwfilm

Op jullie bruiloft kunnen verschillende soorten trouwfilms worden gemaakt. Jullie kunnen naast het basispakket achteraf verschillende langere films bijbestellen. Hieronder hebben we alle mogelijke trouwvideo’s op een rijtje gezet. Wat voor aandenken wil je overhouden? De keuze is aan jullie!

 

Wil je gebruikmaken van € 500,00 korting?

Direct naar onze kortingsactie

Combineer foto en videografie en profiteer van een flinke korting

 

Highlight trouwfilm

Een highlight trouwfilm is een korte trailer van ongeveer 90 seconden die jullie binnen enkele dagen na de bruiloft als preview ontvangen. Erg populair, omdat deze eenvoudig te delen is met familie en vrienden. Een ideale manier om alle gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en ze achteraf weer terug te nemen naar jullie toffe dag. Deze hightlight film is inbegrepen bij elk pakket.

De highlight trouwfilm van Jarno & Jessica


 

Jarno en Jessica over hun trouwvideo: We zijn super blij dat Joash onderdeel was van onze dag, ook al zagen we hem bijna niet, en dat is een goed teken! Zijn relaxte houding en professionele manier van werken viel zelfs bij onze gasten op! De trouwvideograaf is super duidelijk in zijn communicatie, zowel voorgaand aan de bruiloft als erna. Daarnaast zijn we onwijs tevreden over het eindresultaat, de trouwfilm is echt prachtig geworden. Zó persoonlijk! We gaan onze dag en alle mooie momenten, mede dankzij deze film, nooit meer vergeten.

trouwfilm score

Trouwfilm

In de trouwfilm worden alle hoogtepunten van jullie bruiloft samengebracht in een video van ongeveer 10 minuten. Een mix van sfeerbeelden, speeches en uitgesproken beloftes. Ook dronebeelden worden hieraan toegevoegd. De trouwvideo wordt in dezelfde realistische kleurstijl als de trouwfoto’s gemonteerd.

De trouwfilm is inbegrepen bij elk pakket en jullie ontvangen deze binnen 6 weken na de bruiloft in huis.

De trouwfilm van Ruud & Nicole


 

Ruud en Nicole over hun trouwvideo: Last minute hebben wij besloten om onze bruiloft ook vast te laten leggen door een videograaf. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Joash hebben gekozen. Hij heeft onze dag prachtig in beeld gebracht. Hierdoor kunnen niet alleen wij onze dag herbeleven, maar ook de gasten die er helaas niet bij konden zijn. Joash is rustig aanwezig en een plezier om mee samen te werken. We vonden het verrassend dat we zelf muziek mochten kiezen voor bij de video.Deze mogelijkheid hebben nergens anders gezien. Echt een aanrader!

trouwfilm score

Trouwfilm met dronebeelden

Onze trouwvideograaf maakt graag gebruik van zijn drone omdat dit altijd spectaculaire beelden oplevert. Een echte toevoeging aan jullie trouwvideo! De drone wordt op alle bruiloften ingezet als de omstandigheden dit toelaten.

trouwfilm

Inclusief drone beelden

 

Wil je weten wat het kost om een trouwfilm te laten maken?

Bekijk wat een videograaf op je bruiloft kost

 

Een extra trouwfilm laten maken

Alle bovenstaande opties voor de trouwfilm zitten standaard in elk pakket. Daarnaast is het mogelijk het pakket met films verder uit te breiden met onderstaande mogelijkheden.

trouwfilm

Extra lange trouwfilm laten maken

Een uitgebreide trouwfilm is een langere montage van in totaal 25 minuten. Voor jullie als bruidspaar is dit de meest waardevolle film. Het vertelt het verhaal vanaf de voorbereidingen tot de afsluiter van de dag in chronologische volgorde met highlights van de ceremonie en de speeches van familie en vrienden. De beste manier om jullie fantastische dag opnieuw te beleven. De montagekosten voor een uitgebreide trouwvideo bedraagt 495 euro.

Trouwvideo van de volledige ceremonie

Naast de trouwfilm ontvangen jullie ook een film van de volledige ceremonie met alle speeches van familie en vrienden. Zo mis je geen enkel moment van jullie speciale ceremonie en kan je altijd terugkijken en luisteren naar de geniale speech van je beste vriend of vriendin. De montagekosten voor een ceremoniefilm bedraagt 295 euro.

Ruw materiaal van de trouwvideo

Tijdens de trouwdag worden er korte filmclips opgenomen door de trouwvideograaf. Dit is het ruwe materiaal, zonder kleur of geluidsbewerking. Bij de montage na de bruiloft worden fragmenten uit het ruwe materiaal geselecteerd en samengevoegd tot een mooie film. Om de film helemaal af te maken wordt kleurcorrectie en geluid toegevoegd. Na de complete montage van de trouwfilm wordt het ruwe materiaal door de bruiloft videograaf definitief verwijdert. Het is mogelijk om al het ruwe beeldmateriaal na afloop te verkrijgen. De meerprijs hiervoor is 495 euro.

 

Wil je ook foto en videograaf met elkaar combineren?

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in