Trouwfilm

Trouwfilm

Op jullie bruiloft kunnen verschillende soorten trouwfilms gemaakt worden. Jullie kunnen van te voren een eigen pakket samenstellen. Hieronder hebben we alle mogelijke trouwvideo’s op een rijtje gezet. Wat voor aandenken wil je overhouden? De keuze is aan jullie!

Highlight trouwfilm

Een highlight trouwfilm is een korte trailer van ongeveer 80 seconden die jullie binnen enkele dagen na de bruiloft als preview ontvangen. Erg populair, omdat deze eenvoudig te delen is met familie en vrienden. Een ideale manier om alle gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en ze achteraf weer terug te nemen naar jullie toffe dag. Deze hightlight film is inbegrepen bij elk pakket. INCLUSIEF

Trouwfilm

In de trouwfilm worden alle hoogtepunten van jullie bruiloft samengebracht in een video van ongeveer 10 minuten. Een mix van sfeerbeelden, speeches en uitgesproken beloftes. Ook dronebeelden worden hieraan toegevoegd. De trouwvideo wordt in dezelfde realistische kleurstijl als de trouwfoto’s gemonteerd. De trouwfilm is inbegrepen bij elk pakket en jullie ontvangen deze binnen 6 weken na de bruiloft in huis. INCLUSIEF

Trouwfilm met dronebeelden

Onze trouwvideograaf maakt graag gebruik van zijn drone omdat dit altijd spectaculaire beelden oplevert. Een echte toevoeging aan jullie trouwvideo! De drone wordt op alle bruiloften ingezet als de omstandigheden dit toelaten. INCLUSIEF

trouwfilm

Inclusief drone beelden

Een extra trouwfilm laten maken

Alle bovenstaande opties voor de trouwfilm zitten standaard in elk pakket. Daarnaast is het mogelijk het pakket met films verder uit te breiden met onderstaande mogelijkheden.

Extra lange trouwfilm laten maken

Een uitgebreide trouwfilm is een langere montage van in totaal 25 minuten. Voor jullie als bruidspaar is dit de meest waardevolle film. Het vertelt het verhaal vanaf de voorbereidingen tot de afsluiter van de dag in chronologische volgorde met highlights van de ceremonie en de speeches van familie en vrienden. De beste manier om jullie fantastische dag opnieuw te beleven. De montagekosten voor een uitgebreide trouwvideo bedraagt 495 euro.

Trouwvideo van de volledige ceremonie

Naast de trouwfilm ontvangen jullie ook een film van de volledige ceremonie met alle speeches van familie en vrienden. Zo mis je geen enkel moment van jullie speciale ceremonie en kan je altijd terugkijken en luisteren naar de geniale speech van je beste vriend of vriendin. De montagekosten voor een ceremoniefilm bedraagt 295 euro.

Ruw materiaal van de trouwvideo

Tijdens de trouwdag worden er korte filmclips opgenomen door de trouwvideograaf. Dit is het ruwe materiaal, zonder kleur of geluidsbewerking. Bij de montage na de bruiloft worden fragmenten uit het ruwe materiaal geselecteerd en samengevoegd tot een mooie film. Om de film helemaal af te maken wordt kleurcorrect en geluid toegevoegd. Na de complete montage van de trouwfilm wordt het ruwe materiaal door ons definitief verwijdert. Het is mogelijk om al het ruwe beeldmateriaal na afloop te verkrijgen. De meerprijs hiervoor is 495 euro.