Foto en videograaf bruiloft

Foto én videograaf op je bruiloft

Overwegen jullie een combinatie van foto en videograaf tijdens jullie bruiloft? Verstandig! Videografie is namelijk een echte aanvulling op jullie trouwfoto’s. Als trouwfotograaf maken we spectaculaire beelden die je groot kunt ophangen aan de muur en met trouwvideografie leggen we bewegende beelden vast waarmee we het fijne gevoel aan jullie dag na afloop weer tot leven brengen. Op dit moment hebben we een speciale actie waarbij we de videografie gratis aanbieden.

foto en videograaf bruiloft

Niet alleen beelden, maar ook geluid!

Gratis trouwfilm

Op jullie bruiloft werken we met een unieke werkwijze. Met een team van twee trouwfotografen gaan we jullie trouwdag niet alleen gaan fotograferen maar daarnaast ook filmen! Hiermee combineren we foto en videografie in één uniek product. Boek je voor 31 augustus 2024 fotografie dan ontvang je de trouwfilm t.w.v. € 950,- helemaal gratis.

voordelen om foto en videografie te combineren

1. Allereerst heb je een financieel voordeel. Als je naast een fotograaf ook nog een videograaf moet inschakelen betaal je voor de werkzaamheden van 2 verschillende teams en ben je duurder uit. Door foto en video te combineren hoef je geen losse videograaf in te huren en bespaar je geld.

2. Ten tweede bespaar je tijd. In aanloop naar jullie bruiloft moet er veel geregeld worden. Je bespaart tijd door foto en videograaf op je bruiloft met elkaar te combineren. Voorafgaand aan jullie bruiloft spreken we in één keer de complete planning met elkaar door. Zo is alles in één keer goed geregeld en hoef je niet alles dubbel te doen. Dit bespaard een hoop tijd.

3. Ten derde bespaar je geld. Je boekt één team die zowel de foto als videografie tijdens jullie bruiloft verzorgen. Zo heb je achteraf niet alleen stilstaande maar ook bewegende beelden. Op dit moment hebben we een actie waarmee je nog meer kunt besparen. Als je voor 31 augustus 2024 fotografie boekt dan ontvang je de trouwvideo t.w.v. € 950,- helemaal gratis.

 

Wil je gebruikmaken van de gratis trouwvideo t.w.v. € 950,-?

Bekijk de kortingsactie

Combineer foto en videografie en profiteer van deze tijdelijke korting

 

foto en videograaf bruiloft

We zijn goed op elkaar ingespeeld en combineren foto en videografie

Alle hoogtepunten op film, zoals de geniale speech van je beste vriendin en de emotionele woorden van jullie ouders

Foto en videografie in 1 pakket

Als de bruidstaart op is en alle gasten naar huis zijn, wat blijft er dan nog over van jullie dag? De foto’s en de trouwfilm natuurlijk! De meest waardevolle investering in jullie bruiloft zit in de unieke herinnering die na afloop overblijft. Met ons combinatie pakket heb je zowel foto als een videograaf op jullie bruiloft. Tot 31 augustus 2024 met een aantrekkelijke korting. Zo heb je achteraf niet alleen prachtige trouwfoto’s waarvan je de meest bijzondere ophangt aan de muur maar ook een trouwfilm met alle hoogtepunten zoals de geniale speech van je beste vriendin en emotionele woorden van jullie ouders.

Één duidelijk tarief

We hanteren voor het vastleggen van jullie bruiloft overzichtelijke prijzen. De meeste bruidsparen boeken ons voor 8 tot 10 uur. Zo kunnen we de first look tot aan de start van het feest voor jullie vastleggen. Ons combinatiepakket met € 950,00 korting is inclusief reiskosten, drone beelden, btw en montage kosten. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

 

Benieuwd naar wat een videograaf voor je bruiloft kost?

Bekijk ons bruiloft videograaf prijzenoverzicht