Bruiloft videograaf

Wat kost een videograaf voor mijn bruiloft?

Jullie stoppen veel tijd en energie in de organisatie van je bruiloft. Logisch dat je de trouwdag dan zo mooi mogelijk wilt blijven herinneren. Zonder goede beelden vervagen je herinneringen. Hoe mooi en speciaal de dag ook was. De investering in foto en videografie op je bruiloft is één van de meest waardevolle investeringen in je trouwdag. We gaan je de meest bijzondere momenten laten herbeleven met zowel fotografie als bewegende filmbeelden. Op dit moment hebben we een speciale actie waarbij we de trouwfilm gratis aanbieden.

De echte waarde van jullie bruiloft zit in de unieke herinnering die na afloop overblijft

bruiloft videograaf

De echte waarde van jullie bruiloft zit in de unieke herinnering die na afloop overblijft

Gratis trouwfilm

Om alles uit jullie bruiloft te kunnen halen combineren we foto en videografie in één uniek product. Met een team van twee trouwfotografen die jullie trouwdag niet alleen fotograferen maar daarnaast ook filmen. Boek je voor 30 juni 2024 fotografie dan ontvang je de trouwvideo t.w.v. € 950,- helemaal gratis.

Bruiloft videograaf en fotografie combi prijs

 • Kennismakingsgesprek
 • Twee fotografen op je bruiloft
 • 6 uur aaneengesloten (per uur uit te breiden)
 • Trouwalbum 25×25
 • 24 pagina’s in trouwalbum
 • 250+ hoge resolutie fotobestanden
 • Gratis trouwvideo t.w.v. € 950,-
 • Online fotogalerij met wachtwoord
 • Reiskosten in heel Nederland
 • BTW
 • Totaalprijs zonder korting € 3745,-
 • Actieprijs 2795
 •  

  Door foto en video te combineren hoef je geen losse videograaf in te huren waardoor je € 950,- bespaard.

  De prijzen van onze bruiloft videografie en fotografie zijn all inclusieve prijzen. Er komen verder geen extra kosten bij, tenzij jullie zelf graag willen upgraden. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten, montage en BTW. Zo heb je in één keer klaar en heb je geen verrassingen achteraf.

   

  Wil je ook bruiloft videografie en fotografie met elkaar combineren?

  Check of jullie datum nog beschikbaar is

  Boek je voor 30 juni 2024 fotografie dan ontvang je de trouwvideo t.w.v. € 950,- helemaal gratis. Deze actie bieden we aan voor de laatst overgebleven plekjes in onze agenda van 2024. Wil je weten of we op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn? Stuur ons een berichtje en vermeld daarbij dat je gebruik wilt maken van onze actie voor gratis trouwfilm.

   

  Veel gestelde vragen

  Kunnen we meer uren videografie of fotografie voor onze bruiloft bijboeken?

  Dit pakket omvat 6 uur foto en videografie voor jullie bruiloft. Waarschijnlijk is de volledige dagplanning op dit moment nog niet klaar. Mochten jullie zodra de planning gereed is tot de conclusie komen dat jullie uren videografie te kort komen dan is het mogelijk om uren bij te boeken. Deze beslissing hoeven jullie pas 4 weken voor de bruiloft te maken. We stellen ons graag flexibel op.

  videograaf bruiloft

  Vanaf de first look tot aan het begin van het feest leggen we jullie bruiloft vast

  Wat kiezen de meeste bruidsparen?

  Al jaren kiezen de meeste bruidsparen gemiddeld voor 8 uur fotografie en videografie op hun bruiloft. In veel gevallen is dit genoeg om de first look tot aan het begin van het feest vast te leggen op beeld. Dit geeft een compleet beeld van jullie bruiloft.

  Is het mogelijk om drone beelden te laten maken?

  We werken graag met drone beelden omdat dit altijd spectaculaire beelden oplevert. De drone wordt op alle bruiloften ingezet als de omstandigheden dit toelaten. Voor het gebruik van de drone hoef je niets extra’s te betalen.

   

  Wil je ook bruiloft videografie en fotografie met elkaar combineren?

  Check of jullie datum nog beschikbaar is

  Doe eenvoudig de trouwdatum check en ontdek of jullie datum nog beschikbaar is