Trouwen bij trouwlocatie Paviljoen Puur in Diemen

Paviljoen Puur trouwen en tips

Paviljoen Puur in Diemen is één van onze favoriete trouwlocaties. Hier kan je buiten trouwen midden in de natuur, en toch ben je maar enkele tientallen minuten verwijderd van het centrum van Amsterdam. Het is de plek waar je moet zijn als een ontspannen dag met al je familie en vrienden wilt beleven. Om te genieten van een ontspannen sfeer en samen de liefde vieren.

paviljoen puur diemen amsterdam 1

Wat maakt Paviljoen Puur de perfecte trouwlocatie?

Vier je complete bruiloft op één locatie in Amsterdam. Dit is de beste tip de we kunnen geven als je gaat trouwen in Amsterdam. Het is dé garantie voor een ontspannen sfeer, waarbij niemand op zijn horloge hoeft te kijken wanneer het tijd is om in de auto te springen naar de volgende locatie. Het verkeer in en rond Amsterdam kan erg druk zijn. Als je trouwt op één locatie voorkom je een logistiek drama voor jou en je gasten.

Een voorbeeld van trouwen bij Paviljoen Puur in Diemen

Eveline en Arjen gingen je voor, en vierden hun bruiloft bij Paviljoen Puur in Diemen. Een ongedwongen dag, waarvan je de foto’s op deze pagina ziet. In hun zoektocht naar een geschikte trouwlocatie in Amsterdam hadden ze een duidelijke wens. Ze wilde er een ontspannen trouwdag van maken waarbij iedereen zich op hun gemak moest kunnen voelen en moest kunnen genieten. Dat is gelukt!

Paviljoen Puur bestaat uit verschillende gebouwen. De voorbereidingen van het bruidspaar vonden plaats in de Fortwachterswoning. Langzaam arriveerde de eerste belangrijke daggasten. Je kunt hier trouwens gratis parkeren op eigen terrein. Ideaal.

Arjen stond klaar voor de first-look. Bijgestaan door hun beide ouders, de broers en zussen, de getuigen en natuurlijk en zijn twee zoontjes, wachtte hij in spanning af tot ze elkaar voor het eerst konden zien. Onder een luit applaus deed Eveline haar entree. Arjen kon vanaf dat moment zijn grote glimlach niet meer verbergen. Iedere keer als hij naar zijn mooie Eveline keek volgde er weer een grote lach op zijn gezicht.

paviljoen puur trouwen 3 paviljoen puur trouwen 1 paviljoen puur trouwen 2 paviljoen puur trouwen 3

Tips voor de fotoshoot bij Paviljoen Puur

Om foto’s te kunnen maken hoef je de locatie niet af. Je kunt gewoon in de directe omgeving de foto’s maken. Bijvoorbeeld in en om de fotogenieke Fortwachterswoning. Met Eveline en Arjen liepen we een klein rondje over de locatie en stopte bij verschillende leuke plekjes om foto’s te maken. Wat we daarna ook samen met hun twee lieve zoontjes deden. De jongens zaten vol energie en hadden de tijd van hun leven.

fotoshoot locatie bij paviljoen puur trouwen bij paviljoen puur rouwen bij paviljoen puur 2

Buiten trouwen bij Paviljoen Puur in Amsterdam

Paviljoen Puur beschikt over een mooi beschut grasveld waar je buiten kunt trouwen. Het intieme gevoel wat hier hangt is echt fantastisch. Tijdens de ceremonie waren er veel lieve woorden van de getuigen. Er volgde ook nog veel anekdotes van toffe avonturen die ze met elkaar beleefd hadden. Dit zorgde voor veel gelach en af en toe een traan. Het bruidspaar sloot de ceremonie af met een gelofte voor elkaar.

buiten trouwen paviljoen puur amsterdam buiten trouwen paviljoen puur diemen buiten trouwen paviljoen puur in amsterdam

Live muziek, buiten borrelen en genieten

Een stuk taart met een lekkere borrel, goed gezelschap, het zonnetje en op de achtergrond de muziek van de live band Baragan. Je kunt vast wel begrijpen dat de sfeer ontzettend relaxt was. Tijdens de borrel nam het bruidspaar uitgebreid de tijd om met iedereen te kletsen. Een vermakelijke speech werd gegeven door de vader van Arjen en zo liep de borrel langzaam over in het diner. Iedereen kon aan lange tafels in de tuin dineren.

paviljoen puur amsterdam paviljoen puur diemen amsterdam 1 live muziek band baragan paviljoen puur diemen amsterdam 1

Ook voor het trouwfeest kan je terecht bij Paviljoen Puur

Toen de DJ de eerste deuntjes inzette ging het feest dan ook gelijk helemaal los. Alle voetjes gingen van de vloer en er werd nog ruim na middernacht non-stop door gedanst. Paviljoen Puur in Diemen is echt dé perfecte plek om te trouwen in Amsterdam.

feestlocatie paviljoen puur 2 feestlocatie paviljoen puur

 

Op zoek naar een bruidsfotograaf voor je bruiloft in Amsterdam?

trouwlocatie paviljoen puur amsterdam

Wil je ook spontane foto’s van jullie bruiloft?

Als bruidsfotograaf in Amsterdam hebben we een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Ellen en Thomas

trouwfotograaf leiden

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam