Huwelijksfotograaf Leuven

Je bent opzoek naar de beste huwelijksfotograaf Leuven voor jullie trouw. In je zoektocht heb je al verschillende websites bekeken. De ene na de andere huwelijksfotograaf, maar tot nu heb je nog geen enkele foto gezien die je echt raakt. Wil je dit als resultaat van je eigen bruiloft? Stel je voor dat je straks eindigt met een huwelijksfotograaf uit Leuven waar je achteraf spijt van hebt. Eeuwig zonde! Je trouwt tenslotte maar één keer, toch?

Let op: kijk alleen verder op deze pagina als je wél sfeervolle foto’s van jullie trouw wilt hebben. Van jullie bruiloft maken we foto’s die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven.

huwelijksfotograaf leuven

Foto’s die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven

 

Bekijk foto’s van een complete bruiloft

 

Huwelijksfotograaf Leuven: spontane foto’s vol emotie

Als jullie trouw voorbij is zijn het de foto’s die overblijven. Dan wil je toch dat de foto’s precies weergeven zoals jullie dag was. Dat de foto’s je weer terugnemen naar het moment waarop jij je zo gelukkig voelde.

Hoe tof zou het zijn als je achteraf kunt zien hoeveel impact jullie trouwdag had op jullie familie en vrienden? Dat ook alle momenten zijn vastgelegd die je zelf niet bewust meemaakt. Bijvoorbeeld als je lieve vriendin een traantje moet laten tijdens de ceremonie terwijl je zelf aandachtig luistert naar de speech van je vader. Je wilt toch geen enkel moment missen? We fotograferen met twee fotografen op jullie bruiloft. Op deze manier fotograferen we ook alle momenten die aan jullie aandacht zijn ontsnapt. Dus alles wat jullie bewust meemaken, maar ook alle momenten die jullie niet opmerken.

huwelijksfotograaf leuven

We fotograferen ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt

De 6 zekerheden van The Wedding Story

  • Top 5 beste huwelijksfotograaf van België
  • Super snelle levertijd, foto’s binnen 4 weken in huis
  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen jullie voor
  • Bruidsparen beoordelen ons met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

Portfolio huwelijksfotografie leuven


 

Meer dan 10 jaar ervaring als huwelijksfotograaf Leuven

De afgelopen jaren hebben we meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Ook veel bruiloften in de regio van Leuven. Door onze bruidsparen worden we gemiddeld beoordeeld met een 9.9. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot de top 5 beste huwelijksfotograaf van België, Nederland en Luxemburg.

“Ik ben Arjan, als huwelijksfotograaf Leuven het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Huwelijksfotografie Leuven

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

Onze werkwijze

Voor de trouw: We zijn er benieuwd hoe jullie je bruiloft in Leuven willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek.

Tijdens de trouw: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouw, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot de top 5 beste huwelijksfotografen van België, Nederland en Luxemburg.

Na de trouw: Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken op jullie trouw een paar duizend foto’s. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat de foto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van huwelijksreis.

Je wilt toch de beste huwelijksfotograaf van Leuven op jullie mooiste dag?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!