beste trouwfotograaf Nederland

Beste trouwfotograaf van Nederland

Wanneer ben je de beste trouwfotograaf van Nederland? Wat zijn de criteria en wie bepaald dit? Vanwege de vele gewonnen fotografie wedstrijden en enthousiaste beoordelingen van onze klanten zou je kunnen zeggen dat we de beste trouwfotograaf van Nederland zijn, maar om dat over onszelf te zeggen gaat ons wat te ver. Dit laten we liever aan de experts over.

beste trouwfotograaf nederrland

De beste trouwfotograaf van Nederland

Uitgeroepen door Masters of Wedding Photography

Al ruim 7 jaar op rij zijn we door de Masters of Wedding Photography uitgeroepen als één van de beste trouwfotografen van Nederland.

In 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 beoordeeld als één van de beste trouwfotografen van Nederland

De Masters of Wedding Photography is een fotografie wedstrijd met elk kwartaal een award uitreiking. De ingezonden trouwfoto’s worden beoordeeld door een internationale vakjury die bestaat uit beste fotografen van over de hele wereld. De fotograaf die in één jaar de meeste awards wint krijgt de prestigieuze titel: beste trouwfotograaf van Nederland.

beste trouwfotograaf nederland

Al 7 jaar op rij staan we in de lijst met trouwfotografen die de meeste awards hebben gewonnen. Deze beoordeling betekent veel voor ons want het winnen van een award kan je vergelijken met het winnen van een Oscar. Een felbegeerde prijs in de filmwereld. Het is voor ons een bevestiging dat we al ruim 7 jaar lang met onze speciale werkwijze alles uit een bruiloft halen waardoor bruidsparen gegarandeerd zijn van kwalitatief hoogstaande trouwfotografie.

beste trouwfotograaf

Na 2017, 2018, 2019 en 2020, ook in 2021 beoordeeld als één van de beste trouwfotografen van Nederland

Deelname aan de belangrijkste wedstrijd voor trouwfotografie in Nederland en België motiveert ons om kritisch te blijven op ons werk zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden.

De beste bruidsfotograaf van Nederland

Drievoudig Bruidsfoto Award winnaar

De Bruidsfoto Award wordt slechts 1x per jaar uitgereikt door het bekende magazine Bruid & Bruidegom aan de beste trouwfotograaf van Nederland & België. In vier jaar tijd hebben we 3x de Bruidsfoto Award gewonnen. Een prestatie die geen enkele trouwfotograaf in Nederland of België ons na doet. We zijn extra blij met het winnen van deze 3 BFA awards want in tegenstelling tot de andere award wedstrijden wordt bij deze wedstrijd worden gestemd door een publiekjury die bestaat uit bruidsparen.

beste trouwfotograaf nederrland

Arjan van der Plaat neemt namens The Wedding Story de BFA award 2021 in ontvangst

Een vakjury, die bestaat uit fotografen, beoordeeld een foto vooral op het technische gedeelte. Een publiekjury, die bestaat uit bruidsparen, zal een foto voornamelijk beoordelen op gevoel. Dat deze bruidsparen vinden dat we trouwfoto’s bomvol sfeer maken is de mooiste erkenning die we kunnen krijgen!

bruidsfoto award

Ook in het nieuws werd uitgebreid aandacht besteed aan het winnen van de BFA awards

Door meer dan 500 bruidsparen beoordeeld met een 9,9!

Wat klanten zeggen over de totale ervaring die ze met The Wedding Story hebben opgedaan zegt wellicht nog veel meer dan alle fotografie prijzen die we hebben gewonnen. We hechten veel waarde aan de mening van de bruidsparen die we mogen fotograferen. De afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 500 bruiloften mogen fotograferen en bruidsparen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9 op een school van 1 tot 10.

58 bruidsparen hebben een hele uitgebreide review geschreven. We zijn dankbaar voor alle lieve woorden die bruidsparen over ons als fotograaf zeggen. Dankzij al deze lieve woorden voelen we ons soms stiekem de beste trouwfotograaf van Nederland.

Marlous & Marcel over hun bruiloft

the wedding story review

Wij raden twee fotografen zeker aan, dit is heel waardevol omdat tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd.

Fantastische service! The Wedding Story neemt vanaf het begin de tijd om mee te denken over de invulling van de trouwfotografie op de dag, de fotoshoot en leuke momenten om vast te leggen. Inclusief ideeën waar je zelf als aanstaand bruidspaar niet over nadenkt, maar die geweldig zijn om terug te zien op foto’s. We zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Prachtige kleuren en vol emotie. Precies zoals we het voor ons zagen! Wij raden een pakket met twee fotografen zeker aan. Dit is heel waardevol omdat o.a. tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd. Dit levert prachtige beelden op! Ook de creatieve groepsfoto met al onze daggasten is ons heel dierbaar.

twee trouwfotografen the wedding story

Met twee trouwfotografen leggen we ook de momenten vast die je zelf niet bewust mee maakt

De communicatie met The Wedding Story is vlot en helder. In de voorbereiding waren we al volop voorzien van informatie en er was veel ruimte om de dag door te spreken. En op onze grote dag zelf kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken en ze ook helemaal op elkaar zijn ingespeeld. We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen op de foto’s. Wij koesteren deze foto’s voor de rest van ons leven. We raden iedereen aan om The Wedding Story de trouwfotografie te laten verzorgen! Bedankt voor alles Arjan, je bent ontzettend goed in je vak!

 

Wil je de bruiloft van Marlous en Marcel bekijken?

Bekijk de complete bruiloft

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We maken graag creatieve foto’s en willen alles uit jullie dag halen. Hiervoor zetten we net dat stapje extra. Waar een doorsnee trouwfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor ons juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

bruidsfotograaf arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Beschikbaar in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag en Zeeland