masters of wedding photography

Winnaar masters of wedding photography

6e plaats overall in 2021

De Masters of Wedding Photography is dé wedstrijd die bepaald wie de beste trouwfotografen zijn van Nederland.

Gisterenavond werd live de uitslag van de 4e ronde van 2021 bekend gemaakt. In deze laatste allesbeslissende ronde hebben we maar liefst 4 awards gewonnen. Dit was genoeg om door te stomen naar de 6e plaats in de top 10 van 2021. Het is het 5e achtereenvolgende jaar dat The Wedding Story vertegenwoordigd is in de lijst met beste trouwfotografen van Nederland en België. Een prestatie waar we trots op zijn.

masters of wedding photography
beste trouwfotograaf

Na 2017, 2018, 2019 en 2020, ook in 2021 beoordeeld als één van de beste trouwfotografen van Nederland

Dit is onze ranking van de laatste 5 jaar:
2017 5e
2018 9e
2019 2e
2020 13e
2021 6e

Zonder twijfel was 2020 vanwege de vele uitgevallen bruiloften door Corona een waanzinnig vervelend jaar. Het trouwseizoen eindigde, niet onverdienstelijk, voor ons met de 13e plaats op de ranglijst. Het ongeluksgetal. Treffender konden we het jaar 2020 niet afsluiten.

Gelukkig was 2021 was in vele opzichten een beter jaar. We zijn dankbaar voor onze volgeboekte agenda en al het vertrouwen wat we hebben gekregen van onze lieve bruidsparen. Dit geeft ons iedere bruiloft weer een enorme boost om creatieve foto’s te maken en met elkaar alles uit de bruiloft te halen.

masters of wedding photography

In de Masters of Wedding Photography wedstrijd van 2021 hebben we in 4 rondes in totaal 12 awards gewonnen. Hiermee behaalde we de 6e plaats in de top 10 van beste fotograferen. We willen al onze bruidsparen bedanken. Bedankt! Zonder jullie vertrouwen in ons werk hadden we deze foto’s nooit kunnen maken.

De kracht van twee fotografen

Met twee fotografen vertellen we twee verschillende verhalen op een bruiloft. Terwijl één bruidsfotograaf alles wat een bruidspaar beleeft vastlegt, fotografeert de andere fotograaf alles wat het bruidspaar zelf niet bewust meemaakt. Zo kunnen we ook de waardevolle momenten vastleggen die normaal door één fotograaf niet gemaakt kunnen worden.

Masters of Wedding Photography

Bijvoorbeeld op de bruiloft van Esmee en Ziggy. Met veel liefde sprak Esmee haar geloftes uit. Dit dierbare moment hebben we uiteraard voor het bruidspaar vastgelegd. Ontroerd door de mooie woorden gaven zijn ouders elkaar een knuffel. Typisch een moment wat niet opgemerkt wordt door een bruidspaar omdat ze volledig op elkaar gefocust zijn. Minstens net zo waardevol om te fotograferen! Met twee fotografen hoeven we niet te kiezen en kunnen we beide momenten vastleggen.

Deze foto is niet onopgemerkt gebleven bij de internationale jury van de beste trouwfotografen ter wereld. Dit moment werd dan ook beloond met een Masters of Wedding Photography Award.

masters of wedding photography succes

Het succes van onze unieke werkwijze

The Wedding Story is een samenwerking tussen de beste fotografen op het gebied van spontane en ongeposeerde fotografie. Samen hebben we de handen in één geslagen om nog meer uit een bruiloft te kunnen halen. Een zeldzame samenwerking onder trouwfotografen die over het algemeen juist individueel te werk gaan.

In 13 jaar tijd hebben we samen een unieke stijl ontwikkeld waarbij we met twee trouwfotografen foto’s op exact de juiste momenten maken. We willen bruidsparen waardevolle foto’s geven die achteraf het gevoel van de dag opnieuw laten beleven. Ook de momenten die buiten het gezichtsveld van het bruidspaar plaatsvinden en waarop je kunt zien hoe bijzonder de bruiloft was.

Het resultaat mag er wezen want onze unieke werkwijze is al verschillende malen met een Masters of Wedding Photography award beloond.

Masters of Wedding Photography award Masters of Wedding Photography award Masters of Wedding Photography award Masters of Wedding Photography award

 

Bekijk meer foto’s

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We maken graag creatieve foto’s en willen alles uit jullie dag halen. Hiervoor zetten we net dat stapje extra. Waar een doorsnee bruidsfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor ons juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

bruidsfotograaf arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Of lees verschillende ervaringen van bruidsparen met ons als fotograaf op hun bruiloft